Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 coalguys - Suzumiya Haruhi no Yuutsu 2009 - 08 fake 99.9% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 0 seeder zaten.Ben açıkta tutuyorum şuan olan 2 torrentide ama daha seeder gözükmedi fake heralde bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ikiside fake. gg ile cg irc de diyor zaten onlar fake bizden değil diye. uploaderları da bugün acc. almış troller henüz legit fansub yok beklemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 gg/CoalGuys - Suzumiya Haruhi no Yuutsu 2009 - 08 Doğru trackerda, websitelerinde de subladıklarını söylüyorlar. 99.9% legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 indirdim fake değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bende indirdim de izlemedim daha yarın izlicem.Fake değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Haftasonu türkçesini yayınlayacağım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yep fake değil gayet de güzel bölümdü. Özletmiş kendini tanrıça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 eh şimdi ne olcak... Nete baktımda Bandai hiçbir açıklama yapmamış... Yeni bölüm gelecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bu da v2 si Haruhi S2 - 01 "you fag" konusunda baya bi fansub drama dönünce v2 de değiştirmişler :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 tüm v2'yi indirmeyim de değişikliyi söyleyiverin baktıysanız. Çevirmene söyleyeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Başka değişiklik yok bildiğim kadarıyla. Orda zaten koizumi yi değil haruhi yi kastediyor. Fag biraz komik olurdu. v2 nin esas espirisi düzgün raw la olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ahah ciddi ciddi haruhi suzumiya 2nd season var mı =) mutlu oldum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Abi çıktı mı bu şimdi lol Özledim lan Haruhi'yi resmen dur indiriim şunu bi. Edit: Baya güzel geldi bu bölüm ya, hoşuma gitti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Evet bende izledim zaten özlemiştim ya çok iyi oldu bu.Bölüm zaten iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bir iki hafta yeni bölüm vermezler herhalde. Yıktı geçti ortalığı bu çaktırmadan verilen yeni bölüm. 2chan da dizi başlıyana kadar threadinde 5-10 tane mesaj vardı. Bölümün başlaması ve yeni bölüm olduğunun anlaşılması ile thread 2chan tarihinin en hızlı dolan threadi oldu. En az iki hafta milleti gazlarlar. Büyük ihtimal Lone Island Syndrome verirler 2 bölüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 2 bölüm daha çıktı değil mi ? iniyor bişeyler ama finaller var diye uzak kaldım herşeyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 animefreakte bi türlü 2. bölüm çıkamadı gitti bekliyoruz hala =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 mininovadaki 9. episode fake o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 animefreakin yavaşlığındandır belki =) sam veya kaede aydınlatsın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 şöyle yuki'ye ait bir torrent var ikinci bölüm için, ancak kendim indirip denemiş değilim. fakat gerçek gibi görünüyor baktığım kaynaklara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 gerçektir, kendi sitesindende bu linki veriyo yuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Çıktı çıkmasına da bu hafta mysterique sign var. Ondan sonraki iki haftada Lone Island Syndrome var 2 bölüm. Yani önümüzdeki iki hafta dahil indirmenize gerek yok ilk sezonu izlediyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 evet unutmuşum ilk sezonun bölümlerini, torrent gerçek ama eski bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ikinci sezonun ikinci bölümü çıktı. Fİller falan değil 5 kitaptan bir bölüm. Tam arada geçiyor herhalde onu doldurmuşlar. Ne zaman 4. kitaba geçecek bu seri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar