Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeçen Milisler

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

1-bu alet bir stinger. Bazooka dediğin alet 1940'larda kaldı :). ( 2 saattir bakıyorum videolar arası. Eğer Çeçenlerse stinger olmamalı zaten sa-7 daha mantıklı. Ama kıç tarafı stingera benziyor ve ön tararfı da normal bir sa-7'den daha geniş hmmm. )

2.vurulan mi-24 hind türevi bir alet acil iniş yapıyor sadece

3.yılını atmayayım ama çoook eski bir video. Zaten adam resmen propaganda amaçlı açmış ÇEÇEN MÜCAHİT diye, insanlar sandıkları kadar zeki olsa keşke de böyle yollara başvurmasa.

4.Ayrıca afganistan olması lazım. İlk izlediğimde öyle yazıyordu ama etraf pek bir yeşil.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 23:47 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anası musluman o.... cocukları!!!
Madem turkun turkten baska dostu yok o bastıın toprakları korumak icin kurtulus savasında pakistandan afganistandan, hindistandan kardeslerimiz sen bole aptal aptal konus diemi geldiler; CANLARINI VERDİLER BU VATAN İCİN EY AKILSIZ!!!
ALPEREN

youtubedaki bir yorum bu.

küfürü ben sansürledim. adam şamanist galiba??
Sosyal ağlarda paylaş

abi hala karar veremiyorum. Stinger'a çok benziyor önü. Ama bunlar Çeçen'se nerden bulacak stinger'ı. Alla alla.

http://www.youtube.com/watch?v=EO_8XPf5Klg

Abi silah aynı sesi çıkarıp ateş ediyor. ve gene benziyor.
2.si de değil galiba ama sa serisi rus variant'lardan biri olmalı.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 00:08 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha hiç sanmıyorum benzeri bir mevzuyu gevurlar kendi memleketinde kaptsın. biz hep kraldan çok kralcı olduk zaten. hangisi bizim terörle mücadelemize destek veriyor ki biz böyle düşünelim. ayrıca çeçenleri de zerre sevmem. çünkü dincileri hiç sevemem. gelgelim video süper silah süper. gerçek savaş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...