MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 housekeeper osmanlı vuruo bee bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ahanda bitirdim hehe olay savunmaya bakıyo cidden=) edit:boss'a kadar perfect geçtim=) [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 17:59 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ehe bitirdim mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 savunma olayını yapamadım abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hepisini tokat manyağı yaptım. pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Euh adamlar kasmış senaryo yapmış mouse savurma oyunu için. Eğlenceli ama. Bi de.. o boss ne be öyle. Iygh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 son zorluk seviyesinde 4. teyzeyi keseni öpecem. kombo vurunca 3 can indiriyo yaw ztn 4 canla başlıyon oyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sitedeki oyunları nası indiririz? page infoda göremedim ben. bilen cin bi arkadaş direct link verirse süper olur. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 22:57 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 son teyzeyi bende kesemedim bi türlü. kadın bi yumruk atıyor 3 can gidiyor aynen. 1 can bıraktığım çok oldu da son anda gidiyorum hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Sonuncuya kadar geldim. Hatta ondan önceki iki teyzede tokat bile yemedim. Ama sondaki bi yumruk attı teytey yani.. Oyun süper ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kaçıncıydı bilmiyom ama birisinde counter atak yapmamak gerekiyo.. counter atak yapınca geçiriyo karı size.. şimdi son zorluk deniyim bakalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ahah ne hasta bi oyun bu butun gerginligimi aldı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 baba birinciyi evade ediyoruz ikinciyi gömüyo anlamadım gitti ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 evadeden hemen sonra patlatman lazım belki de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 BU TOKADI SANDIKTA ATSAYDIK BELKİ ŞU DURUMDA OLMAZDIK? HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bitti abi bu ?! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 haa bende bitirdim demon bla kolay cat cut tokatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bende bitirdim şimdi son boss a kesinlike arka arkaya iki kez saldırmayın bekleyin bi kere vurduktan sonra sonra defans yapın bi kere daha vurun bu şekilde hiç dayak yemeden öldüreceksiniz :) biraz uzun sürüyor ama kesin geberiyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bittiiiiii....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 çok güzel hoşta savunma die bişey yok mu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 biri nasıl savunma yapacağımı söylemez ise ben tokat atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 savunma için sol altta evade cıkıyoya hemen ona basıp alttakı mavi ok şeklinde mouse kıpırtadıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 savunma için karşı tarafın sırasıyken sol altta evade çıkıyor, ona basın. sonra aşağıdan yukarı doğru yarım ay çizin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 4. teyze manyak çıktı ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 grand ma ölmüyor aga, easy de bile tokatladı beni pardon yumrukladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar