Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hayallerim yıkıldı bazı bazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ahah cameron diaz'ın fotosu bitirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Su makinesini unutan kızın cirkin resimlerini bulsan da her dotada 20 dakika pause yapmasak sdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 nikol kidmanda yıkıldım bende. salma hayek doğalda aynı zaten. ayrıca jessica alba yı her haliyle kabul ederim. evimin kadını yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 omfg =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 penelope cruz nicole kidman pamela anderson sharon stone cameron diaz bunlara özellikle dikkat. iğrenç lan kimisi erkek gibi çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bu da var Bi de şu var [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 22:47 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 cameron diazın jokerin bayan versiyonunda oynaması şart bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Nicole Kidman'ın doğal hali de güzel bence... Bir de Katie Holmes ve Anna Kournikova da gayet güzel normalde de. Yanlız bu resimlerin %100 doğru olduğunu sanmam. Çoğu özellikle en kötü anlarında çekilmiş ve/veya ufak rötuşlarla editlenmişlerdir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Heidi Klum makyajsız daha sirin olmuş bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 jessica alba vardı bir zamanlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hakkaten öyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Nicole Kidman çok kötüymüş.Ben daha güzelim ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 işte bir charlize theronu bu şekilde göremeyiz asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 @huun: charlize theron'un monster filmini izlemedin galiba :) o film icin kilo aldi ve extra cirkinlestirdiler. hah iste resim. [spo] [/spo] gayet de monster olmus yani. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:04 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 çarliz teron o şekliyle gelsin ben bakarım ona sorun deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kese kagıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: Heidi Klum makyajsız daha sirin olmuş bence (: +1 olmakla beraber eva longoriayı çok takdir ederdim. ama yani. bitti gözümde, fadsfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Katie Holmes denilen kişi makyajsız daha guzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bunlar en berbat halleri falan yakalanıp FAtaşaplanmış halleri ve fataşapla bayaa oynamışlar az bi derecede diiil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 nicole yaşlandı tabi, erkek gibi çıkması doğal. edit: Gisele Bündchen direk fake yalnız :) daha varsa söleyeceğim, sıra ile bakıyorum zira. edit: Jessica Simpson da fake [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:14 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yani her yaşlanan kadın erkeğe benzer mi diyosun? deme olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 benzer demiyorum da o malzemeleri sürekli kullandığını düşünsene bariz bir değişiklik yani göz alışkanlığımız dışında olması vasaire fark etmek çok normal çünkü deforme ediyor cildi seneler boyunca. edit: Sofía Vergara da fake kim bilmiyorum kendisi tabi [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:16 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ahaaoha cameron diaz da öldüm gülmekten edit:Roselyn Sanches (25. resim) direk fatoşhop yalnız [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:24 tarihinde, _LURTZ_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ya birde çoğu resim böyle kasten sarhoşken çekilmiş reismler falan koyulmuş.Gisele ablamın Afrika kabilelerindeki görüntülerini izlemiştim,makyajsızdı tamamen o haliyle bile adeta bir melekti :D Fake çoğu,çoğu da böyle dandik zamanlarda çekilmiş dandik resimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar