nonos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Nereye açıcağıma karar veremedim en sonunda buraya açiyim dedim topiği Ben bu beter böcek filminin hastasıyım Küçükken izlerdik her hafta verilirdi resmen kanal d de,stardaki vizontele gibi :) Bu filmin cdsini bikaç filmciye sordum birazda nostalji olduğu için bulamadım İnternette çok araştırdım filmin müziğini falan buldum ama bi türlü video yu bulamıyorum Başka bakabilceğim bir yer varsa,yada birinde olup bana verebilcek yada satabilecek olan varsa buraya yazarbilirmi Yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler ilgilenenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Banada dünyayı kurtaran adam lazım[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 eğer ist.da arıyosan, kadıköyde mercan midye-koko cunun bi yan sokağında comet diye bi cd ci var. onlarda var diye hatırlıyorum ben.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 kazaa da yok mu ? ? alla alla bu arada tim burton rocks..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Yok ya kazaada arattım kaç kez ama bulamıyorum Sadece şarkısını buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 kazaa'da video'yu seçip beetle juice veya bettle, beatle felan diye ara.. hatta juice yerine jiuce da olabilir.. olmassa bittorent çek (son bittorent topiğine bak, bittorent experimantel versiyonu güzel gibi) suprnova.org'a bak movies kısmında olması lazım. Yoksa birkaç gün sonra koyabilirler (tabii birkaç yıl da sonra olabilir :) ). Ama ertesi gün hiç ummadığım şeyleri suprnova'ya koyabiliyorlar.. Gene bulamassan shareaza (edonkey + torrent links) ya da emule (edonkey links) çek. Orda search kısmında video seç ve arat.. 4kb/sn hızda çekebilirsin ortalama. Ama en son ihtimal olarak bulursan bu hıza da razı ol :) bu arada kazaa için kazaa lite k ++ (bir topic açmıştım onu oku) öneriyorum.. Unlimited searching yaptığın için. Beetle Juice yaz video'yu seç. İstersen sabaha kadar bekle, search ede dursun o.. Ha gene halledemessen son çare olarak: www.google.com.tr , www.lycos.co.uk , www.yahoo.com dene belki olur.. Ya da mirc'de birisinden bulabilirsin (paticikte irc'de birilerinden download etmekle ilgili topicler var, anime felan.. araştır bir paticikte)[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Tekrar tekrar değişik isimlerle arattım kazaada yok bulamıyo Suprnova.org da baktım tek tek beter böcek filmi yok Yahoo.com da falan buluyo ama resimler vs var film yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 beetle juice beetle juice beetle juice hehe güzel filmdi ya valla şimdi aklıme geldide =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 http://www.nextag.com/Beetlejuice~35826z0znzzz1zzbeetlejuice_moviezmainz2-htm Burayı buldum bu paralı,satın alabiliyosun yani http://www.netflix.com/MovieDisplay?movieid=293204&srchTrk=10110000047000a00020000.293204.86005&mqso=60177680 Burdada aynı şekilde kiralıyabiliyosun falan Yukardaki siteden fragmanını izleyebiliyoruz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 filmi güzeldi. ama neden sevdim? çünkü eskiden beter böcek çizgi filminin hastasıydım. Ve o siyah saçlı kızı iyi yansıtmışlar.. O tip kızlara hastayım :) Aynı tip kız Ghost Busters'da da var.. :)[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 o tip kızların en süperi marla singer dır ;) this is your life ![hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 süper filmdir, hele küçükken acayip hastasıydım. ilk 5 listemdeydi o derece yani.. :) şöyle özgün filmler çıkmıyor artık..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 sen öyle san: http://www.imdb.com/title/tt0319061/ http://www.imdb.com/title/tt0367594/[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: hella, 18 October 2003 23:31 tarihinde demiş ki: beetle juice beetle juice beetle juice hehe güzel filmdi ya valla şimdi aklıme geldide =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Eskiden amma tırsardım ha 3 kere beetle juice dersem böcük gelir diye :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 daha çıkmamış filmleri ne gösteriyorsun arcane, seyrettin mi ki eminsin özgün olacağına? lionheart'ta patladığın yetmedi mi? :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Obscura, 18 October 2003 22:47 tarihinde demiş ki: Banada dünyayı kurtaran adam lazım Off Hastasıyım bu filmin. "Bilinmeyen bir güç bizi kendine doğru çekiyor, çok dikkatli olmalıyız"[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bu marla singer kimmiş merak ettim :) beetle juice'in çizgi filminin hastasıydım.. Şimdi izlersem aynı tadı alır mıyım bilemiyorum.. Beetle Juice gibi bir film arıyorsanız The Nightmare Before Christmas öneririm.. Özgün film istiyorsanız The Thing, The Last Action Hero, Predator, Alien öneririm..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 1-2 sene önce bir dükkanda DVD bakıyordum, bir baktım yerde bir kutu duruyor, adama "o kutu nedir?" dedim, "gönderilecek DVD'ler" dedi, bir bakayım dedim ve en üstte Beetlejuice'u gördüm. Direk atladım tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bekleme odasındaki muhabbet süperdi, boğazına çatal kaçmış adam, kellesi pişirilmiş safarici filan.. :-p Adam: What are your qualifications? Betelgeuse: Ah. Well... I attended Juilliard... I'm a graduate of the Harvard business school. I travel quite extensively. I lived through the Black Plague and had a pretty good time during that. I've seen the EXORCIST ABOUT A HUNDRED AND SIXTY-SEVEN TIMES, AND IT KEEPS GETTING FUNNIER EVERY SINGLE TIME I SEE IT... NOT TO MENTION THE FACT THAT YOU'RE TALKING TO A DEAD GUY... NOW WHAT DO YOU THINK?!? You think I'm qualified? mesajları okurken aklıma gremlins gelmişti ki imdb'ye bakarken quote için onun recommended olduğunu gördüm beterböcek sayfasında.. :) o da çok güzel filmdi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Ya hala bulamadım ben buarada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Hmmm. Benim açtığım bittorent, kazaa lite ve emule topiclerini gözden geçir.. Forumlarda bittorent kazaa, emule, edonkey üzerine araştırma yap.. Bir de forumlarda anime ve irc hakkında araştırma yap.. birileri irc'den download hakkında birşeyler yazmıştı. eğer www.copernic.com sitesinden indireceğin copernic programı da, tüm sitelerde araştırma yapıp beetle juice'i nasıl indireceğini bulamassan ve forumlarda da bunun cdsine sahip olan birini bulamassan, tek yolu bir alışveriş sitesinden satın almak olacak..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Vinona RAydır...Mahkemelik mistik kadın...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Sam, 19 October 2003 01:13 tarihinde demiş ki: daha çıkmamış filmleri ne gösteriyorsun arcane, seyrettin mi ki eminsin özgün olacağına? lionheart'ta patladığın yetmedi mi? :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. biri 20 gün sonra çıkıyor, özgün olacağına eminim diyemem ama konusuna ve yönetmenin önceki filmlerine bakarsan öyle bir sonuç ortaya çıkıyor, kendisi beetle juice un da yaratıcısı.. lionheart'ta patlamış olabilirim ama en azından senin gibi blizzard a eften püften yalan şeylerle bok atıp wow gibi bir yapımın topicinin içine etmiyorum.lionheart konusunda ne kadar patladığım da tartışılır...[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 kadıköye gidebiliyosan ortadünyada kesin vardır. yoksa bile istersin, çekerler... bi de arcane, lionhearthda iyi patladın bence de :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 oyunun sitesine girip screenshotlara bir bakın sonra bu cümleyi söyleyin, ne beta testerım ne de developer, kahin hiç değilim, reflexive oyunu yaparken sadece başına diyalog koyduysa ben ne yapayım? oyun kötüyse suçlusu ben miyim şimdi lol bu burda devam etmesin cevap yazacaksanız lionheart topiclerinden birini uplayın oradan devam edelim[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar