fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yok lan şaka dedim. sen kötü değildin ben çok iyiydim ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Abi ben 16. dakkada falan concede diye pause verdim, ordan sonra zaten bıraktım oynamayı. Bora bi yerde 3 kişi nc keserken global silence attı, ne yapacağımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 dw yine iyiydi de vindi ÇOK kötüydü ya. ama fede baya iyi olduğu için zaten şans tanımadı, neyse haydi iyi geceler öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Abi fede zaten 3 tane ok falan fedeledi totalde. Dw ve vindi bonus toplar gibi oka koşuyolardı sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ahahah helal kadro iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kaanin zefir alip skldjfsdklfjklsd cok usendim ve yazmaya utandim. Neyse kutuphane falan ben ders calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 dw gordugum en kotu dw idi. benim arkadas kendisi zaten de dwnin yapmasi gereken hicbirseyi yapmadi. ortada kasamadi leveli benden dusuktu 10.dakikada. combatlari baslatmadi invis olmasina ragmen 10 defa biz onu beklerken gozukup olduk. hic ulti atmadi hemen hemen arti kimseyide baglamadi. itemide yoktu combatlara da sornadan geldi. vindi zaten noob. sesu da oynayamadi. kaanida yatirip yatirip kaldirdiniz oyun baisndan sonuna kadar ncde. hadi bizim takim kotuydude sizdeki bu koordinasyon uyum beraber calisma nerden geldi anasini satayim. benle ayni takimda olunca sicip sivariniz karsi takima gecince anamizi aglatirsiniz hayret bisey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Abi osmanla ilk 15 dk yapılabilecek herşeyi mükemmel yaptık bence ahaha. Gerek üstü öptük gerek ormanda kaanı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kaliteli takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 az önce valk 302 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 prereqi ne onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 301 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bloodline Champions dönüyo mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Xaenin said: Kasıma kadar biz Ekmek ile SC2 öğreniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Odeon said: bi internet kesebilirdi beni... kafayi yememek elde degil dc oldugum oyuna gel ssleri koydurma ban şimdi dicem ama hiç ss almam ayri ayri daha iyi abi 2 yada 3 oldukmu ramdom 2 mal mutlaka buluyor takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kdr mi düzelttim. teşekkürler türkiye. teşekkürler concede etmiyorum gelin kesin diyen gavur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 agac alma diyenlere tepkiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 terbiyesizler işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bence gavurdan ziyade bana teşekkür etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ward mı aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hayır tek vuruşta kestim. yok yalan oldu 2 vuruştu o. 3 tane int vardı zaten 2 vuruşta gidiyolardı gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 iyi koyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://i54.tinypic.com/b5k8cz.jpg pred bitirme tezi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hah gördüm onu rahatlamışsındır bizim oyunlardan sonra asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 10 kişiden biri 100 apm i geçebilmiş o da 100.1 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar