funq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 sen içmicen olm kız içcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Arkadaşlar bugün başıma gelenler, ama öncesi.. kızla tanışılır sevgili olunur 2 hafta cafe/bar gezilir.. Kız başbaşa kalmak istediğini söyler. Arkadaştan anahtar alınır eve götürülür. Muhteşem bir gün.. 1 hafta sonra benim eve gelmek istediğini söyler ve harika bir gün daha.. -present day- Bugün bana gelme planı 2. harika günden yapılmıştı ama çamura yatıldı!!??!! İlişki süremiz sorgulanır "sadece 1 ay" Uzun konuşmanın sonunda gelişen bomba olay: Artık evlenmeden olmaz, hem "BİZ NE ZAMAN EVLENECEZ?? hatta "GEL BENİ İSTE" Şimdiiiii.. Sorarım size ey ahali. Biz erkekler eve atıyoz da sonrasında onlar bizi nereye atmış oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 SENE 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Tek tavsiye. Tutoyla olmaz bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
31siker31 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 CCC bolumlerin hepsini siktim CCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 klkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ferrero said: -gelsene tütsü yakar felsefe konuşuruz -hmm tramisu da alıyım mı gelirken -al al -ok çıktım. Tam bir meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ahahahahahaha ferrero ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 arkadaşlar ucuza kaçıp bira içirmeyin kızlara, şarap alın sonra geğiriyolar size de yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 geğirmeli brazilian yapacaklar belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 fede said: arkadaşlar ucuza kaçıp bira içirmeyin kızlara, şarap alın sonra geğiriyolar size de yazık zaten o kadar biraya bi şişe şarap gelir ya..şarapla ucuza kaçmak oluo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 söylendi mi bilmiyorum ama, gel seni annemle tanıştırcam deyip evin boş oldugu bir zaman "aa annem evde yokmuş" ayagı yapmak güzel bir taktik türk filminin birinde görmüştüm işe yaradı bi keresinde lan, inanmayan denesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 mutlaka deneyeceğiz çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 herşeyi devletten beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ardeth said: Ferrero said: -gelsene tütsü yakar felsefe konuşuruz -hmm tramisu da alıyım mı gelirken -al al -ok çıktım. Tam bir meriç ahahha evet tam meriç stayla,uzakdogu sineması arşivim var gel izleyelim i eklemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 önce hedef kitle, sonra elimizdekiler bilinmeli ki, duruma yere envantere ve hedefe göre eve atma taktikleri geliştirilebilsin. her kıza her taktik işlemez. önce analiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ben yazayım gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 devir değişmiş artık kızlar eve atıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Oce4n said: devir değişmiş artık kızlar eve atıyomuş.true story. yasadım 2 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 synthesizer said: Oce4n said: devir değişmiş artık kızlar eve atıyomuş.true story. yasadım 2 kere vaaaaaaaaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 abi kasmayın bu kadar. sonra çirkin çirkin kızlar kendini bişey sanıyo. cool olalım onlar gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 -evde jakuzi var ve shiatsu masajı biliyorum. -gidelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kendi evimde yatağıma atıldım. o da sayılıyo mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 barnacle said: abi kasmayın bu kadar. sonra çirkin çirkin kızlar kendini bişey sanıyo. cool olalım onlar gelsin helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 eve kız atma tutorial'ı adım 23: kızların çoğu malumunuz kışın maymun gibi geziyorlar. böyle olunca da ağdasızım diye eve gelmemezlik yapıyorlar. o yüzden eve atma gününde önce kapalı havuzda yüzme aktivitesi planlayın. ağdalı gelen kızın eve atımı kolaylaşacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar