Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Downfall - 2v2 Rank 1

Xhunarion

Öne çıkan mesajlar

karşına lockpriest yada palawarrior cıkacagini bildigin icin taktigini oturtur girersin ama highpoplu bi bg de bu boyle diil..prime timelarda ayni takima denk gelmen neredeyse imkansiz.karşına yiginla setup cikio yiginla farkli gearda adam cikio ve armory check yalan oluyo.ve queueler nedenini anlayamadigim bi sekilde(en çok takımın oldugu bg olmasina ragmen) aksam saatlerinde 10 dakkaya cıkan queueler var.

ama sen 1300 maç yapmıssın bu demekki queue timelar cok kotu olmasa gerek.1300 mac yaparakda o kadar rating yapmak zor bise diil yani.

ayrica demssinnki cyclone gibi yerlerde falan herkes 2200 falan oldugu icin gear duzmek kolay rahat rahat oynuosn.
bende onu diyorum iste..yesil itemli teamleri olan bi bg de 2200 yapmak kolaydir.

ama cyclone da 2100 ustunde 350+ resil olmayan bi takim goremessin.dogal olarak oyun gear dan cıkıo tamamen taktige ve el cabukluguna geciyo.

demissinki cok puan kaybedioruz evlat acisi gibi koyuo
bi dusun bakalm bu vindiction icinmi gecerli yoksa cyclone icinmi?
4000 takim olan bi yerdemi daha cok puan aliosn yoksa 28000 29000 takim olan bi yerdemi.cyclone da senin dedigin gibi average rating cok yuksek herkes 2200 lerde kazandiginda bi bok almiosn ama karsina surekli druidwarrior cıkıo yeni yapmis 1500 ratingli catir diye kaybediosn 30 puanı bzen.cunku herkes team selling olayina girmis.adam 80 macda 2300 yapiyo 2000golda satiyo 3 gunde tekrar yapio tekrar satiyo.ve yiginla boyle adam var.
Sosyal ağlarda paylaş

Konu team selling olayı değil. Düz arenadan bahsediyoruz. Battlegroup'ta 2k üstü 10 takım varken, her biri 10 maç yaparken tuttur tutturabilirsen haftada. Biz bütün sezon bu şekilde süründük. Senin battlegroup'unda 2.2'ya çıkmak o kadar kolay ki gear sorunu değil skill sorunu kalmış artık. Herkeste gear var high pop battlegroup'larda. İlk sezon boyu sadece 2 parça S1 topladım ben. Çünkü senin battlegroup'un TBC öncesi vardı, benim ki yoktu. Biz önce hem RP eventlere katılıp, kalan vakitte level 70'e kastık. Sen o sırada arena farmlıyordun arada bu fark var. Yeni battlegroup'larda kimsede gear olmaz başta. Düşmanın yeişlse sen de yeşilsin. Ben 3 tane quest rare'iyle geldim 1800'e ilk sezon. En yüksek 1900'dü zaten sezon boyu. Ölçekler farklı yani. 29.000'de mi noob sayısı fazla 4000'de mi? Zaman olarak o kadar önce başlayıp arena gear'ını dizemiyorsan sorun vardır zaten. O 4000 kişiden 10 kişi 2k rating'in üstündeydi. /who 2000+ kendi battlegroup'unda. Tonlarca setup çıkacaktır. 4000 tane noob'un birbirini yedigi bir server değil maalesef. Beleş maç diye birşey yok vindication'da.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne taktigi o iki combo bütün comboları aglatıyor zaten. Bir mage/rogue olarak bir gir priest lock'a. Azıcık sag duyusu varsa karşı tarafın kaybetmiyorlar zaten. Arena'da çeşit lazım. her combo her combo'yu yenemez. Bu kadar basit. Ama çeşit olmayınca bu 2 setup süpürüyor bütün battlegroup'u. Kalabalık battlegroup'ta daha fazla çeşit oldugu için her takımın nemesis'i sık sık var. vindication'da resmen warlock abuse var. Herkes lock. Keşke cyclone gibi olsa. Çeşit gorsek, rating'i yükseltmek kolay olsa. Olmuyor işte. Biz 2200'le rank 1'dik, düşün artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior paladin setupı su an için en kötü setuplardan biri 2vs2 icin. Priest Locka gelince uzun zaman belki en iyi setupdu o da artık eski güçünü kaybetti. Eğer o iki takım geliyorsa çok şanslısınız, mage rogueun zaten ilk sezonda bu iki setup çok populerken bu iki setupa en guzel antiydi. Sanırım o realm yeni olduğu için arenada biraz geriden gidiyor. Şu an en güclü setup warrior druid ve warlock druid gibi gozukuyor high pop battlegrouplarda.
Warlock konusuna gelince yüksek ratingler çok kolay warlock için 2vs2de. Yanına neredeyse her classi alip 2klı ratingleri çok kolay görebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

maghteridondan arkadasımın yanına shatter halls a migrate ettim ve arkadas prot warrior shield falan takılıo arenada ölesine bikaç arena yapalım dedik tassagına ve harbidende dediği gibi bg nin kolpa oldugunu anladım prot warrior ile 15-1 yaptık full merci tipler geldi felan sanırsam 2k ratingleri vardı 25 point sağ olsunlar yakında 1. oluruz heralde 2v2 de...prot warı görenler lol falan cekiodu ama ağızların payınıda sağlam aldılar yalnıs anlamayın arenada prot war süper falan deil.. pure skill :)
Sosyal ağlarda paylaş

Wayne said:
maghteridondan arkadasımın yanına shatter halls a migrate ettim ve arkadas prot warrior shield falan takılıo arenada ölesine bikaç arena yapalım dedik tassagına ve harbidende dediği gibi bg nin kolpa oldugunu anladım prot warrior ile 15-1 yaptık full merci tipler geldi felan sanırsam 2k ratingleri vardı 25 point sağ olsunlar yakında 1. oluruz heralde 2v2 de...prot warı görenler lol falan cekiodu ama ağızların payınıda sağlam aldılar yalnıs anlamayın arenada prot war süper falan deil.. pure skill :)

2k üstüne çıkın, 20 dk bekleyince gerçek pvp'cilerle de kapışırsınız. Gerçi Shattered halls direk şopar server. Yok oradan saglam pvp'ci falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Xhunarion said:
Lock oynayıp rank'a oynamayan oyuncularda sorun vardır. Evet aynen iddaa ediyorum bunu buradan. Lock'sanız, rank kasamıyorsanız, L2P. Over and out.

Cok genis konusuyorsun bence, dusundugun kadar kolay olsaydi cumle alem locklar gladiator olurdu. Tamam belki mage 2v2 icin ozurlu bi class olabilir ama bu lock'un basit yada imba oldugunu gostermez. Milyon tane seyle ayni anda ugrasmak bi sanattir, yuksek raitinglerde hele hele oynamayi bilen oyuncularin oldugu battlegrouplarda dusundugun gibi bir "lock imbaness" patlamasi yasanmiyor zaten. Aksine Druid patlamasi yasaniyor. Her ne kadar insanlar warlock'un imba oldugunu dusunsede Druid lock, druid warrior, druid rogue bunlar esas yuksek rankleri tirmalayan setuplar dunyada, sebebide druid gibi bir azman class'in oynamayi bilen insanlarin elinden ne derece rahatsiz edebilir oldugu.

Warlock iyidir, ama istersen dunyanin en iyi warlock'u ol yapabilecegin seyler sinirlidir. Sonucta combattan kacamayan, bok cuvali bi tipsin warlockla, bir rogue gibi sikistin mi uzayamazsin vanishle evasionla closla, bir mage gibi basamazsin ice block'unu gonul rahatligi ile, bir paladin gibi acamazsin balonunu heartstone'a basip millete /wave atarak, bir warrior gibi reflect acamazsin gotun sikisinca casterlara, bir shaman gibi lesser healing spamlayamazsin manan bitene kadar, bir druid gibi kitelayip uzayamazsin su icmek icin mekandan milletin petine entangle/cyclone atip, bir priest gibi acamazsin prayer of mendingleri renewlari shieldleri, anca mal gibi kivranirsin acilar icinde kafana vururlarken, dua edersin heal gelsede yatmasak die. Drain soul actin mi agzina sokuverirler kickleri kidneyleri gougelari pummellari counterspelleri spelllocklari, cok aglatirlar adami warlock olunca fear cast ettirmek icin ki bile bile karsindaki adamin onu kaldirabilecegini ustunden. Atsan atsan bi Death Coil atarsin o da 2dk da bir, ona da zaten artik utanmayip trinket basarlar, bi warlockun hayati bu sekil gecio aslinda. Yine diyorum ben yuksek raitinglerden bahsediyorum, top 10'un disindaki takimlar beni zerre kadar ilgilendirmiyor isterse asagilarda 534526 tane warlock olsun, gladiator olamadiktan sonra, hatta top 10 olamadiktan sonra, kim neylesin o warlocku...

Dunya warlock'a guzel diyenlere, o isler o kadar kolay degil derim bi kere daha, oyle olsa cumle alem warlocklar gladiator olurdu ama ne yazik ki durum boyle degil...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya varya, of.

Warlock'lar imbadır önermesi %100 dogrudur. Overpower olayının cılkının çıkmış halidir. Eğer bir rogue 1 dakika boyunca bir clothie'yi nukeluyorsa orada yanlış birşeyler vardır. Eğer full s2 warriorlar 800 critliyorlarsa sorun vardır. Eğer adam global cooldown yemeden silence atıyorsa, buffları siliyorsa, alanda ki herkese siphon life atıyorsa, manası biterse pat diye health'e ceviriyorsa, geri zekalı seviyelerde crowdcontrol'e sahip olup, casterları sadece drain life'la outheal ediyorsa, istatistik olarak 2 nova'dan birini resistliyorsa, o class'ta bir sorun vardır. Eğer battlegroup'ların ilk onunda 6-7 gibisinde warlock varsa sorun vardır.

Ve bunların hepsini 4-5 tuşa random olarak basarak yapan bir sınıf. Benim tanıdıgım bütün pro warlock'lar da itiraf ediyor bunu. Öyle gerizekalı bir class ki mortal strike gibi food regen'i etkileyen bir skill drainlife'ı etkilemiyor. Yani özürlü özürlü işler. Sinirlendim, evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...