Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Adamlar 70M € bonservisi verip aldılar herifi, bakalım premier de napacak ronaldinho.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ehehe gelirinin %46sını vergi vermek yemedi tabi ispanyada ispanyol vatandaşı olunca Ronaldinho :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Fox ta Chelsea Astonvilla maçını izliyorum şu an, reklam arasında söylediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Kaynak lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 barça ronaldinho gidince biter 1-2 sezon toparlanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=3319 soyle bisi buldum ben ama resmi bisi yok ortalikta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=78414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=42&go=78094 Bence hata ediyor. En azından Chelsea'ye gitmemeliydi. Chelsea'nin oyun tarzına uymaz. Man Utd veya Liverpool olurdu ona. Chelsea yeterince atak oynamıyıor. Ki ben olsam kalırdım Barça'da. Sanki parası yok da vergiden kaçıyor adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Chelsea eğer yeterince atak oynamıyorsa daha isabetli olur, takıma canlılık getirir. Cristiano Ronaldo da aynı tarz oynayan bir adam (ancak Ronaldinho dan daha hızlı) ve tuttu Manchester United da. Arkasında Essien gibi bir adam varken savunmayı fazla düşünmesine gerek olmaz. Ancak Chelsea'de Barcelona'daki kadar ön plana çıkamayabilir. Çünkü Lampard, Joe Cole, Ballack, Malouda gibi adamlarla birlikte oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 iyi olmuş,bugun sporx de okumuştum ben de.paradan ziyade ayrılmasının sebebi eto ve rijkard ile yaşadığı bir takım problemlermiş habere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ronaldinho da olsa brezilyalilarin ingilterede paso sorunu oluyor beklenen oyunu ortaya koyamiyorlar. bence barça da kalmayacaksa illa milan falan daha iyi olurdu kaka takası falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kaka yla takas mı ? çok büyük bir hata olurdu öyle bişi olsaydı ayrıca manchester a falan giitseydi diosunuzda.chealse den başka bir takım o parayı karşılayabilse ztn hemen alırlardı :) abramoviçin kara paraları işte [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 04:59 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 parasal olarak man u karşılar çok rahatta. c. ronaldo, nani, anderson varken almazlar ki zaten man u transfer politikasi genelde yıldız isim olmasindan cok gençken alip yildizlaştirmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 karşılamasına karşılarlar da ben ronaldinho ya o kadar para verceklerini sanmıyorum kolay kolay ya abramoviç alır.ya da barcelona nın zamanında yaptıgı gibi başkan olursam ronaldinho yu getiricem sözü olan biri alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ya beyler bir arkadas cok guzel yazdi ama iste nasil oynayacak chelsea de chelsea genelde 4 defans 2 on libero 3 orta saha 1 forvet oynuyor simdi tek on libero oynasa 4-5-1 de o takim dagilir cunku essien on libero oynayacak orda da ballack var defans 0 lampard var defans 0 joe cole var defans sifir shaun wright phillips var defans 0 maluda var defans 0 birde bunlara ronaldinho yu ekleyin ve kim oynayacak :D eeee kardes bu takim sadece boyle bir orta saha ile oynarsa gelen gecen hanina doner ingilterede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ya ronaldinho geldi de taktiği belirlemek mi problem olacak hayret bişe. takımın başında mourinho var be kardeşim, dert ettiğiniz şeye bak. ayarlar adam taktiğin kralını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 belli bu sene de ayarlamis adam liverpool dan hakem zoru ile kurtardi aston villa macinda futbol un f si yoktu diger maclarda hep adama carpan toplar veya sans golleri ile kazandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 mourinho gecen sezondan beri kowulma planlari yapiyor chelsea den zaten, gereksiz demeçler falan. bu senede zaten şampiyon olamazsa avrupada yine patlarsa chelsea abramovich werir 50mio € sunu kowar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 avrupa şampiyonu öyle toplama kadroyla olunmuyo. bi kaç sene devam edicek oyuncular. çekirdek kadrosu olusacak takımın. sen her sene golcu transfer et, orta sahadaki duzeni boz, ondan sonra avrupa kupası bekle. öyle bi aşk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 E oha abi. Lampard da Ballack da gayet iyi defansif ortasaha oynayabilen adamlardır. Gerrard da öyle. Adamlar DMC MC AMC mevkilerinin hepsinde çatır çatır oynuyorlar. Hatta ön libero diye geçerlerdi eskiden. Yani defans 0 falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ingiliz ligi, ispanya ligine nazaran daha çok uzun ve havadan paslarla oynama olayıyla öne çıkan bir lig, ronaldinho üzerinde pres yoksa zaten abuk subuk pas ve hareketleriye tek başına gol pozisyonu yaratabilen bir isim, bence başarılı olur olmasına da, barça daki gibi bakalım ayağına topu alınca o kadar kafasına göre oynayabilecekmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mourinho kendi yıldızını kendi yetiştiren bir adam olarak bilinirdi daha önce, hatta dünya futboluna Porto ve Chelsea yıllarında bir çok yıldız kazandırdı. Açıkçası ben transferin Mourinho'nun isteği dışında gerçekleştiğini düşünüyorum ve Mourinho gidecek iddialarına güvenim arttı bu haberden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Gitsin zaten, tamam başarılı ama son derece şımarık ve ukala bi adam. Gözü dönmüş. Geçen sene almaya çalışalım mı Ronaldinho'yu diye sorulduğunda "Bu takımdaki tek yıldız benim." diyerek reddedecek kadar da kibirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 chelsea de yıldız olarak kazandirdigi birini goremedim ben mourinho nun. porto da eli mahkumdu finansal olarak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar