Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manisaspor - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi de giray bulak'ı anlamadım ben o çocuğu 3 dakika soktu oyuna sonra çıkardı dalga geçiyo gibi.madem beğenmedin ne soktun yahu gencecik çocuğa über destek oldu yani
Mesaj tarihi:
Fanatik'in verdiği puanlara bakın bravo fanatik'te dalga geçmiş heralde başka mantıklı birşey gelmiyor aklıma

Galatasaray: Aykut xx, Sabri xx (Dk.63 Uğur x), Song xx, Servet xxx, Volkan xx, Arda xx (Dk.76 Barış x), Linderoth xxx, Lincoln xx, Ayhan xx, Ümit xx, Hakan xx (Dk.81 Nonda ?)
Mesaj tarihi:
nihahaha selçuk inan'a helal olsun , şimdi gs liler agızlarında emzik aglıyordu maç iptal olsun diye..
havadan gelen 1 penaltıya rağmen , 1 puan , vestelin 2 puanı çalındı resmen

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:15 tarihinde, Bonjo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İyi de Hagi magi falan diye maziye girmişsin, üstüne maç iptal olsun iddiaları falan demişsin, kim nereye iptal diyo maça?

Hani maç hakkında görüşünü belirtmen normal, GS'nin hakkı deildi dersin Manisa kazanmalıydı, 2 puanı gitti dersin de, Hagiden olmayan başlayıp iddialara falan girmişsin o yüzden dedim
Mesaj tarihi:
ha selçuk inan "hocam ikinci sarıyı gösterdin , beni atman lazım "demese , kural hatasından sebep maç tekrarı olacaktı..
yılın fair play ödülünü hak etti adam..
  • Yeni Oluştur...