Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Depresyona girecem?

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Eskiden AMD işlemcilerine isim olarak işlemcinin hızının Intel'in işlemcilerinde kaça denk düştüğünü koyuyo tarzı bi geyik vardı ama ne kadar doğru tam hatırlamıyorum.
Bendeki 3500+ 2.2ghz'de çalışıyo şu an, çift çekirdekli diil. 4600 yanılmıyosam çift çekirdekli ve 2.4ghz.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim kadarıyla amd lerdeki o sayı hızı vermiyor. modeli tarzı bir şey. çift çekirdeklileri tam bilmiyorum ama eskiden işte 333 hz. de 400 hz. defilan çalışanları vardı. o medl sayısını bununla çarpıp hızını buluyorduk. mesela evde şu and amd 1800 var eskilerden 1.3 te çalışıyor. amd ler için normal yani kaldıkı 4.6 ghz olsa süfer olurdu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 4.6 dediğinde benim de kafam karışmıştı "noluyoz kemerleri bağliim" tarzı birşey geçti içimden. Ya 1.8 le 3.2 intelle yarışıyorum demiş arkadaş da şahsen benim de performansla ilgili hiçbir sıkıntım yok. AMD ler o konuda gayet iyi. İntelin 2.4 üyle karşılaştırılamaz yani. Overclock meselesine gelince bilgisayardan anlıyorum anlamasına da overclock yapabilecek en azından tek başıma yardım almadan yapabilecek kadar değil tabiki. İlerki zamanlarda bu işe yoğunlaşıp sorunlarımı da sizinle paylaşırım. Tabi sorunum CPU yakmak olmazsa :) Teşekkür ederim 2.4 ün intel hesabından iyi olduğunu öğrendiğim iyi oldu. İçim rahatladı :)
Sosyal ağlarda paylaş

AMD 4600+ dengi olan Intel Core2Duo E6600 den kötü bir işlemci. Performans olarak intel onu geçiyor. Yani AMD'nin o koyduğu 4600+ 8000+ filan intele kıyasla alakası yok. Default ayarlarda yanına bile gelemiyor. İşte en güzel yanı AMD işlemcilr Overclock'a Intel işlemcilerden daha uygun sanırım. Hoş hiç overclock yapmadım ama okuduğum duyduğum kadarı ile AMD overclock'ta daha iyi sonuç veriyor.

Edit: Birde link koyayım inceleyin test değerlerini.

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 11:02 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o yaptigin overclock un kalitesine bagli.. iyi bir sogutmayla her$ey mumkun her iki marka i$lemcide de..

ayrica bu konuyu acan arkada$ bi zahmet depresyona girsin.. 4.50 ghz siniri heralde 2 sene sonra falan a$ilir, hani bilgisayar kullaniyorum diyen birinin biraz hardware odakli bilgi edinmesi gerektigini du$unuyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...