Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simdilik Buraya Kadar..

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bazi seylerden kopmak ve ayrilmak gercekten insana cok zor geliyor. Paticik'de benim icin oyle. Ilk tanistigim yillari falanda dusunecek olursam zaman ne cabuk gecip gitmis. Ultima online ile baslayan maceralar, pepelek, forum cilginligi ve daha fazlasi. Yaklasik olarak 2001'den beri pati'de oldukce guzel vakit gecirdim ve bir suru sey ogrendim ve umarim ki yardimci olabildim. Kisacasi herkese tesekkur ederim, ancak simdilik buraya kadar..

Yaklasik olarak 8-9 ay boyunca aktif olarak paticik'te bulunamayacagim. Ara sira girip yenilikleri ve topicleri okurum ancak cok aktif olabilecegimi sanmiyorum. 9 ay sonra donunce umarim kaldigim yerden devam edebilecegim. Bu kisa ayriligin sebebi tamamen egitim ile ilgili..

Ah ah, nasil gecer bunca vakit paticik olmadan ve diger cogu sey olmadan..
Umarim cabuk bir sekilde akip gecer..

[edit: yazim hatasi]

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 20:59 tarihinde, orc_lord tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
forum lan bu.. egitim icin forum bırakmak ne demek kro adam.. hadi wow, uo tarzı oyunu bırakırsın günde +5 saatimi alıyo diye de.. ne bilim :P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
eğitim nedeni ile çok fazla takılmak istemiyorum internette. birazcık sorun olabiliyor, insan takılmaya başlayınca sonra kaptırıp gidiyor :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
sen sus bakiim blaq :P
aslına bakılırsa tam olarak bırakmıyorum. girip mesajları okuyacağım, özel mesajları kontrol edeceğim ve konulara cevap falan atabileceğim ama tabiki elimden geldiğince :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
tam olarak bıraktığımı söyleyemem, ancak kısmi diyebiliriz :P
geçici süreliğine çok fazla giremiyeceğim o kadar, bu sürede çok çok çoook fazla özliyeceğime eminim ama..
  • Yeni Oluştur...