unac Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 en fazla 450 en az 10 milyon almıstım bile kızdan [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 01:26 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bence tikkycemal, başlıklara ismini yazmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 200 euroya cenneti ayaklarıma seriyolar ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ne biliyim ben bot herif oturup saydımmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Günlük 100 ytl harcıyorum evet kızlar kız arkadaşıma değer veririm, birer veya mp olursa 2şer 3er hamburger yiyebiliriz beraber. KROYUM AMA PARA BENDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 EHEHEHE komiğim ve herşey bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 CANIM BENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 EYW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bir günlük harcamamı aylık mı? özel günlerinde bulundugu zamanlar da oluo tabi bilmiyorum şimdi hesaplamadım hiç :) ama genel olarak haftalık haramam 1 milyarı buluo oda sıradan geçirdiğim haftalar.daha özel oldugu zaman miktarda yukselio.doum günü.gece cıkma vs [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 01:59 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 max 10 ytl ile 6 saat geçirebiliyorum kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 haftalık 1 milyar ne lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Karim olsa haftada 1 milyar harcamam be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Lan karım olsa diye örnek olur mu ? OLUR MU LAN ZEKASIZ ? OLMAZ . Olmaz yani . Karın harcatmaz , ortak falan kafası . OLMAZ OLM SAKİN OL HEY . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Bir saniye lan, ne ara evlendim ki ben. Geri aldim o sozu ben, vazgectim, off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kim kaldı eski fakelerden ? = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hafta 1 milyar ve üstü şöyle oluo hafta içleri bi degişiklik olmazsa günlerim fix. 50 ila 150 ytl arası oluo buda cuma,cumartesi ya da pazar en az 1 kere gece dışarı cıkıyorum buda max 300 ytl. e benzini falan filan geçio yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: 200 euroya cenneti ayaklarıma seriyolar ama :Dagali o paraya 4 tane "yarim cennet" serecek kiz alir duble cennet yapabilirsin zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dayico bedavaya da oluyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 its over nayn tausınd dallır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sükrü cs cilere bedava olmaz agali sori =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ben yarim depo benzin + 60 milyon harcadim ama Sensible ilk bulusmasinda 400 kaat harcamisti galiba topici de var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 uçak bileti, vize parası, yemek gez toz 2 hafta 1-2 milyar gitmişti benim en çok. balayı gibi oldu da, bi daha da öyle bişi yakalayamadıydık nitekim =( beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ha yurt disi kacamaklarini sayiyorsak gecen bu hafta sen petersburga gidip geldim her gun ama sonucta is gezileri onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 iş gezisine kızı da götürüp 5 yıldızlı otellerde spa'lara sokuosan sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yok sen petersburg kiz ogrenci yurdu kredi talebinde bulunmustu ben de musteri ziyareti komitesine takildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar