SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kaç bölüm kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 SenariouS said: kaç bölüm kaldı? 7. tekrar bölümü çıktı 8 de bitmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Abi bu ne ya? Nasıl bir sapkınlık bu? Kafayı yicem. 1 Eylül'de son bölüm mü yayınlanıcak endless eightin, nolucak anlamadım. afk en son 7'yi çıkardı ya da ben öyle biliyorum, sonra 8 çıkıcak, 9'da mı biticek endless eight? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ehh ya ehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 dün gece televizyonda bunu izleyerek uyudum lan nasıl bi rahatlık bu ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 haruhi neysede baska bisi izledim uyudum dersen donustu havaalaninda karsilar linc ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 haha yok ya bitirip uyudum arada uyuya kalmadım ama bilmiom yeni bölümmüydü eski bölüm müydü taikp etmiorum havuzlu mavuzlu bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abicim o endless eight iste 7 haftadir ayni bolumu azicik degistirip duruyorlar adsfadsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 BU ARADA MORTISCIGIM SENI COK SEVDIGIMI SOYLEMISMIYDIM? :D:D:D BAYIYE KOSUP NEWTYPE IN AGUSTOS SAYISINI ALIRMISIN? SOZ GELINCE KURUSU KURUSUNA VERICEM :D http://img.dannychoo.com/fauna/userimg/large/2009Jul13111837_21575.jpg :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 2 tane olsun 2 tane al gökhaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 3 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bakiim bulabilirsem ve pahalı deilse alırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 840 yen lan 12-13 lira :D boslama ama sonraya kalirsa fanboylar tuketir biter bulunmaz uzme bizi :( bak doncen patch gelcek wow a doncen conquest kasman lazim guildde tek tank benim su anda onuda hatirlatiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 endless eight bitti adsfadffds http://img256.imageshack.us/img256/9685/tunasendlesseight01.jpg http://img256.imageshack.us/img256/4560/tunasendlesseight02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 said: “There are a lot of episodes from the novels which have not been animated. We’d love to hear which of those you would like to make into a movie.” Ishihara: “Endless Eight… :-) Can’t we do that again, adding some new extras, try some film tricks out? Or is it too much? :-)” utanmadan alay ediyorlar bide asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 http://img19.imageshack.us/img19/2016/1249922571145.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 sign of suzumiya haruhi arcı başladı... yanlış hatırlamıyorsam o kadarda eğlenceli bir arc değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ben bıraktım izlemeyi. ama yani helal olsun zorla bıraktırdılar resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ilk sezonu izlemeyi düşünüyorum. birkaç tane release'e baktım, en iyisi Yuki gibi geldi. ikinci sezon için karar kılamadım, indirdiğim videolarda sanki bir bulanıklık varmış gibi geldi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hala saçmalamaya devam ediyorlar mı ? en son 3. endless shit bölümünde kalmıştım. Düzeldiyse dişimi sıkıp devam edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bitti bile. 14 bölümün 8 tanesinde aynı şeyi izlettirdiler millete allah belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 iyi ki birinci bölümden sonra bitmesini beklemeye karar vermişim seyretmeden önce, içime doğmuş. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 gg dekilerin canı sıkılmış yeni bölümü onlar da çevirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Borastus said: gg dekilerin canı sıkılmış yeni bölümü onlar da çevirmişler. bakemonogatari ile uğraşsın o deyyuslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 SenariouS said: Borastus said: gg dekilerin canı sıkılmış yeni bölümü onlar da çevirmişler. bakemonogatari ile uğraşsın o deyyuslar... + zetsubou sensei de 3 bölüm arkada kaldı onu başka çeviren de yok. haruhinin de pabucu dama atıldı resmen sallayan yok. senjougahara ezdi resmen haruhiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar