Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Lestat ikisini de çekirdek gibi çıtlatır,bitti. . = nokta ayrıca clauida eteğin altına girseydi kurtulurdu,biliyorum,hissediyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Olay bittiğinde etek filan kalmamıştı ki, tamamen kül olmuşlardı. Ancak 5-6 saniye daha fazla yaşardı o kadar Bu arada Louis gay filan değil. Sübyancı o kadar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yok artik. film için evet lestat belki ama kitapta beni saran louis oldu ayrıca hayır film için de louis ownz. david boreanaz>all [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Olsun,etek altı her zaman iyidir,güzeldir,sıcaktır (höst sapık değilim) pff hazır yurtta kalacam kitaplarını alıp okuyayım bari,eskiden niyetlenmiştim sonra Forgotten Realms'lere başlamıştım :) edit:Vampir dediğinde şu potansiyel olmalı ; [spo][/spo] [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 01:38 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Sonata In E Flat Hob. XVI 49 Adagio E Cantabile by Joseph Haydn Lestat'ın piyanoda çaldığı parça. Varsa birisi göndersin pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 josh amcanın kurgusunda da vampirler çocuk doğuramıyordu zaten kehanet yüzünden çocuğu oluyordu angel'ın bir de yani david amca karizma bi yere kadar da brad pitt arkadaş, hadi geçtim tom cruise ulan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 şimdi bitti film. lestat ezer. bundan 5-6 yıl önce izlemiştim yine izledim. ancak şöyle bir detay var. aklımdan lestat'ı kim oynamış a ke diye geçirdim.. film bitince ne göreyim tom cruise.. yuh yani 3 kere izledim filmi ilk kez bugün sonunda yazdılar da farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: iyi geceler gerge de yanlış topik ahah anne rice kitaplarına akıcakdır belki doğru topik doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Hmm evet onu düşünememişim eheh. Bu arada tam kız filmiymiş bu hem brad pitt hem tom cruise hem antonyo banderas falan. Paso öpüşücek gibilerdi zaten. Anne rice kitaplarında ana karakterler niye hep gaydir merak ederim. Lestat, sevgilisi falan. Louisde de var mıydı bişey hatırlamıyorum. Bişey anlatmaya çalıyo galiba yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ordaki küçük kız çocuğunun adı neydi? gerçek adını soruyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Kirsten Dunst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 armand yönetir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 gerçekten çok güzel bir filmdi hayvanlar gibi uykum olmasına (gece gösterimi) ve 3. kez izleyecek olmama rağmen oturdum keyifle izledim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar