noxite Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ne küfrü hanzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ne tiribıl yaptım lan goblinle akıllara zarar direk 1700 gold aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Olay da şu, gg dedim bi yerde azmo saçmalama felan dedi, ben de naix çok kastı bu herolarla tutamayız dedim. Neyse 2 3 gank yaptık bak iste nası alıyoruz dedi, ben de avatar var işte disable edemicez onu dedim, alırııız alırız dedi. savaşta öldük hepimiz, buyur deyince çıktı adam. Küfür felan da yok yani, werewolf komiklik yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 wish pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Sarhos oynadik, makara yaptik diye bir oyun gitti. Sonrasini da koysana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: noxite 04 Ekim 2007, Perşembe - 21:48 tarihinde demis ki: werewolf komiklik yaptı. Aklını alırım senin çocuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 werewolf ne yaptı ?, Ne yaptın öfy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Adam azmoya "ekmek arkandan küfrediyo" dedi, azmo da inandı. Adam zaten sevmiyo beni =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ota boka battle fury kasılmasın kampanyası düzenliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Tabi broodmother a kasıldıktan sonra her chara kasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Perseverance cok iyi örümcekte, mythril hammer en cost effective itemlardan biri, full push oynadığımı düşünürsek o oyun için battle fury gayet iyi bir item. Bana ezber oynuyorsun diyen adama bak. Peeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 BURADA OLMAK ISTER MISINIZ? OYUNA GELİN. [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 20:20 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ekmek 15 kişi var toplam, dışarda bekliyoruz, ne diyosun çocuğum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 LAN DIŞARDA NİYE BEKLİYOSUNUZ GIRSENIZE OYUNA ALLAH ALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 HAHAHAHAH . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 gene cok fena oynadim, kendimi harasliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Khala'ya, bir kez daha oyunun içine sıçtığı için teşekkürler. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 BD edit: bu pozisyona Ahmet Çakar bakmalı [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 22:07 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Bd'ydi, değildi, tartışması zaten yapılacaktır da -ki kesin kural olmadığı için sonucu da olmayacaktır-, beni asıl sinirlendiren olay, kalan 8 kişinin hiç sallanmadan oyundan çıkılması. Adam yerine konmuyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ahmet çakarı aradım şimdi bd diyor haklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 pardon. replaymiş lan [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 23:29 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ahmet'e bir sana iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ezilince aglamalar, custom kickle atmalar. tbr brv, sildim dotayi cagirmayin bundan sonra msnden harasslayip pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 tamam cagirmayiz.... lan oyundasin :o nasi yani... haa anladim ben tamam haha supermis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar