Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 90 derece olup olmamasının bir önemi yok bu soruda neden yok diyorum, graphlarda iki noktayı birbirine bağlayan yolların düz çizgi mi, eğri mi olduğu hiç önemli değil. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:04 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hadi beni gecin ardeth işte bilim adamı ona inanın bari yormayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hatta kitabı açmama gerek kalmadı eülerin planar graphlar teorisi ile kanıtlanıyormuş buyrun http://www.cut-the-knot.org/do_you_know/3Utilities.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 90 ın önemi yok evet yoksa kısa kısa çizgilerle 90 derece yaparakte istedigin kadar yamuk şeyler çizebilirsn xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 adam zaten bilgisayarda cizerek kanıtlamış 90derecenın gereksizliğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: 90 ın önemi yok evet yoksa kısa kısa çizgilerle 90 derece yaparakte istedigin kadar yamuk şeyler çizebilirsn xD sende bi newton ışığı gördüm ben valla sezgisel matematik hatta sezgisel limit alarak bunu göstermiş oldun. fizikçi matematiği tam çok severim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 56. cevap bu hani 50de veriyodun aga: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Aa bak bunu es geçmişim said: Olmayabilir ya, o zaman öyle bi harita çizin ki sadece 4'ten fazla renk kullanılarak renklendirilebilsin harita :) Bunun da ya 4 ya da 3 renkle yapılabileceğinin bilgisayarcılar bilgisayarla tüm olasıkları deneyerek kanıtlamışlar önce ama sonra matematikçiler çamura yatmış "nerden bilcez doğru hesap yaptığını o bitlerin o_O" diye ama sonra kanıtlandı sanırım bu da [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:17 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kaçak hat çekemiyomuyuz? püh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: 56. cevap bu hani 50de veriyodun aga: 39da verdim.50 yi beklemedim ki zaten ardent çözdü. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:20 tarihinde, Rossy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ardent mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Çok hevesli çocuk canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oha bu forumda discrete math almış bi insan var inanamıyorum!!! nese ardeth bana cevabı bırakmamış zaten. dediği gibi euler'in planar graph teorisi ile kanıtlanıyor bu olay. bu arada 4renk kullanarak harita'da hiçbi aynı rengin yanyana gelmeyecek olayı çok güzel yapılıyor. harita hangi şekilde olursa olsun sadece 4 renk kullanarak tüm komşular farklı renk olmak üzere bir harita yapılabilir. ödev diye kanıtlattırdıydı hoca bize bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ödev diye mi? hadi canım. ben hoca olsam onu ev sınavı olarak verirdim :p gerçi nette cevabı vardır ama neyse ben discrete matematik aldım ve genetikçiyim öyle düşün bi de hatta matematik dünyası dergisinin matematik okulundan yeni geldim çok zevkliydi, seneye ilgilenenlere hem kampı hem dergiyi tavsiye ederim :p (reklam da yapmış oldum hehe) [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:32 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 muhaha bide cevabı netten arakladıydık zaten :P bölümünle bayağı alakalıymış walla, nerde kullancaksan walla ben yazılım okuom işimize yaramıştı bizim bayağı (hala da yario ara ara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben büyüyünce bilim adamı olcam ondan :p tüm bilimlerin adamı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu arada kullandığınız kitap kenneth h. rosen adlı piskopatın kitabıydı değil mi :D bi dakka lan genetikçi büünce bilim adamı olcam diyo yaf ardeth senin sina nickli biri olabilme potansiyelin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 var sanki :p evet o kitabı kullandık bizde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Evler tesislerin içinde. [spo] [/spo] [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 09:44 tarihinde, Silas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Gereksiz yere kafa yormuşsunuz. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ahahahahah bence de bu harika omuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 benim yok:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar