Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun zamandır en iyi reklam:eti

regulus

Öne çıkan mesajlar

yeni eti reklamı gerçekten çok başarılı.yani yaşasın yemek yemek de güzeldi ama bu daha da güzel
izlemeyenler için özetliyelim
reklam bir araba reklamı gibi başlıyor birsürü şey anlatıyor zaten reklam orda bitse sonunda da fiat falan yazsa otomobil reklamı olur.ama sonra arabadaki tipler arabayı yemeye başlıyorlar.Arka ses devam ediyor "anladık ki biz ne yapsak siz yemek isteyeceksiniz,o yüzden en iyi bildiğimiz işi yapmaya devam ediyoruz" arabanın markasını gösteriyor eti.
başıyla sonu arasındaki fark,şaşırtmaca,arkadaki adamın sesi hepsi çok güzel.en hoşuma giden de aile arabayı yedikten sonra sanki balık yiyip kılçıklarını bırakmış gibi arabanın bir kısmını bırakması
bence bu reklam sana dan da sunny den de güzel ....[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten de harika bir reklam, hatta ilk izlediğimde baya bir gülmüştüm. gerçi arabanın tasarımıda hiç fena değildi, acaba eti bi araba yapsa yermiz :P[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
regulus, 17 October 2003 18:53 tarihinde demiş ki:
yeni eti reklamı gerçekten çok başarılı.yani yaşasın yemek yemek de güzeldi ama bu daha da güzel
[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club

eti reklamını beğenebilirsin ok, ama "yaşasın yemek yemek" reklamını nası beğenebilirsin aklım almıyor...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

nike'ın reklamını sevmedim..
başta "noluyoruz" derken sonunda "koltuk kapma" olayı çıkıyor.. Nike'ın dört dörtlük "The Cage"inden sonra çok basit bir reklam geldi bana..

Eti reklamı muhteşem. Arabayı ilk gördüğümde çok hoşuma gitti, yiyesim geldi.. Sonra "aha bak kadın adamın elini tuttu, kesin gerçek bir araba reklamı bu, süper" derken bir de ne göreyim: "adam direksiyonu yemeye başladı".
En sonunda da "zaten araba yenmedikten sonra ne işe yarar" gibisinden laf benim kahkalarla gülmeme yol açtı..
Bence en ilginç ve iyi reklamların arasına girebilecek bir reklam..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 17 October 2003 20:21 tarihinde demiş ki:
said:
regulus, 17 October 2003 18:53 tarihinde demiş ki:
[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club

eti reklamını beğenebilirsin ok, ama "yaşasın yemek yemek" reklamını nası beğenebilirsin aklım almıyor...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

reklamı değil sloganı sabocum :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 17 October 2003 19:45 tarihinde demiş ki:
Güzel bir reklam yapmışlar.İlk izlediğimde hangi marka olduğunu anlamak için ekrana yaklaştım,adam birden direksiyonu ısırınca irkildim,nöörüyoz oldum sonra eti olduğunu görünce güldüm bayağı.

Hahah LOL
Aynı şey benim başımada geldi :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
------------
Sosyal ağlarda paylaş

reklamı ilk gördüğümde "ne kadar iğrenç bir araba yapmışlar, dur hangi firma göreyim de puanını kırayım" diye izledim, sonunu görünce de bu kadar özene bezene hazırlanmış ama ne firma imajına ne de ürünü tanıtmaya bu kadar uzak bir reklam hazırlayabilmişler hayret ettim. tekrar daha dikkatli izledim, gene aynı. ne komik, ne havalı, ne de akılda kalıcı. "araba yenmedikten sonra neye yarar?" eeee??? neye yarar siz söyleyin madem..

hani gag'da gösterilen saçmasapan yabancı reklamlar oluyor ya, tıpatıp o tarz. prodüksiyon kalitesi yüksek, reklamın esası zayıf..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 18 October 2003 00:26 tarihinde demiş ki:
reklamı ilk gördüğümde "ne kadar iğrenç bir araba yapmışlar, dur hangi firma göreyim de puanını kırayım" diye izledim, sonunu görünce de bu kadar özene bezene hazırlanmış ama ne firma imajına ne de ürünü tanıtmaya bu kadar uzak bir reklam hazırlayabilmişler hayret ettim. tekrar daha dikkatli izledim, gene aynı. ne komik, ne havalı, ne de akılda kalıcı. "araba yenmedikten sonra neye yarar?" eeee??? neye yarar siz söyleyin madem..

hani gag'da gösterilen saçmasapan yabancı reklamlar oluyor ya, tıpatıp o tarz. prodüksiyon kalitesi yüksek, reklamın esası zayıf..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

Sende bukadar karamsar olma hayattan beziptemi seyrettin reklamı yahu yoruma bak onu beenmem bundan nefret ederim..

Ülker'in reklamlarından ve ETİ'nin yaptığı herşeyi yapmaya çalışmasından sonra biyere gitmedik buradayız imajı yaratmak için çekilmiş ve eğlenceli hoş bir reklam. Ayrıca derin bir anlam war anlayanalar için. Biz sadece bildiğimiz işi yapmaya karar werdik derken kolayı taklit edelim, Yemeklik yağda yapalım, Sütde yapalım gibi açgözlü değiliz en iyi bildiğimiz işi yapmaktan memnunuz mesajı werilmiş. İnceden bir iğneleme var.

Reklamıda beğendim. ETİ yide severim zaten herzaman için. Yeni yapacakları çikolata türü şeylerle de çok başarılı olucaklarına inanıyorm.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Ülker'in reklamlarından ve ETİ'nin yaptığı herşeyi yapmaya çalışmasından sonra biyere gitmedik buradayız imajı yaratmak için çekilmiş ve eğlenceli hoş bir reklam.

benim bildigim ve gazeteden okudugum kadariyla eti cikolata cikarticak ve bu onun icin cekilmis bir reklam. reklamin sonuna dogruda "yakinda yeni lezzetlerle karsinizdayiz " diyo:)
Sosyal ağlarda paylaş

hayattan bezip filan seyretmedim reklamı, :) ama gerçekten de ne bir slogan bırakıyor akılda ne de ürünlerini merak ettiriyor. eğer sırf ülker'e iğne batırmak içinse öyle iğneleme reklamlarını zaten hiç sevmem, ürünün kötülüğünü gizlemek için rakiplere sataşılır her zaman. eti'nin maksadı uzan'ınki gibi olmasa bile bundan kaçınmaları gerek eğer buysa reklamın gayesi..

şu reklamı gag'da izleseniz başka bir dil konuşulurken kesin kahkahalarla gülerdiniz.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

hehe güldük zaten bu reklamı seredincede =))
kahkahalara boğulup yerlere yatmadım tmm bazı arkadaşlar biaz abartmış gibime geldi ama tebessüm ettiren deişik bi reklam. ;)

TOOOOP KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK
Çaycının DOP GEEEEK diye böğürdüğü reklamdan iyidir dimi =) o reklamdan nefret ediyorm nası korkup topkekten soğumuyo çocuklar acaba?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

Bence en kötü reklam o nike in köşe kpamalı reklamı. Hayatımda daha embesil ve gerizekalı bir reklam görmedim. Konu 0[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...