theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Linderoth oynayacak büyük olasılık. Volkan Yaman net değil. Hasan şaş kadrado yokmuş sakatlığı var. Nonda yedeklerde. Nondayı bence durum berabere veya 1-0 giderken son 15-20 dakika oyuna alır. Daha takıma hiç alınmadı veya çok fark olursa alır. Benim tahminim 3-1 galatasaray alır. Gollerde 2 ümit karan 1 Nonda diyelim ( girerse ) olmadı 1 Lincoln olsun :) Not: Vestel manisanın sponsorlugundan çekildi bugun manisa siyah formayla sahaya çıkıcak protesto için yönetimi. Çünkü geçen sene sahada çıkan olaylardan manisanın 3 puanı sakaryaya verilmişti ama bu sene aynı olaylarda trabzonun 3 puanı alınmadı maç tekrar verildi bu yüzden vestel sponsorluktan çekildi. En iyisini yaptı.. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 15:19 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 iyi de vestel sponsorluktan cekilerek manisa'ya iyilik mi yapmış oldu anlamadım? neyse manisa zor bir rakip değil şuan, bi sakatlık olmazsa rahat alırız. lincoln atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Hayır federasyona ceza olarak çıktı. Vestel gibi bir şirketin süper ligi yaptıgı katkılar buyuk manısanın sponsorlugunu alarak böyle olaylarla federasyon anlar adam gıbı karar vermeyı buyuklerı savunmamayı yoksa bu sıstem duzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 vestel sponsorluktan falan cekilmedi. sadece cekilmeyi düşünüyorlar. siyah forma da yönetime tepki demişsin. federasyona tepki olarak siyah formayla cıkıyolar seklinde olacak o. 0-0 biter olmadı lincoln atar en fazla 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yönetim derken federasyonu kastettim. Haberlerde vestel çekildi yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: Manisaspor en büyük desteğini kaybetti. Siyah-beyazlı kulübe 1999-2000 sezonundan bu yana sponsor olan Vestel, futbol sponsorluğundan çekilme kararı aldı. Geçtiğimiz sezon oynanan Vestel Manisaspor-Sakaryaspor maçında çıkan olaylar sonrası sponsorluktan çekilmeyi düşünen, ancak yeni sezon öncesi kulüp yönetimiyle görüşerek 'devam' kararı alan Vestel, Futbol Federasyonu'nun olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili 'tekrar' kararı almasının ardından futbol sponsorluğundan çekildi. Manisaspor, TFF'yi protesto etmek için bugün yapacağı Galatasaray maçına siyah formayla çıkacak. Ayrıca siyah-beyazlı taraftarlar, tribünlerde siyah mendil sallayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kolpa haberler.sadece cekilmeyi düşünüyor.geçen sezondan beri. resmi sitesi vestel manisaspor logosu haberleriyle dolu.bugun ve yarın güncellenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 football on sat mefta olmuş, sopcast için alternatif site http://www.myp2p.eu/Matches/Match6.htm [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 18:12 tarihinde, Rottweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 3 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ben de öyle umuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aha 1-0 gerideyiz... Aykut niye oynar ya şimdi sırası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ehe gg gs'ye bişey sorucam radyo dinleyebileceğimiz bi yer bilen var mı site falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu ne abi bu nası bi maç ben anlamadım.. hököstömüdür nedir adam geliyo bütün defansı ipe diziyo gidiyo. bişeymi içirdiler bunlara arkadaşım o ne ya servet salak salak kafa topları , zaten yenilen gol kadar salak bişi yok ortada ben hayatımda bu kadar salakça yenilen bi gol görmedim. avrupa kupalarında bile süper bi performans gösteren orkun'un yerine 2 sezondur bi maça bile çıkmamış bi adamı sen niye oyuna koyuyosun ki ben anlamıyorum arkadaşım biz mi salağız anlamıyoruz futboldan yoksa bunlar harbiden çok mu biliyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 1-1 şu an. ümit karan atmış. dakika da 45 gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Servet FB BJK gibi sampiyonluk icin iddiali takimlar icin en buyuk kozdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 penaltıya hakan şükür bile inanamadı. o derece skandal bi karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 O Servet'in ben taaa... Abi bir insan bu kadar salak futbol oynayabilir mi ya? Golde Aykut'un hatası yoktu, sonrasında da gayet iyiydi. Rakip kaleci harika oynadı. Ümit Karan yine atamıyordu penaltıyı. Umarım ikinci yarı biraz daha iyi oynarız.. Edit: Tabi Hakan Şükür roveşataya kalkınca adamın aklını aldı hakem de düşürdüler yanlışlıkla oldu sandı penaltı dedi :D [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 21:55 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 penaltı penaltımıydı , aglıyodunuz dakkalar önce fb kollanıyor diye , bi gidin işinize ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Hep size hep size mi olacak biraz da bize olsun ya :D O değil de keşke olmasaydı penaltı ya sizin dilinize düşeceğimize gururumuzla yenilsek daha iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ağlayan biz diildik fb li yöneticilerdi "böhü böhü federasyon" diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: Rewendor üye [şikayet et] § 02 Eylül 2007, Pazar - 21:58 [ özel msj ] Ağlayan biz diildik fb li yöneticilerdi "böhü böhü federasyon" diye :) yok artık. GS store bi ara emzik getirsek bizim taraftar alır mı acaba diye bile düşünüyodu sfdasdd. Az emzik hediye etmedik aglayan GS ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 241. gol, gs 2 - manisa 1 hakan şükür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: Fistan üye § 02 Eylül 2007, Pazar - 22:24 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- yok artık. GS store bi ara emzik getirsek bizim taraftar alır mı acaba diye bile düşünüyodu sfdasdd. Az emzik hediye etmedik aglayan GS ye. Maç sorası açıklamalarını dinlemedin heralde yöneticilerinin fistan, başladılar bi hakeme sövmeye federasyona kadar götürdüler. isterseniz 100. yıl emziği çıkartın, bi o eksik kaldı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu arada sopcast vermiyor mu maçı?geçen hafta ne güzel izlmeştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aman tanrım gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar