karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 aklıma geldi yazayım dedim bikaç ay önce biz arkadaşla bayaa bi geyiğini çevirmiştik de akla geliyo düşününce bikaç tane yazayım... - seni seviyorum - tabii ki! - seni seviyorum - tamam anladık - seni seviyorum - sen hala burdamısın? - seni seviyorum - kim sevmiyo ki... - seni seviyorum - yalan - seni seviyorum - 2 dakka sus - seni seviyorum - ben de kendimi seviyorum - seni seviyorum - peki - seni seviyorum - elbette - seni seviyorum - kolay gelsin - seni seviyorum - devam et! - seni seviyorum - hayırlı işler - seni seviyorum - tebrik ederim - seni seviyorum - bencede türetilir yani ama komik...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 başlığı görünce aklıma ilk ben de kendimi seviyorum cevabı geldi ama yazmışsın[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -seneye[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -bir daha sole -seni sevıyorum -birdaha.... -senii seviyorum a$kımm -birdaha -seni seviyorum -tekrar sole -ee yettı lan sıctın ortamın ıcıne[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 tatlı hayatta bir espri vardı çok hoşuma gitmişti -ihsan sen harikasın -peki sen nesin biliyormusun -(gülümser)neyim -haklısın,çünkü ben harikayım :lol: :lol:[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: regulus, 17 October 2003 20:24 tarihinde demiş ki: tatlı hayatta bir espri vardı çok hoşuma gitmişti -ihsan sen harikasın -peki sen nesin biliyormusun -(gülümser)neyim -haklısın,çünkü ben harikayım :lol: :lol:[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club zuhahahahah çok güzelmiş...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -bazen. -seni seviyorum -belkii[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -hskee! yan bastık.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -sonuç? -seni seviyorum -aferin sana. -seni seviyorum -beni zaten herkes seviyor, değişik birşey söyle.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -hll[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 2 sene önce bi kız bana: -"Senden çok hoşlanıyorum dedi." bu arada yanımdaki arkadaşıma zıçtık tipiyle baktım. Çocuk telefonu elimden alıp. aynen şöle dedi; "-Kimsin sen?......... İyi o zaman Sk.r git!" Ben inanamadım. Çocuk benden kzıın telefonunu aldı. ve 2-3 gün kıza mesaj yağdırdı.mesajlar şu şekildeydi; -salak ,aptal, hata yaptın, özür dile , konuşsana , cevap ver , keşke kıza el kalksa... gibi.. Bence arkadaşım ayıb etti. Ama kızdan nefret ettiğimi biliyodu. Ama yinede çok abarttı.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 arkadaşın manyakmış birz[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviorum -bende sewmiyorum[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -tabi benjamin tabi.. :P -seni seviyorum -benim yerime matematiği fiziği sevsen diyorum, hani ülkeye bi katkın olur :P -seni seviyorum -ben de seni seviyorum ama gelip söylüyomuyum yüzsüz, bas git hayatımdan( ehe ve maximum düzeyde kafa karışıklığı ve dumura uğrayan aşkzede olay yerini aptal bi şekilde terkeder... :P )[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 - seni seviyorum - kolay gelsin Tam benlik eeheuh -seni seviyorum -öss'den önce olmaz, bu ikimiz için de kötü olur (öss'ye koyuyum sana bişi olmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 - seni seviyorum... - ha ney?[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 - seni seviyorum - yarın gel - seni seviyorum - kapattık arkadaşım - seni seviyorum - tövbe de[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -... -seni seviyorum... -... -Aloo seni diyorum -Eee -neyse boşver bi sigara versene.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -sıradaki -seni seviyorum -diyosun -seni seviyorum -kaynama yapmayalım sıra var(beğenmedim) -seni seviyorum -son kararınmı?(kabak tadı verio)[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 - seni seviyorum - bi kısa malboro kap gel bakayım...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -seni seviyorum -ne mutlu Sen'e[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: horacegoesskiing, 17 October 2003 21:31 tarihinde demiş ki: -seni seviyorum -ne mutlu Sen'e[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... beğenmedim...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Seni seviyorum. yani Sen. Adammış.. Ordan yani. Ters.. ee... neyse boşver bi sigara versene :D[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -Seni seviyorum -Ben de seni seviyorum..... mı acabaaağ!?[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 -Seni seviyorum -WOF![hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar