Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişiklikler (3 Eylül)

Sailor

Öne çıkan mesajlar

5 Eylül 17:00

Human -> Elf heritage quest'i artık çalışıyor.
- Strongroot adlı NPC Trammel'da kalmış. Onun spawn'ını Felucca'ya da ekledim.
- Huntsman npc'sinin istediği timber wolf spawn'ı çok azmış. 3 spawn ekledim.
- Tüm boon'ları aldıktan sonra üstünüzdeki tüm item'ları boşalttıktan sonra bile kabul etmiyordu. Artık ediyor. Backpack'inizi de boşaltmanız gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

-Palace of Paroxysmus => Bakmadım
-Twisted Weald => Açık
-Blighted Grove => Açık
-Bedlam => Açık
-Prism of Light => Açık ama boş
-The Citadel => Giremedim
-Painted Caves => ML açılmadan önce açık ve doluydu ama şuan bilmiyorum.
-Labyrinth => Bakmadım
-Sanctuary => Açık ve boş (Quest Giverlar var ama yaratıklar yok)
Sosyal ağlarda paylaş

5 Eylül 20:15

- Orc Captain'lardan düşmesi gereken item'lar düşmüyordu. Düzeltildi.
- Mini champ'lerin minor artifact düşürme şansları yükseltildi. %100 damage verdiyseniz şans luck'a bağlı olarak %15-20 arasında değişiyor. Verdiğiniz damage düşükse, düşme şansı da düşük. Ama herkese aynı anda düşme şansı da var.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum

mini champları daha cazip yaparsak daha işlek olurlar hırsızlık yapamamaktan şikayet edenlerede ekmek çıkar oralarda :)

mosan ve rock lee bizi iyi söğüşlemişti zamanında mini champta :)

kendi adıma paragon kesmek dururken mini champ kasmam yani

bir de

minor arti konusunda bu anicent sos olayına da bi el atarsanız ii olacak yoksa sadece levithan dan düşen artileri hiç göremicez
Sosyal ağlarda paylaş

6 Eylül - 13:40

- Spellweaving scroll'leri artık bazı ML yaratıklarından düşecek. OSI hakkında yeterli bilgi bulamadığım için OSI dökümanları ile uyuşmasını beklemeyin. RunUO'da da olmadığı için tamamen kendim ekledim. ML'ye özel dungeon'lardaki yaratıklardan düşecekler. Bedlam, Blighted Glove, Labyrinth, Painted Caves ve Twisted weald'de spawn olacak bazı yaratıklara ekledim.

- Arms lore ML sonrası zırhlara resist bonusu vermemeye başlamıştı. Düzeltildi.

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 13:51 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de osiye güvendim, red death 100% ihtimalle spellweave scrollu düşürüyormuş, gittim öldürdüm 2 kez ikisinde de magery scroll çıktı :p eskiden scroll çıkmadığını düşünürsek, sadece scroll mu eklendi bunlara? özellikle spellweaving scrollu eklenmedi sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yeni topic açmayayım dedim. az önceki restart sonucunda:
-britain bankta çalma kapatıldı. kapatılmıştı zaten diyeceksiniz ama banka dışında stealinge basıp sonra içer gelip targetlenebiliyordu.
-trammelde stuck yaparsanız, feluccaya gideceksinzi artık. bi şekilde trammele düşerseniz aklınızda bulunsun.
-lumberjacking düzeltildi. bütün loglar çıkacak artık. şanlarını da biraz arttırdım. yeni sistem şöyle: %50 normal, %30 oak, %10 ash, %4 yew, %3 heartwood, %2 bloodwood, %1 frostwood.
-ml pakedi ile ilgili bazı buglar düzeltildi.
Sosyal ağlarda paylaş

trammel'da stuck yapınca feluccaya gidilcek de stuck süresi 24 saat değil mi? biraz beklemek gerekir heralde.

onun yerine trammelda belirli bir yere feluccaya teleporter konulsa? veya trammeldaki moongate'ler feluccaya götürse (zaten böyle değil mi? moongateler standart oluyor heralde, trammeldakiler de felucca-tokuno-ilhessar-malas'a götürmez mi?)
Sosyal ağlarda paylaş

kimin nereye gideceği belli olmuyor, her yerde moongate yok. ha konsa konur mu? evet. ama açıkçası şimdi onun için restart atılmaz, sonraki bi zaman yapılır.
stuck hakkı da 24 saat içerisinde 2 dir default olarak. onu 12 saat yaptık mı yapmadık mı emin değilim. öyle bişi vardı sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...