Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 acik ara esaretin bedeli the shawshank redemption [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 20:12 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Linkleri ben mi göremiyorum Yoksa Hotlink Koruması mı? Gangren sanırım American Pie. Phyx Game koymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hotlink koruması tabii :) The Game de bomba film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 aha evet. dı geym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Central do Brasil (merkez istasyon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] en begendiklerim degiller ama mutlaka izlenmesi gereken filmler bence [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 21:35 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Jacob's Ladder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 eternal sunshine'ı dün izledim tekrardan :) harika ya... bi de requiem for a dream ne iç karartıcı film ya, ne kadar iyi olsa da depresyona sokuyo resmen, sırf o yüzden izlemek istemiyorum bi daha. Bi kere yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 13:23 tarihinde, attackhan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 A Scene At The Sea (Bir Deniz Manzarası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 çok film var ama requiem for a dream ve eternal sunshine en çok etki edenlerdir requiem belkide hayatımın gidişini etkilemiş tek filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 req for a dream ve eternal sunshine gerçekten izlenmesi gereken filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi hep bilindik saymışsınız ya. yokmu şöyle "lan ben bunu bilmiyom dedirtip" izledikten sonrada "yok abi böylesi ya" dedirtcek bi film. kıyıda köşede kalmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 rainman , leon , saw serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 the big lebowski, izlenmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Küp serisi (Küp, Küp 2, Küp 0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 DUNE .. [spo] [/spo] [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 17:14 tarihinde, DePeCHe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Léon [spo][/spo] bugün niye bilmiyorum birden matrix izleyesim geldi indirsemmi acaba =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 daha az bilindik ve burda bahsi geçmeyen filmler sayiyim biraz :) leolo, üç renk üçlemesi, seventh continent, manolya, gummo, grande bouffe, naked, oasis.. bi de lars von trier, ingmar bergman, david lynch, andrei tarkovsky külliyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ben yazamıcam filmleri kusura bakmayın sanata saygı.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 the shawshank redemption (konusu klasik hapishane mevzusu fakat çok başarılı bir film, stephan king'in bir romanından uyarlama zannedersem) edie the factory girl (ipne warhol ve pop-art ile ilgili bir film, yeni daha) mar adentro (ötenaziyi konu alan çok güzel bir dram) les choristes (belalı bir yatılı okul ve idealist bir öğretmen hikayesi, klasik ama çok iyi film, dram-müzikal) den brysomme mannen (iskandinav filmi. güzel, farklı, izlenmesi gerekir) reservoir dogs, pulp fiction (tarantino insanı) süper filmlerdir bunlar bak ben izledim diye demiyorum.. fayt klap metriks falan var tabi ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar