dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 benim de başıma bilgisayar geçecek az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 oyy gecmış olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Geçmiş olsun horace, üzülerek görüyorum ki böyle bir hastalık durumunda bile kendine sahip olamayan bir provokatör atlayarak işi evirip çevirip siyasete çevirmeye çalışmış, yazıklar olsun. Dine inanmayan biri olarak ben atıyorum divine protection horace'a k babs viktors? Büyü biraz plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 geçmiş olsun. kişisele açsaydı tepkiler yine aynı olurdu, eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 geçmiş ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 cok gecmis olsun dayi, su ic bol, sapkani da unutma bida cikarken emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Öncelikle geçmiş olsun aga. Konuyu okuyunca, bunda enteresan drum ne allah allah dedim ama çarpılan kişinin haber küpürü olmadığını anlayınca durum daha bir netleşti :) Sıcak havalarda bolca su alımına dikkat etmek gerekir. Ancak salt su içmek sorunu azaltacağına daha beter arttırır. Bunun sebebi terleme ve idrar ile kaybedilen minerallerin yenilenmemesi sonucu alınan suyun daha fazla mineralle birlikte vücuttan daha da fazla suyu alıp çıkmasıdır. Biraz karışık oldu ama uzun lafın kısası su ile birlikte soda veyaz sulandırılmış meyve suyu filan için. Başınıza güneşli havalarda şu yuvarlak her taraftan koruyan şapkalardan da takmak son derece faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 geçmiş ossun. sulandırma o sanatsal beyni ilgiyle takip ediyorum hehe =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 geçmiş olsun horace, çok feci cidden sıcaklar bu yıl. :/ yeni bir uluslararası anlaşmadan bahsediyorlardı demin haberlerde, 2020 sera gazı emisyonlarını 1990 seviyesinin altına çekme fikrinde uzlaşmaya çalışıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 anacım geçmiş olsun da yani güneş başına geçene kadar nasıl durdun ki sıcakta? ben güneşe çıkınca 2 dakikada koşarak kaçmak istiyorum yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 gecmis olsun cicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 oo güneş iyidir ya kalsiyum. kafatasın güçlenmiştir aşırı güç yüklenmesinden çökmüşsündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 gecmis olsun. vücut dengesinin yerine gelmesi icin yogurt yemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 oyy yeni gördüm topiği geçmiş olsun horaşım. TErli terli soğuk su içme ayrıca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 teşekkür ederim hepinize. yoğurt yedim zaten hemen. iyi geldi o. benim başıma böyle bi durum geldi, bana şifa dileyinden çok, tikatli olun, çok fena kaygısında açtıydım ben bunu. yine de teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Geçmiş olsun horas, aman sana bişey olmasın, sen bizim gözbebeğimizsin. Sonra ordu höt dediğinde kimi göreve çağıracaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar