Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. kez yeniden baslamak...


Chorap

Öne çıkan mesajlar

Oyun ik çıktığında US realmlerinde oynamaya başlamıştım, 1-2 sene oynadıktan sonra bıraktım ve EU serverlarına geçtim. Şimdi Amerika'ya üni için geldiğim için EU realmlarını da bıraktım. Fakat oyunu özlüyorum ve oynayasım geliyor. Şimdi tekrar başlasam 70 e kasması, gear yapması çok mu uzun sürer? Ben TBC end game derken Wrath of the Lich King çıkıcak bide ona kasıcaz...

Sizce ne yapmalıyım, yeni çıkacak başka bir mmorpg mi beklemeliyim yoksa WoW a yeni bir başlangıç yapmak için çok geç değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası çok uzun sürmez 70'e gelmen. Ben 1-2 rehber kullanarak 5 günde 60 oldum (5x24 saat tabi). Arada zindana filan da gittiğimden daha kısa sürede de yapılabilirdi.

İyi bağlantın varsa, güzel de bir lonca bulabileceğine inanıyorsan başla derim. Exp gelene kadar yapılacak pek çok şey var. hiç olmadı arada bir karazhan yapar stresini atarsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pek çabuk çıkardılar 2. exp...2008 Q1 ben anca başlamış olurum oyuna...

Warhammer Online veya Conan olabilir dediğin gibi ama WoW da buldugum kaliteyi onlarda bulabilir miyim bilmiyorum...WoW her yönüyle hoşuma giden bir oyun fakat yeni çıkan birşeye başlamak da fena olmaz cidden...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de tbc ile birlikte 3. defa başladım, büyük ihtimalle 4. defa başlamıycam bi süre önce bıraktım iş güçten dolayı. Valla wow çekirdek gibi bişey, bi başlayınca dişlerin kararana kadar bırakamıyosun. O yüzden tavsiyem hazır expansiona 5 ay kadar kalmışken bekle. Çünkü WARda 2008q1de çıkacak, belki onu daha çok seversin.

Asıl önemli olan oyundan ne beklediğin. Pve eğlencesinde wowu herhangi bi oyunun geçebileceğini sanmıyorum. Ama pvpsi arenayla kısıtlı, güzel yenilikler geliyor da pvp düşünüyorsan WAR için bekle onun özelliği end gamein tamamen pvpye yönelik olması.

Age of conan combat sistemi yüzünden sağlam bi ertelendi, q2008 diyorlar ona. Combatın tasarımında hata varsa oyun açmaz pek, benim umudum baya azaldı conana. Arada tabula rasa gibi alternatifleri deneyebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...