Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film adı

Truwan

Öne çıkan mesajlar

:S sarı çizmeli mehmet ağa olmasın ? :o

böyle film adı mı sorulur. felçli olan adamın tipi neydi? adam hastanedemi yattı hep yoksa evde mi ? adama yardım eden varmıydı hayatta? adam neden felç geçirdi ? film nerde geçiyor. filmin türü neydi ? adamın mesleği neydi ? filmin dili neydi ? film hangi arihlerde eline geçti ya da izledin ? sinemada mı izledin televizyonda m yoksa cd vs? bnları söle ki birisi çıkp ha o şu şu filmdi dieblsin..
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar sea inside mış teşekkür ederim.

Süper az bilgim olduğunu söylemiştim sebebi de filmi hiç izlemedim arkadaşlar konusurken kulak misafiri oldum çok duygusal filmmiş falan diye ondan böyle uber az bilgiyle çaresizce medet umdum (ki arkadaşlar derman da oldular sağolsunlar)
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır topik açılmışken ben de sorayım bi tane, uçakta izliyorduk filmi de yolculuk bitince yarıda kestiler. (niye öyle bişi yaptılar anlamadım, bi de belgesel falan seyrettirdiler önce. her neyse :)) Kardeşimin baya hoşuna gitmişti film de adını falan bilmediğimden izletemedim tekrar. Filmde köylü ufak bi çocuk okulda fakir olduğundan eziliyodu vs. daha sonra bunlara komşu bi kız geliyodu, o kız da eziliyodu, bu ikisi arkadaş oluyolardı. Ormana kaçıp fantezi yapıyolardı (dragonlar, elfler, orclar vs. öyle fantezi :D). Kız ayrıca koşu yarışında oğlanı geçiodu okulda. Bunlar bi yerden karşıya tarzan style atlıyolardı, günün birinde o dal kopuyodu (veya ip) ve kız kayboluyodu. Sonrasını izlemedim de bilen var mı acaba? Kardeşime bi güzellik yapıyım :) zamanında aramıştım baya da bulamamştım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...