karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 aklıma geldi yazayım dedim bikaç ay önce biz arkadaşla bayaa bi geyiğini çevirmiştik de akla geliyo düşününce bikaç tane yazayım... - seni seviyorum - tabii ki! - seni seviyorum - tamam anladık - seni seviyorum - sen hala burdamısın? - seni seviyorum - kim sevmiyo ki... - seni seviyorum - yalan - seni seviyorum - 2 dakka sus - seni seviyorum - ben de kendimi seviyorum - seni seviyorum - peki - seni seviyorum - elbette - seni seviyorum - kolay gelsin - seni seviyorum - devam et! - seni seviyorum - hayırlı işler - seni seviyorum - tebrik ederim - seni seviyorum - bencede türetilir yani ama komik...[hline]ö?
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 başlığı görünce aklıma ilk ben de kendimi seviyorum cevabı geldi ama yazmışsın[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
Bonus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -seneye[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin...
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -bir daha sole -seni sevıyorum -birdaha.... -senii seviyorum a$kımm -birdaha -seni seviyorum -tekrar sole -ee yettı lan sıctın ortamın ıcıne[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 tatlı hayatta bir espri vardı çok hoşuma gitmişti -ihsan sen harikasın -peki sen nesin biliyormusun -(gülümser)neyim -haklısın,çünkü ben harikayım :lol: :lol:[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
XanThie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: regulus, 17 October 2003 20:24 tarihinde demiş ki: tatlı hayatta bir espri vardı çok hoşuma gitmişti -ihsan sen harikasın -peki sen nesin biliyormusun -(gülümser)neyim -haklısın,çünkü ben harikayım :lol: :lol:[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club zuhahahahah çok güzelmiş...[hline]
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -bazen. -seni seviyorum -belkii[hline]Avatar the Fallen
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -hskee! yan bastık.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -sonuç? -seni seviyorum -aferin sana. -seni seviyorum -beni zaten herkes seviyor, değişik birşey söyle.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -hll[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
XanThie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 2 sene önce bi kız bana: -"Senden çok hoşlanıyorum dedi." bu arada yanımdaki arkadaşıma zıçtık tipiyle baktım. Çocuk telefonu elimden alıp. aynen şöle dedi; "-Kimsin sen?......... İyi o zaman Sk.r git!" Ben inanamadım. Çocuk benden kzıın telefonunu aldı. ve 2-3 gün kıza mesaj yağdırdı.mesajlar şu şekildeydi; -salak ,aptal, hata yaptın, özür dile , konuşsana , cevap ver , keşke kıza el kalksa... gibi.. Bence arkadaşım ayıb etti. Ama kızdan nefret ettiğimi biliyodu. Ama yinede çok abarttı.[hline]
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 arkadaşın manyakmış birz[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviorum -bende sewmiyorum[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -tabi benjamin tabi.. :P -seni seviyorum -benim yerime matematiği fiziği sevsen diyorum, hani ülkeye bi katkın olur :P -seni seviyorum -ben de seni seviyorum ama gelip söylüyomuyum yüzsüz, bas git hayatımdan( ehe ve maximum düzeyde kafa karışıklığı ve dumura uğrayan aşkzede olay yerini aptal bi şekilde terkeder... :P )[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 - seni seviyorum - kolay gelsin Tam benlik eeheuh -seni seviyorum -öss'den önce olmaz, bu ikimiz için de kötü olur (öss'ye koyuyum sana bişi olmasın)
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 - seni seviyorum... - ha ney?[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 - seni seviyorum - yarın gel - seni seviyorum - kapattık arkadaşım - seni seviyorum - tövbe de[hline]ö?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -... -seni seviyorum... -... -Aloo seni diyorum -Eee -neyse boşver bi sigara versene.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -sıradaki -seni seviyorum -diyosun -seni seviyorum -kaynama yapmayalım sıra var(beğenmedim) -seni seviyorum -son kararınmı?(kabak tadı verio)[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama?
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 - seni seviyorum - bi kısa malboro kap gel bakayım...[hline]ö?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -ne mutlu Sen'e[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: horacegoesskiing, 17 October 2003 21:31 tarihinde demiş ki: -seni seviyorum -ne mutlu Sen'e[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... beğenmedim...[hline]ö?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Seni seviyorum. yani Sen. Adammış.. Ordan yani. Ters.. ee... neyse boşver bi sigara versene :D[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -Seni seviyorum -Ben de seni seviyorum..... mı acabaaağ!?[hline]If only I could breathe to see the sun of May...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -Seni seviyorum -WOF![hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Öne çıkan mesajlar