Aykan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Rezillik http://www.youtube.com/watch?v=HZv9Z4RRf1c [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 14:18 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 onur air başlı başına rezalet zaten herhalde thynin en eski uçaklarını almış kapatılmış kültablaları var. Tekerleği yanar motoruna şu olur bu olur gazetelerin 3 sayfasına haber yaparlar anca. tekerleği alev almış lan koca uçağın. al işte bu da adamların mentalitesini ve "profesyonelliğini" belgeleyen son nokta oldu. hayatta binmem abi ben bu adamların uçağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 paranın gözü kör olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aaah gençler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: bad service on board. i was travel with this company on august 26 from bordeaux to bodrum. onur air never again. Fransız abi çat pat ingilizcesiyle doğru demiş. Binmeyin bunların uçağına, cidden rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 of abi nasıl kıro bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 40 yıllık çapkınım böyle öküzlük görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bu konuda bir de dişi patileri dinlemek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 6 yaşımdan beri evlenme teklif ediyorum böyle hanzo adam görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 yani televizyon ekibi o kadar etmis ki isin icine, nereden anlatmaya baslayacagima karar veremedim. ucagin yanina kasip yazdirmissin, insan o ani bekler teklif etmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bu kadar gösterişe ne gerek var ayrıca uçağa yazdığı yazıyı beğenmedim. ortaokulda hoşlandığın çocuğun kızın ismini yazarsın ya sıralara duvarlara falan bunu hatırlattı bana.romantik değil gösterişli bişey olmuş.para konuşur hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ayrica evet, fazla gosteris kasmis arkadas. begenmedim, yakindan 0 uzaktan 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 salak zaten otobüsten inince teklif edio LAN DÖVCEM BUNU BEN uyuz oldum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: yani televizyon ekibi o kadar etmis ki isin icine, nereden anlatmaya baslayacagima karar veremedim. ucagin yanina kasip yazdirmissin, insan o ani bekler teklif etmek icin. Ona da ayrıca değinmek lazım onur air ayrı denyo bu ayrı. Bu tür şeylerin amacı süpriz falan yapmak karşındaki insanı birden heycanlandırmak mutlu etmektir. Amaç sırf gösteriş. Ben böyle bişey yapsam (ki bu kadar denyo bişey yapmam), onu çekmek isteyen kamereman olursa direk paramı geri alır giderim ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: HackedBySinan (2 weeks ago) Show Hide Marked as spam 0 Poor comment Good comment (Reply) (Spam) azuhaa bu kiz için maket uçak bile kiralamam. +1 bab :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 çok hoş olmuş bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 totally gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Evlenme teklifinin altına kendi ismini yazması da farklı bir boyutu olayın. Kıza başka birinin evlenme teklifi edebilecek olma ihtimali bile kötü xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 çok kötü ya, çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aklınca enteresan olmaya çalışmış vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 muhaerha tam apachi ya bide soruyolar orda evet mi diye ulan kadın orda hayır diyebilir mi medyaya reklam olmuşken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Amma öküz insanlar var bu ülkede ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 allahta parayi bolesine evriyor bende olucak o para neler neler yapardim -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bence güzel olabilirmiş de televizyon ekibi bozmuş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ya bu şey, adam yapmadı bunu, onur iairin kampanyasıydı bu lol. onur air böle bi kampanya başlatı evvelden, kampanyaya katılanlar arasından çekilişle bi çifte uçağa benlen evlesene yazdırıcak bi de beleş bilet vs verceklerdi. işte bu hanzo da kampanyaya katılmış :p adamın hanzoluu burda, gerisi firmanın total hanzoluu eheh.. -aşkım çekilişe katıldım -ne çekilişi -uçak+yazı+beleş bilet -........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar