Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mondain's Legacy Açıldı!


Mirage

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Evet yanlış duymadınız mondain's legacy açıldı. Bir çok içeriğinin Malas ve Tokuno'da olduğu için onları da açtık, aslında açma niyetimiz olmamasına rağmen. Böylece bütün expansion'lar ve -trammel hariç- bütün facet'lar açıldı.

Önemli bir not geçeyim. RunUO'nun resmi olarak ML desteği yok. Bu yüklediğimiz ML paketi RunUO ekibi tarafından yapılmamış ve tam sürüm değil. Yani bir çok bug çıkması olasıdır. Ama herkes istiyordu. Maksat eğlenmek dedik ve açtık. Lütfen bulduğunuz bug'ları bildirin. Abuse etmeyin. Edeni cız yaparız. :)

Çoğu dungeon açıldı. Ama bazı peerless boss'un olduğu dungeon'ların spawn'ı henüz yok. Onun dışında tonlarca eklenti var benim bile başım döndü. Özetle:

- Yeni quest sistemi
- Yeni haritalar
- Yeni zindanlar
- Peerler sistemi
- Yeni yaratıklar
- Yeni eşyalar (set eşyaları dahil)
- OSI tipi yeni log/board çeşitleri

İngilizce ML eklenti paketinden alıntı:

[spo] * Quest engine + all quests
* Community collections
* New wood types (OSI style)
* Peerless system
* Talismans
* Almoast all crafts
* Goodies (aquarium, parrot)
* Set armors
* Creatures with special abilities (this part is not very OSI accurate)[/spo]

Malas hakkında önemli not: Trammel'ı kapatmamız ile aynı sebepten dolayı, Malas'ta pk, stealing.. kısacası "kötü davranışlar" serbest. Ve Malas'a ev dikilemeyecek. Zaten az sayıda olan oyuncuların çok dağılmasını istemediğimiz için böyle bir karar aldık.

İyi oyunlar.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 15:41 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ml yok giriyorum son derece. onun dışında ML eyv geldi hoş geldi ama şu malas ve tokuno kalkmazsa kendi kendinizi bitirmiş olacaksınız. zaten 10 kişi varken 2 kişi karşılaşınca şaşırıo şimdi 4 tane map yaptınız. tokuno zaten oldum olası sevmedıgım japonluları oyuna çekme politikalarının en son adımı olmuştur ve saçma sapan şeyler getirmiştir oyuna. bi de az kişiyle orası varken hiç çekilmez oyun.

malas da criminal serbest, ev kurmak yasak die bişey duydum. e bu daha saçma malas zaten evler buraya kurulsun diye yapılmış paladinle de criminal yasaklanmış. madem bunlar serbest ne anlamı var o zaman malasın? sadece doom içinse felucca dan doom'a bi gate koyun oradan giden gitsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce de yazdığım gibi, bir çok quest için Malas ve Tokuna'ya gitmek gerekiyor. Oyuncular Malas'a hücum etmesin diye yaptık o değişikleri. Quest'ler dışında Malas'a gitmenin pek anlamı olmayacak bu şekilde. Tokuno da zaten ufacık bir yer.

Edit: Dediğim gibi biz de istemiyorduk Malas ve Tokuno'yu. Ama isteyen de çok. Ayrıca yeni oyuncular çekmek için yararlı olur bence. Güzel eklentiler, güzel yenilikler var. Bir çok kişiye ilginç gelecek.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:16 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:36 tarihinde demis ki:

doomda beklerım hide şekilde düşer düşmez çalarım. düşer düşmez adam insurelayana kadar bi kere çalarım delay dolay bi kere daha çalarım


Doom'a özel bir şeyler yapcaz zaten. Stealing kapalı, pk açık olabilir. Belki pk da kapatılır. Kapatılmalı mı sizce? Benim doom bilgim olmadığı için tek başıma karar almak istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

malas olacaksa tamamında olmalı aynı kurallar. e olunca da dezavantaj olmayınca da. bence hiç gereği yok malasın inatla tekrarlıyorum. ML çok güzel oldu tamam (hideları magelerin açamaması olayını dediğimde vıdı vıdı ettiniz aha geldi işte o sistem. dedect olmadan açamıo mageler artık. olması gerektiği gibi) ama yeni mapler olmadı. hiç gereği yok. kapatılmalı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne sorunu var? Item istediği quest'lerdense, karakterin üstüne tek tıklayınca çıkan menüden "toggle quest item" dedikten sonra item'ları seçmen lazım.

said:
Voys, 31 Ağustos 2007, Cuma - 17:04 tarihinde demis ki:
malas olacaksa tamamında olmalı aynı kurallar.


Yok böyle bir şey. Nasıl yararlı olacaksa öyle yapılır. Gerekirse felucca 20'ye bölünür, her tarafına ayrı kural konulur.

Sanki felucca'da dungeon'lar için özel kurallar yok mu? :S

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 17:07 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amanın amanın gittim Heartwood a:)
Craftable artifactlarda açıksa mis gibi olacak:)
Da
Artık Craftların yaptığı zırhların silahların ve deri giysilerin bir değeri kalmadı sanırım. Artifakt giyinmek varken neden onları giyinsinki millet

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 17:26 tarihinde, paristr tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

süper, elinize sağlık =]

mirage bence dediğin gibi steal kapalı olursa veya en azından zorlaştırılırsa güzel olur. normalde hayatta savunmam böyle birşeyi ama mevcut durumda hırsızlık inanılmaz sinir bozucu hale geldi, zaten 10 aktif adamın 3ü hırsız, fazla sıkıcı

öte yandan pk kapalı olmasın derim ben, gelsin kessin alsın elimden alabiliyorsa, helal de olsun. hareket olur ek aksiyon çıkar, eğlence gelir servera heh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...