Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

omg Evlilik Teklifi

Aykan

Öne çıkan mesajlar

onur air başlı başına rezalet zaten herhalde thynin en eski uçaklarını almış kapatılmış kültablaları var. Tekerleği yanar motoruna şu olur bu olur gazetelerin 3 sayfasına haber yaparlar anca. tekerleği alev almış lan koca uçağın.

al işte bu da adamların mentalitesini ve "profesyonelliğini" belgeleyen son nokta oldu. hayatta binmem abi ben bu adamların uçağına
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yani televizyon ekibi o kadar etmis ki isin icine, nereden anlatmaya baslayacagima karar veremedim.

ucagin yanina kasip yazdirmissin, insan o ani bekler teklif etmek icin.

Ona da ayrıca değinmek lazım onur air ayrı denyo bu ayrı. Bu tür şeylerin amacı süpriz falan yapmak karşındaki insanı birden heycanlandırmak mutlu etmektir. Amaç sırf gösteriş. Ben böyle bişey yapsam (ki bu kadar denyo bişey yapmam), onu çekmek isteyen kamereman olursa direk paramı geri alır giderim ordan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu şey, adam yapmadı bunu, onur iairin kampanyasıydı bu lol. onur air böle bi kampanya başlatı evvelden, kampanyaya katılanlar arasından çekilişle bi çifte uçağa benlen evlesene yazdırıcak bi de beleş bilet vs verceklerdi. işte bu hanzo da kampanyaya katılmış :p adamın hanzoluu burda, gerisi firmanın total hanzoluu eheh..

-aşkım çekilişe katıldım
-ne çekilişi
-uçak+yazı+beleş bilet
-........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...