Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Eurobattle'da oynayanlarda vardır heralde aramızda diye yazma ihtiyacı duydum. http://eurobattle.net/showthread.php?p=613737#post613737 şaşırdık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Sayfa açılmıyo ama sanırım doğru çünkü servera giremiyorum. Öf ya, kim uğraşıcak wepla yla filan şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 10:30 da ban koyuldu, 2 saat içinde 20 sayfa sövüldü türkler tarafından. eh, açılmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 http://eurobattle.net/showthread.php?t=56053 inş açarlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Gerekçeleri çok salak. Euro battle da herkes küfrediyor, küfredenler tek tek ban yiyor işte. Sizin topunuz mal sizi toptan banlıyoruz demek gibi birşey bu. Bu TP_MoonStar denen adminin başının altından çıkan birşey, zaten playerlara ana avrat küfreden adamdan ne bekliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 20 sayfa sövülmüş mü? benim tek gördüğüm 20 sayfa boyunca türk milleti olarak arkamızdan girilmiş önümüzden çıkılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Nası ya, bizimkiler Kurtlar Vadisi gençliği bariz, Türkçe küfürler yazıp Osmanlı haritası falan koymuşlar, "bak biz sizi böyle ele geçirdik" tarzı. Yabancılar ilk bikaç sayfa hariç nerdeyse hiç post atmamış. edit: yanlış kelime [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 13:10 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: [BuRN]GlikoJen [BuRN]GlikoJen is offline Registered User Noob Come on Turks.. Lets show them a little RESPECT.. sövün amk CHAAAAAAAAAARGE [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 13:28 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: Dennis üye [şikayet et] § 02 Eylül 2007, Pazar - 12:55 [ özel msj ] Gerekçeleri çok salak. Euro battle da herkes küfrediyor, küfredenler tek tek ban yiyor işte. Sizin topunuz mal sizi toptan banlıyoruz demek gibi birşey bu. Bu TP_MoonStar denen adminin başının altından çıkan birşey, zaten playerlara ana avrat küfreden adamdan ne bekliyorsunuz. ss ler filan koymus bir kac turk. adminler gelip salak turkler banlıorm hepinizi gibisinden işiler demiş sanırım. adamların butun ulkeye ban atması yannıs ama bizde de hakeden o kdr adam vardı ki. bu arada acın okuyun postları:D güldürüo cogu edit: quote yerine bold a almısm [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 13:34 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: Breedan üye § 02 Eylül 2007, Pazar - 12:55 [ özel msj ] http://eurobattle.net/showthread.php?t=56053 inş açarlar....Açsalar da oynanmaz artık orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Herkes oynuyo eurobattleda acc alımı kolay oldugu icin. Bebe takımı çok fazla. Quiti basıyolar. Küfürü ediyolar. Normaldir. şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 cafede oynayınca mecbur oluosun bugun gidicektik..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 195.174.0.0 195.175.255.255 arad kaynamisiz bizde ya abicim bazen turk olaktan tiksinyorum azini yuzune girismek geliyo cafe bebeerinin yasaklansin net cafeler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 http://www.dotaturkiye.com/bnet/ var abi mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 http://www.dotaturkiye.com/bnet/ player var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 abı 25 milyonmu ne ediyo wc3+tft bişi değil ya cektiğiniz cileye değmez aln oynayın işte battle nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: Daughter of a Bitch? Bu ne lan ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 türkce yazıp for english demelerine hasta oldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 your mother is cheese !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: your mother is cheese !!!!bunu diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 konuyu okudum da yerin dibine girdim. iyi yapmışlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yok o değil waxxi bok olcak şimdi.. gerçi çok da iyi değildi ya.. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 17:52 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: DeBuffAndHeal, 02 Eylül 2007, Pazar - 14:53 tarihinde demis ki: http://www.dotaturkiye.com/bnet/ player var mı ? var var euro kapandıktan sonra iice yüklenme oldu bide eurodaki forumlarda ne biçim küfür etmiş türkler yaa utandım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 başka avrupa serverı varmı eurobattle gibisinden? banı açıcak gibi görünmüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 tam imzalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar