The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bende 400ms im warsa koşa koşa arenaya gidiyorum. şuan gece saat 5 e geliyor 350Msim war. benden sewinçlisi yoktur şu orgrimarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 350ms mi vay beeeeeee senin bağlantı hiper hızlı yani (diye ilerde sohbetlerimiz olabilir :P ) halimize şükredelim :P not: hiper olayını şöyle açayım. Telekom "jet hızında internet" "turbo net" diye gidiyor ya... ilerdede hiper hızlı felan çıkartır [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 05:46 tarihinde, Densiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 250 ms ten yukarı görmüyorum. lanet olsun ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 @Greeny; göztepe civarlarında oturuyor olma ihtimalin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Az önce elektrikleri kesildi queue'dayken. 25 rating. Hemen geldi, queue yaptım, bir daha gitti. Arkadaşım cancel etmiş, ama yine de bugdan 24 gitti. Drake uzaklaşıyor, son iki haftadır içinde warlock olmayan bir takıma 3 kez rastladık. Teşekkürler Blizzard, 6 ay liderlikten sonra drake kaybettiriceksin bize. Teşekkürler. Eğer bu sezon alırsam, bir daha arena falan yok bana zaten. frostmage'i artık healing classlar alıyor. Shamanlar, paladinler, priestler. Kepaze olduk iyice. Ya warrior'ımla devam, yada rogue'u 70'liyorum, bitiyor bu işkence. Warlock kesen herhangi bir sınıfı oynayacagım. Yeter. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 19:45 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Rakibin olmadığı maçtan (girdik, yoktu) 32 puan almışlığım var. Böyle bir ortam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 evlat acısı gibi koyar be. yazık =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 @dead bende goztepe de oturuyorum (istanbul - göztepe) genellikle bnm serverda (auchindoun) 200ms max ama bazen sapıtıyo 1k+ oluyo... ama genellikle göztepe nin lagı yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Göztepe'nin lagı vardır ama kendini Erenköy'de gösterir, Göztepeli hissetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 elektrikler sürekli gidior buradada fıtık etti adamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ondan sordum işte :P, Göztepede oturan kime sorsan latencysi iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 O eşşek gibi puan kaybetme olayını bi durdursalar süper olacak. BM hunter , rogue combosuna boktan bi spike yüzünden kaybettik. 30 puan hört diye girdi allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Yazdıktan sonra direk kafayı vurdum yattım, kalktım, hala sinirliyim. Gerçekten evlat acısı gibi koydu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ben de göztepede oturuom gayet lagim vardı -.- 3 haftadır oynamiorum tabi şu an nasıl bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Aaa Phaelas nbrr... Xhunarion'un oyundaki nicki biliyorum ben tanıyorum onu. Eski okul arkadaşımın oyun arkadaşıydı o. Baba nbr. Tanıdın dimi beni. Firend lisemde eklsin sen benim. Lvl kastırsana bana. epik nedır dıragon almam lazım bide gold piliz. [spo]Tebrikler valla çok kıskanıyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Twilight'la konusuyoruz hala msn'den ya. Sen dandik de olsa kur bir takım her hafta az olsa bile puan almaya bak marveloth. Tatlı gorunuyorum dimi ben? Medivh gibi gorunuyor bizim set, çok kral. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Tek kelimeyle süper.. Bloodelf e çok yakışıyo o set. Team kurucam da malum ingilizce yetersizliği, lag sorunu (bende olmasa da) Hala arkadaşı bekliyorum Rogue u kasıcak. Zor görürüm ben öyle bi set :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bugün 140 rating yükselttik azimle. 17 win - 0 loss. Tekrar alıyoruz drake'i rahattan. Lakin farkında olmadan 3v3'ten daha rahat alıyoruz ehah. 5v5'i de yükseltsek şöyle tripple yapsak diyorum. Sonra Axedice'a bir tur veririm belki lan party'de. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 17:45 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ben sana kuşumu veririm, aldor risedan aşağı atlar havada uçmaya başlarsın. Olmadı engineeringle yaptığım alet edevatı veririm ona binersin. Kızdırma beni veled! 17-0 iyiymiş lem eferim sen biliyon bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ohaa 17-0 mı?, Sen varya valla yanlış ülkede yaşıyorsun. Aramızda para toplayıp seni şöyle -50 msle oynıyabileceğin biryere gönderelim. Direk 2750+ lerde gezersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 O düştü yine. Selam. Geçen denedim. 200 ms varken whisper attım: Valtori 2v2'ya. dedigim anda 1300 fırladı ms. TT is watching. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 valla ben seni ratinginden değilde 1300 maç yapabilmiş olmandan dolayı tebrik ediyorum :D yaklaşık 28000 2v2 takiminin olduğu cyclone a bekleriz :D gerçekten pvp nin ne kadar zor olduğunu yada kabiliyetin ne kadar önemli olduğunu anlamak istiyosaniz stormscale a yada cyclone da herhangi bi servera gidin derim. boşuna demiyolar stormscale a "pvp capital of wow" diye. 4000 takim içinde 1. olmak var, 28000 takim içinde 1. olmak var..ki 28000 de benim bildiğim..ratingi 1350ye düşürmüştük kaybederek 27000 küsürdeydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Pvp si en kolay serverlar hangileri? [spo]Arkadaşım için soruyorum... :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 valla incelemedim ama zaten pvp si en kolay server diye bişe yok bg sistemi geldiğinden beri ama 4 tane ayrı battlegroup da oynadm ve armoryde incelediğim kadariyla ki bu thread e bakarken az önce farkettim onuda, vindiction en kolayı gibi gozukuo.4000 takim cidden cok az bi rakam high yada low bracket ta sürekli ayni takimlara denk gelecegin icin cok kolay taktik oturtacagin bi yer.ki o kadar az takim olduguna gore o kadarda iyi diildir itemler genelin pvp gear olarak. ama cyclone bambaska :) gecen raunchy de magtheridondan stormscale e migrate etti bizim guilde geldiler adamlar manyak 70 lediler yeşil gearlarla cyclone da 1850 rating yaptilar lol sakgasdkjg(bilmeyenler için raunchy finallere falan kalmiş conviction ın 1. takimiydi falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Battlegroup'lar arasında zorluk seviyesi farkı sandıgınız kadar büyük değil. Az takımla oynamak birçok açıdan daha zor. Mount almak daha zor, rating tutmak daha zor.(3 hafta 10-0 yapıp 5 rating arttırmıştık. 3 rating vermişti bir takım, sevinmiştik falan) Hele hele türkiye'den oynamak yürek ister, sabır ister. DC'ler, 10 sn lagspiker, bunlar hep evlat acısı gibi koyar. Sezon başında bizde 2k rating'in üstünde 4 takım vardı. Diğer battlegroup'lara bakıyorum, çatır çatır.. Gear dizmek on katı daha kolaydır. Ama derece yapmak daha zordur. Pop'u az olan serverlarda class abusing çok fazla. Mesela bizim battlegroup'ta lock/priest'ler var sadece en üstte. Pop'u yüksek olan serverda bu gibi sorunlar daha az olur. Birçok farklı setup'la karşılaşabilirsin. Yani ben ve partnerim biliyoruz ki rated girdigimizde karşımıza bir lock/priest veya warrior/paladin çıkacak. Yok yani alternatifi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar