Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Evet yakında xbox360 ve sanırım ps3 için geliyor. İlk defa senaryo eklediklerini söylüyorlar. Ayrıca dinamik bir çevre yapısına sahip olacakmış. Yani evleri çitleri duvarları patlatabiliyoruz. Benim merak ettiğim evleri tamamen indirebiliyor muyuz yoksa sadece bolca delik mi açıyoruz binalarda. Market Trailer ; http://www.youtube.com/watch?v=mtwf6YZdmfU&NR=1 In game trailer ; http://www.youtube.com/watch?v=xijncXnNJQ8 Producers video ; http://www.youtube.com/watch?v=jM31DPPgVX0&mode=related&search= Screenshots video ; http://www.youtube.com/watch?v=LYoqQqAbk8E&mode=related&search= Umarım pc'ye gelir de bf 2142 denilen yaratıktan kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bu tarz oyunlar beni benden alıo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 duvar ne kadar düz kırıldı öle. Biraz gerçekçi olsa güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 gayet güzel duruyor.teaser hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sonunda dürbün koymayı akıl etmişler ya 1251512 oyun çıkardıktan sonra akıllarına gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mükemmele yakın oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 zamanında ben patlatıyodum herşeyi, red factionda bu arada ephoria motorunun yanında komik kacıcaktır bu [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 18:55 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Red Faction'da belli yerleri patlatmak vardı.Ona bakarsan Aralık 98 oyunu Sin'de de var o özellik.Ama adam gibi herşey, %100 yıkabilen , patlatabilen oyun olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 fizik kartı olayı gerekir ona herhalde. her şeyin suyu çıktı be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 oo unutmuş insanlar olmadı. ps3 de oynuyorum oyunu şuanda. singleplayer ı gerçekten eğlenceli ama COD 4 Modern Warfare le kıyaslarsak başarılı diyemem. Hard mode da oynuyorum ve cidden NPC ler kafanızı çıkartığınız gibi headshot falan vuruyorlar. ama buna karşılık taşa yada herhangi bir duvar/kasa gibi yerlere saklanıp hedef alamıyorsunuz o noktada çok kötü. o tarz bişey yapsalardı iyi olurdu. ama oyun içinde takımız ile muhabbetiniz, aldığınız emirler ve takım arkadaşlarınızın verdiği tepkiler cidden oyunu oynamaya değer yapıyor. oynamanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu biri zenci iki bide bizim kiminle savaştığını bilmeden savaş alanında ordan oraya gittiği teaser'ı olan oyunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Market trailer çok kralmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Cuce said: bu biri zenci iki bide bizim kiminle savaştığını bilmeden savaş alanında ordan oraya gittiği teaser'ı olan oyunmu? ta kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hala kiminle savaştıklarını bilmiyolarmı? cunki ciddi kinayeli ve esprili bi senaryosu vardı o teaser'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar