Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: gelgelim video süper silah süper. gerçek savaş izlediğin filmlerin ve oynadığın oyunların etkisinde çık artık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Stinger, ısı güdümlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: stingeri falan nereden bulacak adamlar Çeçen teröristlerin Rus malı roket kullanması mı Amerikan malı roket kullanması mı daha olası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Amerikan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Rossiya svyashchennaya nasha derzhava, Rossiya lyubimaya nasha strana. Moguchaya volya, velikaya slava Tvoyo dostoyanye na vse vremena! Slavsya, Otechestvo nashe svobodnoye, Bratskikh narodov soyuz vekovoy, Predkami dannaya mudrost narodnaya! Slavsya, strana! My gordimsya toboy! Ot yuzhnykh morey do polyarnovo kraya Raskinulis nashi lesa i polya. Odna ty na svete! Odna ty takaya Khranimaya Bogom rodnaya zemlya Shirokiy prostor dlya mechty i dlya zhizni. Gryadushchiye nam otkryvayut goda. Nam silu dayot nasha vernost Otchizne. Tak bylo, tak yest i tak budet vsegda!Airship ready.. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 09:14 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Kirov rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ufo pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Afganların kullandığı Stinger'leri 80lerde Amerikalıları'ın örtülü ödenek bütçesinden verildiğini sağır sultan bile biliyor.Afganlarla Çeçenler kanka sayılır , Talibanlar vermişlerdir kankalarına ellerinde fazlalık Stinger'leri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: Çeçen teröristlerin Rus malı roket kullanması mı Amerikan malı roket kullanması mı daha olası :P Tabiki Rus olması olasi . Rusyada'da bir sürü özel Silah şirketi var. Çeçenler Soygun, Hırsızlık la çalıyorlar silahları. Zaten kaçak silah ticaretinin önüne geçemez Rusya. Pkk nın kullandığı çoğu silah'da Rus malı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Tüm o M 16lar da mı hırsızlık malı? Yemeyin beni.Millet el altından veriyor o silahları.İtalyanların sattığı plastik mayınların faturası bile bulundu daha ne silah hırsızlığından bahsediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: Tabiki Rus olması olasi . Rusyada'da bir sürü özel Silah şirketi var. Çeçenler Soygun, Hırsızlık la çalıyorlar silahları. Zaten kaçak silah ticaretinin önüne geçemez Rusya. Pkk nın kullandığı çoğu silah'da Rus malı. ABD Rusya 'ya karşı Çeçenlere silah veriyor olamaz mı? bence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Başlığın Çeçen teröristler olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 "Düşmanımın düşmanı can dostumdur" tabii ki.Putin bangır bangır geliyorum diyor.Beagle'ler bile 20 yıldan sonra görev uçuşlarına çıkmakta.ABD el altından Çeçenlere silah vermeyecek de kime verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Hiç sanmıyorum öyle bir riske girmezler . Sonuçta Ruslar öldürdükleri adamların üstünde Amerikan malı silahları görünce iyi şeyler olmaz. Ruslar Türkiye gibi sessiz kalmaz olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 "Nothing a well placed nuke or two couldn't fix." demiş american arkadaş stinger videosuna. aureheagaegr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: Tabiki Rus olması olasi . Rusyada'da bir sürü özel Silah şirketi var. Çeçenler Soygun, Hırsızlık la çalıyorlar silahları.Silahlar markette satılmıyor. Bunların bulunduğu yerlere girip silah alabilmek için bile iyi silahlı olman lazım, kısacası mümkün değil. Videodaki aletin Amerikan malı stinger olması da bunun kanıtı. Videosu var youtube'da, daha ne kanıt lazım... Öyle bunun malı silahmış diye kızılmaz çünkü Amerika, Rusya gibi ülkeler silah satışından sağlam para kazanan ülkeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Market dedin ya helal olsun . Aga gidip fabrika satış mağazasından alıcak halleri yok ya . Kamyon , Tır , Askeri araçları pusuya düşürüp çalıyorlar. Dünyanın en büyük ülkesinden bahsediyoruz. Ayrıca bahsettiğiniz (30,40) m-16,Stinger'sa onun satışını zaten dünyada kimse engelleyemez. Bu satın alınan silahlar Irak'tanda gelmiş olabilir , atıyorum Amerikanın Unicef i korumak için Nigeria'daki dağıttı silahlarda olabilir. 80,90'lı yıllarda Amerika Afkanistan'ada yardım etmiştir,çeçen militanlarada. Ama son yıllarda sanmıyorum ki ABD böyle birşeye kalkışsın. Türkiye abd ordusunu sık sık uyariyor PKK ya silah veriyorsunuz diye. Peki pkk nın elindeki silahların çoğunun Rus malı olduğunu biliyormusunuz ? Neden Rusyayı hiç uyarmıyorlar.Çünkü biliyorlarki kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Şu bahsettiğiniz Video'nun link ini verirmisiniz merak ettim [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 11:35 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Herkes bir anda lojistik ve silah uzmanı oldu ya ona şaştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 @bukac4 ne demek video super kafan calisiyormu senin tabi senin savastan anladigin showtv bruce willis counter-strike tan ibaret oldugu icin sana super geliyor olabilir.. Sen ne kadar dunyadan kopuk olsanda haber gazete okumasanda Turkiye hergun 2-3 sehit veriyor yani savas oyle counter-strike taki gibi ol round sonu tekrar basla olmuyor ne yazikki senin kucucuk beynin bunu algilamamis olabilir ama gercekler bu malesef.. gercek savasmis supermis.. beyinsizlik son raddeye vurdu artik millette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 O nuke geyiğini yapan vatandaş Rus topraklarına bir iki tane sallasında kim fixleniyor görürüz sonra. Artık o işler kolay değil öyle. Petrol yetersizliğinden savaşa giren, mazotu yetmeyecek diye operasyon yapamayan ülkeye saldırmaya benzemez artık. Biri şu Amerikalıları uyandırsın yoksa sonu feci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: yav pkk ne kadar teror orgutuyse bu heriflerde o kadar teroristtir kapatilsin bu topic.. Fransiz bir adam bizim askerlerin kamyonlari konvoylar havaya ucurdugunda --uff ne guzel ucurdu derse ne tepki vereceginizi dusunun sonra verdiginiz tepkileri dusunun. Gellidus ne kadar sacmalamissin ya,nasil adamlari pkk yla ayni kefeye koyuyorsun.Çeçenlerin,Çecenistan diye bir ülkesi var adamlar onun icin savaşıp şehit oluyolar.Yeterli maddi imkanlari olmadi içinde duzenli ordu kuramayip,gerilla taktikleriyle savasiyolar.Rusya gunlerce Çeçenistani bombaladi kimse sesini çikarmadi,Ama çecenler rusyada silahli eylem yapinca teröristmi oluyorlar. yani bı işi uzaktan top atislariyla yapinca terör olmuyormu. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 14:13 tarihinde, massosoit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 pkkya göre de kürdistan diye bir yer mevcut aynı bakış açısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Sparkcaster,tarih te hiçbirzaman kürdistan diye bir devlet olmadi.Ama bildin gibi Rusya nin eski ismindende anlaşilicaği gibi (SSCB) Çecenistan her zaman bir devletti.Uzun yıllar bağimsiz, 10 sene önceye kadarda rusyaya bağlı. Düşünkü istiklal savaşını kazanamadik şuan kurtuluş mucadelesi veriyoruz [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 14:29 tarihinde, massosoit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 vidyo fake mi? nası koydu ordan çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 massosoit Evet Pkk la aynı kefene koyamassın ama onlarda sütten çıkmış ak kaşık değil. Hatırlarmisin bir kaç yıl önce Çeçen militanlar rusyada bir ana okulu bastı ve hapisteki bir kaç önemli militanın serbest bırakılmasını istedi.Rusya kabul etmedi operasyon yapıldı yaklaşık 200 insan öldü bunların çoğuda çoçuklardı. Belki Rusya çeçenistanda anaokulunda ölenlerin mislinin mislini öldürmüştür orasıda ayrı ama çeçenler kadar sadist bir toplum yok. Tüm dünyanın tüylerini ürperten Rus mafyasının en önemli mafya babaları çeçendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar