Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç birini harcadınız mı ?

zarek

Öne çıkan mesajlar

said:
dasaaa arkadaşın olayım

hemen.. şu aralar biraz kafam işle dolu ama misal yahudi bi arkadaşı shilo design diye bi şirkete aldılar. sağlam bi yermiş. dötüne yer ederse 3-5sene sonra seni de atarız belki.. lam ben zaten işe yarar bişi görürsem haber veririm gerekenlere
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar öyle bir şey yapmadım. Ha bundan sonra asla yapmam diye büyük konuşmayayım ama karakterimle çok zıt bir tavır olduğundan yapmamı da pek olası görmüyorum. Hayatımdan insan sildiğim (silmek derken geri dönüşü olmayacak şekilde komple çıkardığım) oldu zaman zaman ama hepsi haklı ya da kendimce haklı sebeplere dayanıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

çok yaptım.cok cok azıyla düzeldim

cogundan pişman olmadım.soradan pişman olduklarım ama arıtk dönüşü olmayanlarda vardı

en son 2 sene önceki yaz aşkım.çok şey yaşamıştık ama aramız hiç bozulmadı ayrıldıktan sora.

sora bi gün beklenmedik şekilde ekti beni.sorada abuk subuk konuştu.bende direk telefon msn bilmemne sildim.kafamdanda sildim

ayrıca çıkar meselesine gelince.gneelde ilk kendimi düşünürum.evet sırf artık beraber olmaktan sıkıldıgım için sildiğim insanlarda oldu.yada istediğim gibi olmayan.işte bunun gibni sebeplerden de cok insan kaybettik

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 03:42 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ULAN BIKTIM LAN SİZDEN.
HERŞEY PARA OLMUŞ ÇIKARCILIK OLMUŞ. ULAN KÜÇÜKKEN DÖVMEK GEREKİRDİ SİZİ. BİRGÜN İLKOKUL 1. SINIFTAYKEN ÇOK AÇTIM. TENEFÜSTE YAN SINIFTAN CEZMİYİ GÖRDÜM HİŞŞ CEZMİ O YEDİĞİN BİSKİREMDEN BİTANEDE BANA VERSENE LAN DEDİM. SİKTİRLAN DEDİ. CEZMİ ANGUTU OKULUN EN POPÜLER ÇOCUĞU OLDUĞU İÇİN DÖVEMEDİM DE. ARDINDAN TAMAM ACIDIM DEDİ. BİTANE KIRINTI VERDİ ELİME. SONRA GÜLMEYE BAŞLAYINCA BENDE CEZMİYİ DÖVEMİYİCEĞİM İÇİN SİNİRLENDİM GİTTİM SIRA ARKADAŞIM FETHİYİ DÖVDÜM.

[spo]alıntıdır powered by şükrü[/spo]

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 03:31 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...