Xo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ama kendisi de lider şu anda 2vs2'de @Xhun + bilmem kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Güneş ne biçim yazmışsın abi ya, bir damla yaş aktı gözümden. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Defalarca pala/ sl sl lock takımına karşı oynadım, Frostmage ile ve tek şans palaya nukelemek. Buda paladini 2 kere öldürmek demek. Ee zaten spellsteal imkansıza yakın bof=gg ne nova ne criplling, nasıl bi balance anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Zunn gayet de mortal etkiliyor lan işte artık drain life'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 şu an etkilemiyor bildiğim, 2.3de o değişiklik. çok birşey farkedeceğini sanmıyorum gerçi. 450 resilience + fel armorlu bir SL locku öldürmek imkansıza yakın nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 İmkansız abi imkansız yani bildigin. İyi oynayan lock bildigin god şu an oyunda. Her felguard'lısı da imba, felhound'lusu da. Damage vuramıyorsun ki. Adamların emirlerine amade warrior'ı var yanlarında. intercept atan, cleave falan vuran. Her 3 spell'den biri garanti resist. O pet ve sahibinin resistlerini abüsrd derecede arttıran talentlar falan. Bunlar skill gerektirmiyor ki. Hepsi pasif. Pasif olmayan skill yok warlock'ta. Zamanlama ve oynamayı bilmeyi falan gerektiren birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Tharfor said: 2vs2 is unfair I'm not saying you're wrong. There are a number of changes, adjustments, and tweaks that could be made to make warlocks less powerful in smaller scale PvP ... but by your logic alone we can say that the strength of warlocks is diminished as the scale of the PvP increases. I'm not saying it's right that warlocks should be so powerful as a solo class simply becausethebalance is aimed somewhere else, but that's the way it is and it has been said that little to no balancing will be done for 1vs1 or 2vs2 scenarios. It was even announced recently that there was almost not going to be a 2vs2 arena due to balance concerns. The bottom line is that warlocks are a powerful solo class - but I don't remember anyone claiming that they would be anything else and it is only natural that some of that powerful solo ability would transfer across to solo PvP, even if it was originally intended to be a PvE strength. Xunn'a eskilerden, knight erranttan bir şarkı armağan etmek istiyorum. Wipe our wet eyes Light our sinner spirits And forgive us And forgive us Prince Arthas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Xhunarion said: İmkansız abi imkansız yani bildigin. İyi oynayan lock bildigin god şu an oyunda. Her felguard'lısı da imba, felhound'lusu da. Damage vuramıyorsun ki. Adamların emirlerine amade warrior'ı var yanlarında. intercept atan, cleave falan vuran. Her 3 spell'den biri garanti resist. O pet ve sahibinin resistlerini abüsrd derecede arttıran talentlar falan. Bunlar skill gerektirmiyor ki. Hepsi pasif. Pasif olmayan skill yok warlock'ta. Zamanlama ve oynamayı bilmeyi falan gerektiren birşey yok. Yani rank1 olmus bir mage den bu kadar absürd bi yorum beni şaşırttı.2v2 bracketlarda setup ın her seyden mühim oldugunu biliyoruz.Bi kere felguard lock a imba diyosan orda bi gariplik var.Resistler absürd diorsun full demomda 35 all resist var.Backindeki ve yüzügündeki spell penetration zaten onu karsılıyor.Felguard bi boka yaramayan aptal bir 41. talent.Demonic tacticle %10 crit e ulasabiliyor ama 2+ üstü her takımda zaten 400+ res. var demektir.Cleave diosun gülüyorum.İntercept diosun eh diyorum.Sl sl lockların druidle cok can yaktıgı malum bunu herkez kabul ediyor(droodin imba 2v2 healingi ve cc si unutuluor);ama adamlar inatla afl locku nerflemekle mesguller.Bu arada bizim de basımızda rogue warrior derdi var bunu da unutmamak lazım.Saolsun o imba dedigin felhunter ı 3 swingde tarumar ediyor arkadaslar.Full demon ya da sl sl lockun dotlarını akıllı healer dispelle nereyedeyse 0 a indiriyor.Bu arada sizin tek şansınız olan healerı kesme opsiyonunu gerçekleştiremiyorsanız ''lock god mode''tezini savunursun.Maght da 2360 yapan forst mage-rg irl arkadaslarım var adamlar her lock-healer takımını yeniyor nerdeyse.(bizim su failure de oynayan lock-pala takımı haric eh)Bu arada skill gerektirmiyor diosun da wow pek skill gerektirmiyor.W3-starcraft oyna bence skill oralarda aranır.Umarım agresif durmamıstır yazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 wow skill gerektirmiyo mage skill gerektiriyo. hoş o yetenek sende varsa ve yine de hiçbirşey yapamıyorsan bi clasa o zmn onu skillde deil balance da aramak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ne yazarsan yaz lock op bir class fazla uzatmaya gerek yok.Alınmayada gerek yok bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 koskoca blue post var zaten locklar small scale pvpde en güçlü classlardan biridir diye. kişi sayısı arttıkça etkisi azalır haliyle demeye çalışmış ki buna pek katılmıyorum ben, 5v5lerde de çok iyi warlocklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kişi sayısıyla dmg'ını draini scalelanan bi class'ın neden etkisi kişi sayısı artınca azalıyo bende anlamıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Fear dmgla bozulmadigi surece nerf diye bagirilmaya devam eder. Boyle salak bir skill olamaz. Dun tam 4500 dmg yedim feardayken. Selam ediyorum Blizz'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 2vs2 warrior olarak ben öldüm, partnerim (paladin %90 hp ve mana), hpsi %15 olan lockla teke tek kaldı, fear drain life/mana yenildik, locklar benden uzak allaha yakın olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 -Wissy said: Fear dmgla bozulmadigi surece nerf diye bagirilmaya devam eder. Boyle salak bir skill olamaz. Dun tam 4500 dmg yedim feardayken. Selam ediyorum Blizz'e. Sen pompyro ile 6k yiyince naparsın kimbilir... Gene fear trinketle fln silinebiliyo. Bide ardından 2500 ignite ohh.. A birde 2500 instant fireblast. Sen Charını sil en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben cok kral pvp ciyim pom'u gorunce anında spell reflect basıyorum mage'ın içinde patlıyo pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 6k pyro yiyen varmı hala::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 atan varsa yiyende var ne demekki o şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 6k pom/pyro magei barındırmazlar arenalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Marveloth said: -Wissy said: Fear dmgla bozulmadigi surece nerf diye bagirilmaya devam eder. Boyle salak bir skill olamaz. Dun tam 4500 dmg yedim feardayken. Selam ediyorum Blizz'e. Sen pompyro ile 6k yiyince naparsın kimbilir... Gene fear trinketle fln silinebiliyo. Bide ardından 2500 ignite ohh.. A birde 2500 instant fireblast. Sen Charını sil en iyisi. peki ya bu pyro resistlerse nolur hiç düşündün mü. pom pyro mage in pom pyrosundan başka kağıt helva gibi bi mage olduğunu düşündün mü. yeni setlerle resilience le falan 6k pyro diye bişeyin kalmadıgını düşündün mü. mageleri sadece pom pyrodan ibaret olmadıgını düşündün mü. sen hiç ateş böceği gördün mü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 abı anlamıyorum nereye barındırmıyolar 5vs5, adam kapılar acılmadan öcne trinket bastı onu bastı bunu bastı combustion bastı veya ap bastı pom actı sonra pyro bastı, toplamda 1sn bilemedin 2sn, mount rush yapılmadısa o bile değil 35yarddan yiyiceksinki pyroyu, ha sonra anında döversin falan fılana ma o yıne atar 6k pyrosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Laf söyleyince de söyledi diyosunuz. Sayfalarca konuşuldu bu konu hakkında. Fire mage ile arena yapıyorum eziliyorum diye. Ben orda pom u övmedim. 4500 damage a üzülmüş de.. o saydığım damageları yiyince nolursun bi düşün demek istedim. Harbi bu forumda psikolojik sorunları olan insanlar var hemde çok ciddi. SoulCube said: sen hiç ateş böceği gördün mü. Ben başka bişey gördüm ama burda söylemem uygun kaçmaz. Pom u macrosuz kullanan varmı ki bu devirde? Zaten skillere eliyle basan birinden pyro yemen zor lol. Ben bugüne kadar sadece paladan immunu u yüzünden resist yedim. Onda da bg de. Spell resistlemesi ise çok yaşanan bişi zaten fire için. Arenada da çok yaşıyorum. Ama 5k 4k pyro çok koyuyorum düşük ratingli maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Pom/Pyro ne[6k? lol]? Ahahaha.. Burada PVP muhabbeti donuyor. Lutfen 1500 rating muhabbetlerini baska bir topic altinda yapin. Fear icinde yenilen DMG ile tek seferde CD kullanarak yapilan, neutralize etmesi mumkun olan, resistlenebilen bir `loltrick`i bir tutmak da bir baska komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Dotlar ve fear silinemiyodu dimi ben başka oyunla karıştırıyorum. Hpleri 10k+ olarakl düşünürsek özellikle de bear formu 15k üstü.. 4.5k fear içi dot çok komik bi rakam.. Bunu zaten bunları engelleyemeyen 1500 rating bile göremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar