Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 haydaa 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Yok galiba öle duydum gibi geldi yan tarafdan [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 22:45 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 diyorum bende noluo.s [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 22:45 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 2-2 gool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Servet iki golle maçın adamı oldu resmen. Adam orada olmasa yenmiştik. 10 kişi oynasak daha iyi. Kısa günün karı kral krallığını ilan etti. Artık bırakır sezon sonunda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 PUHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 servet saç baş yoldurdu ya öküz herif 2 gol yedirdi son dakikadada güzelim pozisyonu harcadı.bouzid oynasın bundan sonra servetin yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aga servet galiba fenerbahçe ajanı aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 servet 2 golle maçın en skorer adamı oldu tebrik ederiz. bu arada penaltıyla alakası yoktu olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 resmen casus olarak sokmuşlar herifi bizim takıma. inceden inceye fenerden maaş alıyodur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 O Ufuk'u da yani.. Yemiyo şerefsiz, insan bırakır yer di mi :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ufuku alalım direk..zaten böyle oynarsa 2 seneye arsenala gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bi de giray bulak'ı anlamadım ben o çocuğu 3 dakika soktu oyuna sonra çıkardı dalga geçiyo gibi.madem beğenmedin ne soktun yahu gencecik çocuğa über destek oldu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kırmızıdan dolayı oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Fanatik'in verdiği puanlara bakın bravo fanatik'te dalga geçmiş heralde başka mantıklı birşey gelmiyor aklıma Galatasaray: Aykut xx, Sabri xx (Dk.63 Uğur x), Song xx, Servet xxx, Volkan xx, Arda xx (Dk.76 Barış x), Linderoth xxx, Lincoln xx, Ayhan xx, Ümit xx, Hakan xx (Dk.81 Nonda ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 nihahaha selçuk inan'a helal olsun , şimdi gs liler agızlarında emzik aglıyordu maç iptal olsun diye.. havadan gelen 1 penaltıya rağmen , 1 puan , vestelin 2 puanı çalındı resmen [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:15 tarihinde, Bonjo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bonjo trol müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oftaşın hakkı yendi sorry rewe sustum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 İyi de Hagi magi falan diye maziye girmişsin, üstüne maç iptal olsun iddiaları falan demişsin, kim nereye iptal diyo maça? Hani maç hakkında görüşünü belirtmen normal, GS'nin hakkı deildi dersin Manisa kazanmalıydı, 2 puanı gitti dersin de, Hagiden olmayan başlayıp iddialara falan girmişsin o yüzden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 tmm sildim hadi , damarınıza basmayalım vestele yazık oldu maçın yorumu budur iyi geceler cümleten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ha selçuk inan "hocam ikinci sarıyı gösterdin , beni atman lazım "demese , kural hatasından sebep maç tekrarı olacaktı.. yılın fair play ödülünü hak etti adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Dün gece de sağolsun Kuddusi bizi harcadı.Bu gece galatasaraya ikram edildi...Ne diyeyimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Yanlız penaltı yüzyılın en yalan penaltısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ne olmuşsa servet yüzünden olmuş... şimdi tekrarını izleyebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar