Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bilen bilir yaklaşık 7 senedir uzun saçlara sahiptir fistan..ama bili n bakalım ne oldu?..dün karar alındı bugün berbere gidildi..omuza kadar uzanan saçlar kısacık kesildi..sinek kaydı traş olundu..taş gibi oldu taş..patiyle paylaşmak istedim=) written by -alatariel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 heh en güzeli valla bende kestirdim simdi cok rahatım yıka-kurula-zart zurt hic bisi kalmadı sabah tarama derdi fln ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Uzun saçı kesmek büyük hazdır. Bi kere kafanın hava aldığını hissediyosun. Saç kuruma süresi de saatlerden saniyelere düşüyo. Kedi köpek tüyü gibi dökülen saç, iki üç ay sonra yerinde durmayı öğreniyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 resim koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 foto!! foto!! foto!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 evet fotoğraf isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Fistan abi, saçlarına imreniyordum cidden, o kadar sağlıklı ve rengi süperdi, niye kestirdin abi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bende sakallarımı kestim pehh çocuk gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 öncesi sonrası [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 20:46 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aheaue ilman mansızz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 süt gibi olmuşun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ben hayatta kıyamam ya saçlarıma ilkokuldan beri kafaya takmış durumdayım saç uzatmayı, belime kadar uzatmadan hayatta kestirmem:) en azından sırtımı geçmesi lazım önce:P gerçi kurutması filan çok gıcık bi iş gerçekten de, arada bi şeytan diyo kestir kurtul diye ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Uzun saç daha çok yakışıyomuş ,hatta uzun sacın gercekten yakıstıgı ender kisilerdendin ama ara sıra değisiklik iyidir kıymetini anlarsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 olm naaptın.. hiçbir olayın kalmamış bitirmişsin kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Seni özledik kaptan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Aga naptın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ah şu kız milleti adamı ne hale sokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 olmamış, kesitrmeseymişsin keşke yauu edit: typo [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 21:38 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Özcan sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 AMA ÖZCAAAAAAAAAAAAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 uzun saç daha iyiydi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 neyse kökü sende boşver. *alatariel tarafından yazıldı.* [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 22:42 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aa a ee şey neyse uzar yine hem daha çok 7yıl var önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Erkek olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kesin yapilmistir onceki sayfada da ben yine yazacam yapilacak en dogru yorum bu cunku... KARDES ADAMA BENZEMISSIN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar