Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 her gün 5-6 tane benjamin franklin harcıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yok,olmadı benim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oldu. kız kıskanır onla konuşma der bağlarını koparırsın sonra ne malım lan ben dersin ama geri dönüşü olmaz. 1 kere yaptım bir daha tekrarı olmaz. umarım olmaz yani.. :) [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:20 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 umarım olmaz. oyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: dasaaa arkadaşın olayım hemen.. şu aralar biraz kafam işle dolu ama misal yahudi bi arkadaşı shilo design diye bi şirkete aldılar. sağlam bi yermiş. dötüne yer ederse 3-5sene sonra seni de atarız belki.. lam ben zaten işe yarar bişi görürsem haber veririm gerekenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 have you everr.....no ı have neveerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bir kere oldu. onuda tuvalet kağıdı gibi harcadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 haketmisti bozdurup bozdurup harcadim bende kendisini.acaipte keyif aldim hatta.yine oyle bi durum olsa yine yaparim. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:16 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 olumsuz bir şeyi kimse anlatmıyor suçluluk psikolojisi demek ki. bu arada tam olarak sorduğum konuyla ilgili mesajların oranı %10 filan. diğerleri bayat espriler ya da konuyla alakasız mesajlar ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Şu ana kadar öyle bir şey yapmadım. Ha bundan sonra asla yapmam diye büyük konuşmayayım ama karakterimle çok zıt bir tavır olduğundan yapmamı da pek olası görmüyorum. Hayatımdan insan sildiğim (silmek derken geri dönüşü olmayacak şekilde komple çıkardığım) oldu zaman zaman ama hepsi haklı ya da kendimce haklı sebeplere dayanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 çok yaptım.cok cok azıyla düzeldim cogundan pişman olmadım.soradan pişman olduklarım ama arıtk dönüşü olmayanlarda vardı en son 2 sene önceki yaz aşkım.çok şey yaşamıştık ama aramız hiç bozulmadı ayrıldıktan sora. sora bi gün beklenmedik şekilde ekti beni.sorada abuk subuk konuştu.bende direk telefon msn bilmemne sildim.kafamdanda sildim ayrıca çıkar meselesine gelince.gneelde ilk kendimi düşünürum.evet sırf artık beraber olmaktan sıkıldıgım için sildiğim insanlarda oldu.yada istediğim gibi olmayan.işte bunun gibni sebeplerden de cok insan kaybettik [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 03:42 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 harcadım harcamaya meyilliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yok, bana karşı bi kusuru bişeyi olmadan durduk yere kendim bi çıkar elde edecem diye yapmadım da. bana karşı davranışlarına göre herkese bi limit koyarım, onu tükettikleri anda gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 harcanıyo ya. oluyo bazen. önemli olan haksız yere harcamamak. hadi harcadın diyelim, geri dönüp hatanı bulup, düzeltebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Doğrudan çıkarımı sağlayacak şekilde olmasa da, sinirlerimi geren, ağzımı bozduran, gerizekalı domuz taklidi yapan bir akrabamı sildiğim oldu. Dolaylı yoldan, uzun vadede çıkarım oldu tabi ki. Nasıl mı? Mutluyum, huzurluyum. Sivrileri niye öldürüyoruz? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 harcamadım ama en yakın arkadaşım tarafından harcandım.. (içimden çok şey söylemek geliyorda neyse....) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Atatürkü harcadım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Harcamaya çalışan herkesi harcadım desem çok mu vadimsi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 harcamak satmak anlamındaysa hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 geçenlerde CJ'i harcadım. bekledim. ekrana ; "WASTED" diye yazı geldi. harcananın ben olduğunun farkına varıp üzüldüm lan. :(s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hakket kendimi harcıyorum uzun süredir şu an şu dakka şu saniye cok agır geldi. hürriyet sayfa 2de görüşürz by:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bizim mahallede Reşat vardı , kazık attı bana . Babamın adamlarını çağırdım , Hurşit ve Raşit abiler . Onlar harcadı . EH EH EH . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ULAN BIKTIM LAN SİZDEN. HERŞEY PARA OLMUŞ ÇIKARCILIK OLMUŞ. ULAN KÜÇÜKKEN DÖVMEK GEREKİRDİ SİZİ. BİRGÜN İLKOKUL 1. SINIFTAYKEN ÇOK AÇTIM. TENEFÜSTE YAN SINIFTAN CEZMİYİ GÖRDÜM HİŞŞ CEZMİ O YEDİĞİN BİSKİREMDEN BİTANEDE BANA VERSENE LAN DEDİM. SİKTİRLAN DEDİ. CEZMİ ANGUTU OKULUN EN POPÜLER ÇOCUĞU OLDUĞU İÇİN DÖVEMEDİM DE. ARDINDAN TAMAM ACIDIM DEDİ. BİTANE KIRINTI VERDİ ELİME. SONRA GÜLMEYE BAŞLAYINCA BENDE CEZMİYİ DÖVEMİYİCEĞİM İÇİN SİNİRLENDİM GİTTİM SIRA ARKADAŞIM FETHİYİ DÖVDÜM. [spo]alıntıdır powered by şükrü[/spo] [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 03:31 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar