zarek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=LLwGivIfAn4 allah'ım ne kadar tatlı bir hatun bu ya. hele o açıklama beklerkenki bakışları, hafif şaşırmış beklenti içinde yüzünün aldığı o şekil. artık gecelerime girer. bilgisi de takdire şayan. hem bu kadar güzel hem de benim konuştuğum teknoloji eğlence dilini anlayabilecek bir güzellik. hayal bile edemezdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 diger spikerler gibi kasinti degil, ordan da kazaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bu CNNturk ün spikerleri süper zaten bi kaç tane daha var çok tatlı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 minority report filmi için şey diyo çok güzeldi :) ya orda olsam... evet güzel filmdi de senin yanında lafı bile edilmez. ahah. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 17:24 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 videonun uzunluğu 13.37 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 itici. duygu vardı spor şeyi var ya ntv'nin,o belki biraz.gitti italyanla mı ne evlenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ntv de o adı da burcu kızın wow a 2. kez dönmesinden sonra kopuşuna bayıldım süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ashenvale - "aşınvey" ? "çok güzel bi müzük çalıyodu" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Sinan akkol bu muymuş? Pü kalıbına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 duygu yazmışım burcu yazıcaktım ben ehe. esmersoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: ashenvale - "aşınvey" ? "çok güzel bi müzük çalıyodu" :( off salla ya. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 17:54 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 kadının adı pelin çift sanırım. 1978 yılında İzmir'de doğdu. Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'ni, ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi. Galatasaray Üniversitesi Radyo-Televizyon Gazeteciliği Bölümü’nde, "Özel Televizyonların Yapısal Özelliklerinin Haber Oluşumuna Etkileri: Ekonomi-Politik İnceleme" adlı Fransızca tez ile yüksek lisansını tamamladı. Pelin Çift CNN TÜRK’te haber bültenlerini sunuyor. Mesleğe 1997 senesinde NTV'de hava durumu sunarak başladı. Daha sonra NTV'de haber spikeri olarak 2 sene çalıştı. Sky Türk'te muhabirlik ve sunuculuk görevini üstlendi. Fransızca ve İngilizce biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yaşlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 zarek senin topiclerin kalitesi düştü , söyleyeyim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 paticiğin kalitesine ayak uydurdum. bomba konularla gelecem de içim bayılıyor her girdiğimde siyaset mesajlarını okuyorum bunalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 spiker dediğin melissa theuriau gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 aşık oldum deyince ben de topiğe zavallı kız yazmak için girdiydim. burcu esmersoy çıktı. tehlike yokmuş çok şükür kimse için p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben de "geçer... merak etme" yazıcaktım da yanlış alarm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 banugüven . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 abartıyorsunuz... bizim spikerlerin hiç biri öyle aman aman değil. arasanız dışarıda sokakta da hepsinden 5 er 10 ar görürsünüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ya sizin sevgilim dediğiniz kızların çoğunun suratına bakmam ben de. hadi bakalım yok mu arttıran. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi yoruma gel [spo] pwavfi (9 hours ago) Show Hide Marked as spam 0 Poor comment Good comment (Reply) (Spam) bu hatun hangi sörvırda oynuo bi 35 kaat gözden cıkarıp heyecanlı maceralara cıkarım bende [/spo] bizden biri bunu yazan kim bu? hatırlıyorum bu nicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bence kıza açıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar