Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasın mı? sevgilin mi?

rayka

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu, arkadaşım zor şeyler yaşamak bir anlamda iyidir, kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak görürsek daha şükela olur.Bu arada ciddi söylüyorum "helal" olsun.Benim eski kız arkadaşım bu forumda olsa forumu bırakırdım açıkcası.Tekrar tekrar hatırlatırdı kendini bana.Şu an forumda oldukları için bir yakıştırmak yapmak olmaz ama ben böyle birşey yapmazdım derim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu forumda ben değil onlar kalamadı,bıraktılar gittiler.ama ben bişey yapmadım,söylemedim etmedim..yaptıklarına insanların verdiği tepki yetti onlara.neyse,topiği açan arkadaşa da uzak durmasını tekrar tavsiye ediyorum..hatta bunu böyle her yerde söylememelisin..

gene bu forum içinde 2 kişi de aynenbu durumda olduklarını belkirten bir topik açıp gülen smileyler dolu bir mesjalr atmışlardı orda da söylemiştim..

"biz birine çok pis kazık attık nihhoohoh" demek gibi bişi bu..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi cevap aslında çok basit.Üçünüz buluşuyorsunuz Taş-Kağıt-Makas yapıyorsunuz bitiyor.

Diğer bir cevap ise; Eğer ki amerikan modeline yatkın bir arkadaş üçgeniyse, ki sanmıyorum, ilişkiye devam edilir, herşey unutulur, herkes kendi işine bakar.

Türk modelinde ise; Hastir lan sokarım böyle işe denir.İlişki bittirtirilir.3 arkadaş bir birine küser.

Riskli Modelde ise: 3 arkadaş buluşturulur, bir odaya tıkanır, ya bir birlerini öldürürler, yada yetişkinler gibi konuşurlar.Bu model kesinlikle Türkiye'de önerilmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu onla çık off bu daha taşmış değişelim falan işi değilki,
biriyle çıktım diye onun hiçbi arkadasından hoşlanamicakmıyım? diğeriyle zaten herşey bitti o böyle bana bi sene bıyunca gerçekten çok çektirmişti falan ayrıldık 1 ay geçti üzerinden arkadasıyla (kanka falan demişsiniz de ne kanka ne bro o kadar yakın değil ama hep görüşmek zorunda) yakınlaştım sonradan onunda beni sevdiğini öğrendim bi süre çıktık ama sonra ben arkadasımın yüzüne nası bakarım falan dedi g*t gibi kaldım ortada ama çocuğu hala seviyorum... asıl kafamı kurcalayan onun beni sevip sevmediği sonuç olarak ben bu durumu eskisine de açıklayabilirim onunda anlayış göstermesini sağlayabilirim.. peki sizce böyle yapan biri beni gerçekten seviyomudur? (ard arda başka sorular soruyorum ama gerçekten çok kötü hissediyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi arada söylediğin gibi bi durum olmasa sevgilin tabi ki derdim zira bunu en yakın arkadaşımın yüzüne bile söylerim zaman zaman. ama senin durumun daha farklıymış açıkçası en yakın arkadaşın sizi gördükçe içi burkulacak bunun kaçarı yok. Daha doğrusu başka bir ilişkiye başlayıp, o insanı sevip ona alışana ve mutlu olana kadar ne zaman görse burkulacak. Ondan sonra çok da önemsemeyebilir. Mantıklı ya da mantıksız böyle bir duyguya tekrar birini sevmeden önce kapılması doğaldır. Bir zamanla başını okşayıp öptüğü elini tuttuğu insanın en yakın arkadaşının sevgilisi olması durumu kolay alışalacak bir şey değil. Ben bu durumda böyle bir ilişkiye girmezdim bile. Mesajın başında gayet duygusal başlayıp bu kadar gerçekçi bitirmem çelişkili gözükebilir tabi :p

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:27 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne demek sadece içinde olduğum durumu anlattım fikirlerinizi önerilerinizi merak ettim bende çok seve seve eski arkadasımın arkadasını sevmiyorum yani naapabilirm beynimle kontrol edebildiğim bişi değil ve çocuğu seviyorum onunla birlkte olmak istiyorum kaşar mı oluyorum böyle bi durumda allam ya sizde aynı durumda olursanız birgun sizin yerinize başkaları karar verse ortada kalsanız daha hiç bişi diyemeden zaman dolsa karar verilmiş olsa sonradan müdahale etmek için çok mu geç? düzeltemezmiyim durumu? bunu soruyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...