wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 güdümlü olabilir mi? bir de helikopter düşmüyor galiba bir şekilde iniş yapıyor aptlama göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 oha yalniz mesafe filan cok uzun, iyi vurmus herif aiming 10 numara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 çeçenler ftw abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Alet güdümlü. Hatta büyük ihtimal anti-helikopter flan gibi bişey. Helikopter ise gg, kurtulma şansı yok onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Bi fake atsaydı helikop görürdü o çeçen. Birde ne sevindiler yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: sendede o yürek o bilek o cesaret o iman olsaydı sende vururdun allah-u akbar... yorumlar süper herzmanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Güdümlü aga o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 stratevos fetisistleri dadanir simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Isı güdümlü o Russian SA-7 olabilir [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 23:24 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 O füze Kemikıl 'ın gösterdiği ısı güdümlü SA7 lerden. Adam anlamamış Çeçenler manyak falan yazmış. Ula matematik dahisi olsa hesaplayamaz o mesafeyi be. Ayrıca bu başlık terörizme övgü içeriyor. Kapatılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 1-bu alet bir stinger. Bazooka dediğin alet 1940'larda kaldı :). ( 2 saattir bakıyorum videolar arası. Eğer Çeçenlerse stinger olmamalı zaten sa-7 daha mantıklı. Ama kıç tarafı stingera benziyor ve ön tararfı da normal bir sa-7'den daha geniş hmmm. ) 2.vurulan mi-24 hind türevi bir alet acil iniş yapıyor sadece 3.yılını atmayayım ama çoook eski bir video. Zaten adam resmen propaganda amaçlı açmış ÇEÇEN MÜCAHİT diye, insanlar sandıkları kadar zeki olsa keşke de böyle yollara başvurmasa. 4.Ayrıca afganistan olması lazım. İlk izlediğimde öyle yazıyordu ama etraf pek bir yeşil. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 23:47 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: Anası musluman o.... cocukları!!! Madem turkun turkten baska dostu yok o bastıın toprakları korumak icin kurtulus savasında pakistandan afganistandan, hindistandan kardeslerimiz sen bole aptal aptal konus diemi geldiler; CANLARINI VERDİLER BU VATAN İCİN EY AKILSIZ!!! ALPEREN youtubedaki bir yorum bu. küfürü ben sansürledim. adam şamanist galiba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 stingeri falan nereden bulacak adamlar SA-7 resmen o tipi de benziyo:b bf vietnamda da vardı, helikopter vururduk çok şerefsizdi, yükliyim oyniyim lan süper oyun. bf2 de elime veriyorlar bu arada habire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=VKYHzUP4Uo8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 abi hala karar veremiyorum. Stinger'a çok benziyor önü. Ama bunlar Çeçen'se nerden bulacak stinger'ı. Alla alla. http://www.youtube.com/watch?v=EO_8XPf5Klg Abi silah aynı sesi çıkarıp ateş ediyor. ve gene benziyor. 2.si de değil galiba ama sa serisi rus variant'lardan biri olmalı. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 00:08 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 silahı her an herkes bulabiliyor artık,çeçenlere de asla bi laf yok bunda.yanlış anlaşılır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 stingerı nereden bulacak? Türkiye vermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Quake 3 mübarek , cok temiz vurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Öhans biraz pilotluk sevdam vardı. Yedi bitirdi herif =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 sen ol pilot. Irak'ta düşen ve vurulan abd helikopterlerinin büyük çoğunluğu kurtuluyormuş. Ayrıca bizim silahlı kuvvetlerin yeni alacağı helikopterlerde fırlatma sistemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Benim kuzenin niyeti vardı olmaya ama harp akademisinde biraz üslerin isteğine bağlı kura ile kimin hangi bölüme gideceği büyük oranla belli oluyormuş. Uçak istiyorsan çok önceden ayırıyorlar ama helikopter yerine jandarmada olabiliyormuşsun =/ Anlattığı kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 aynen öyle.pilot binbaşıydı kuzenim ayrıldı. ama yükselmek,aralarından sıyrılmak da baya zor çok iyi bi yerlere gelirim diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yav pkk ne kadar teror orgutuyse bu heriflerde o kadar teroristtir kapatilsin bu topic.. Fransiz bir adam bizim askerlerin kamyonlari konvoylar havaya ucurdugunda --uff ne guzel ucurdu derse ne tepki vereceginizi dusunun sonra verdiginiz tepkileri dusunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben report ettim buba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 vallaha hiç sanmıyorum benzeri bir mevzuyu gevurlar kendi memleketinde kaptsın. biz hep kraldan çok kralcı olduk zaten. hangisi bizim terörle mücadelemize destek veriyor ki biz böyle düşünelim. ayrıca çeçenleri de zerre sevmem. çünkü dincileri hiç sevemem. gelgelim video süper silah süper. gerçek savaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar