Truwan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Arkadaşlar bir film vardı , bir adam 30 yıl mı ne felç kalıyor , filme dair çok az detay var elimde ama sanırım ispanyol filim. Kafanızda bir film adı uyandırdıysa yazabilir misiniz belki bi yerden yakalarım. Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 :S sarı çizmeli mehmet ağa olmasın ? :o böyle film adı mı sorulur. felçli olan adamın tipi neydi? adam hastanedemi yattı hep yoksa evde mi ? adama yardım eden varmıydı hayatta? adam neden felç geçirdi ? film nerde geçiyor. filmin türü neydi ? adamın mesleği neydi ? filmin dili neydi ? film hangi arihlerde eline geçti ya da izledin ? sinemada mı izledin televizyonda m yoksa cd vs? bnları söle ki birisi çıkp ha o şu şu filmdi dieblsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Stevan segal in vardı bitane böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sea inside olabilir mi? http://www.imdb.com/title/tt0369702/ [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 20:10 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Sea Inside sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 evet arkadaşlar sea inside mış teşekkür ederim. Süper az bilgim olduğunu söylemiştim sebebi de filmi hiç izlemedim arkadaşlar konusurken kulak misafiri oldum çok duygusal filmmiş falan diye ondan böyle uber az bilgiyle çaresizce medet umdum (ki arkadaşlar derman da oldular sağolsunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oolum istihbarat gibin forummuşuz :p - abi bi film vardı - sea inside o dediin - aa eet oymuş saol eheh :D süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 çok güzel filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: Stevan segal in vardı bitane böyle :D steaven seagal lı yı da seyretmiştim ama adı aklıma gelmiyo :P [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:19 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Hazır topik açılmışken ben de sorayım bi tane, uçakta izliyorduk filmi de yolculuk bitince yarıda kestiler. (niye öyle bişi yaptılar anlamadım, bi de belgesel falan seyrettirdiler önce. her neyse :)) Kardeşimin baya hoşuna gitmişti film de adını falan bilmediğimden izletemedim tekrar. Filmde köylü ufak bi çocuk okulda fakir olduğundan eziliyodu vs. daha sonra bunlara komşu bi kız geliyodu, o kız da eziliyodu, bu ikisi arkadaş oluyolardı. Ormana kaçıp fantezi yapıyolardı (dragonlar, elfler, orclar vs. öyle fantezi :D). Kız ayrıca koşu yarışında oğlanı geçiodu okulda. Bunlar bi yerden karşıya tarzan style atlıyolardı, günün birinde o dal kopuyodu (veya ip) ve kız kayboluyodu. Sonrasını izlemedim de bilen var mı acaba? Kardeşime bi güzellik yapıyım :) zamanında aramıştım baya da bulamamştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 @xaty terabithia koprusu guzel filmdir otur sende izle hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Çok sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 abi oha seviyorum bu patiyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar