Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ya abi.büyütmeyin gari.büyütmeyin.kadrosu olan değil düzgün oynayan kazanır.knoxville in dediği gibi.maçta belli olacak bunlar.kim derdi pendik feneri yencek?belli olmaz ok?ben takımımdan ümitliyim.interide yeneriz allahınıda.gruptan çıkıcağımıza hatta çeyrek final kovalicamıza inanıyorum [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 01:57 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Lorrotar dediğinde haklısın kısmen ama ben FB'nin düzgün oyunundan da biraz şüpheliyim. Bana göre FB şu anda kapasitesinin çok altında ve uyumsuz oynuyor. Anderlecht maçını ele alırsak takımda en az 2-3 oyuncu (ki bunlardan biri en kilit adamlardan oyun kurucu ve atak besleyici pas dağıtan adam Alex, bir diğeri ise diğer en kilit adam olan defansı toparlayan ortasahada dinamoluk yapan ve rakibe basan Aurelio) sıfır oynadı adeta, boş gezdi sahada. Takımın en kaliteli adamlarından Appiah yok haftalardır, nerede belli değil. Forvette çok ciddi sıkıntı olduğu bir gerçek... Ve teknik direktör takımını okuyamıyor. Yani bisürü çarkı dişliyi yanyana getirmişsin, ama birbirleriyle uyum içinde dönmüyolar habire bantlar atıyo lastikler kopuyo. Ha o zamana kadar tüm bu sorunlar hallolursa (ki o konuda pek ümitli değilim ben) belki bir "sürpriz şansı" olabilir ama bana çok uzak geliyor bu ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi bi geçenki newcastle maçındaki kapasitede oynasak iyi işte ki kadroya orantılı diyorum yani.şimdi roberto filan var.yani nasıl diyim.maçı denk güçlerin mücadelesi haline getirmemiz lazım zaten.tuncay lazımdı bu maça =( psv - 1 galibiyet 1 beraberlik cska - 2 galibiyet inter - 1 beraberlik 1 mağlubiyet şeklinde 11 puanla çıkarız diyorum ben [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 02:21 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 iki türk takımınada çok fazla güveniyorum. umarım en iyisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 valla umarim ilk 3 e gireriz fenerde hicbirsey yok bjk nin gurubu kptu falan diyoruz ama valla takimlar iyi gibi liverpool 6 atti ve adamlar 1 mac eksigi ile lider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 beşiktaş orta sahası iyi olan takımlara değil de, defansın arkasına atılacak uzun toplarla oynayan bir ekibe karşı farklı mağlubiyet alabilir. kayserispor bile 20 tane arkaya top attı tolunay kafkas görebiliyorsa zaafımızı liverpoolundan portosuna kadar herkes görebiliyordur. marsilya gözlemcisi maçtaydı zaten emin olun ki arkamıza top atmaya çalışacaklar bütün maç. ertuğrul'a güveniyorum bu konuda. birşeyler yapıcaktır yani. en aızndan ilk maçta diatta falan oynayabilir. gökhan zan'dan az hata yapar orada eminim ki. cska moskova kendi evinde fenerbahçeyi aşırı zorlayacak bu arada. o hava şartlarına falan alışıklar. geçen sezon arsenal'i dağıttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Fistan said: 11 puan alır fb B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S2KRECEP Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 AHAHAHA CIKSIN BI MILANDA GENE 4 TANE YIYIP OTURURSUNUZ GOTUNUZUN USTUNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Group A POR LIV Group C RM OLY Group E BAR LYO Group G INT FEN Group B CHL SCH Group D MIL CEL Group F MU ROM Group H SEV ARS gruptan çıkanlar bunlar. Man UTD ve Chelsea lider Liverpool ve Arsenal 2. olduklarından, Man UTD ve Chelsea A ve H gruplarından eşleşmeyecekler.Aynı zamanda kendi gruplarının 2. lerini de çekemeyecekleri için B ve F gruplarıda eleniyor. yani bu iki takım sadece C,D,E,G gruplarından rakip seçecek.Yani Fenerbahçe %50 İngiliz bi takımıyla eşleşecek. Man UTD ve Chelsea. Ayrıca Milan 1. baska bir grupta Roma'da 2. oldugu icin Milan kendi grubu ve Romanın grubu olmak üzere diğer kalan gruplardan rakip ile eşleşecek. Man UTD ve Chelsea'nin yüksek olasılığı dışında diğer 1. lere oranla Milan'ın çıkma olasılığıda fazla. İngiliz rakip olasılığı %50 Man UTD olasılığı %25 Chelsea olasılığı %25 Milan olasılığı %16.66 Geriye kalan 1. lerin her birinin çıkma olasılığı %14.28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 said: İngiliz rakip olasılığı %50 Man UTD olasılığı %25 Chelsea olasılığı %25 Milan olasılığı %16.66 geçmiş olsun ozaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 İnşallah Porto gelir. Tebrik ederim Fenerbahçemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 celtic gelsin.. celtic maçına gitmek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Celtic ikinci bitirdi grubu,başka baharlara inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 sevilla veya porto herhalde en kolay gelecebilecek takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bence en kolay rakip roma.ve roma gelmesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Roma 2. bitirdiği için mlsf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Man Untd. inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 aa roma 2. bitirdi doğru =/ o zaman porto gelsin de yavru kartalın intikamını alalım dfpğg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Man.Utd.,Celtic,Roma,Fenerbahçe.Bence bunlar gelecek.Ada futboluna karşı işi zor olur böyle olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paşam yeni bir grup olmiicak,dediğin takımlardan Roma ve Celtic grupları 2. bitirdiler ayıp ettiler,Fenerbahçe ise Fenerbahçe'yle eşleşemiyor aynı takım oldukları için.Manu gelebilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 porto gelirse fb zorlanmadan turu geçer inş porto gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 BulletRide said: Paşam yeni bir grup olmiicak,dediğin takımlardan Roma ve Celtic grupları 2. bitirdiler ayıp ettiler,Fenerbahçe ise Fenerbahçe'yle eşleşemiyor aynı takım oldukları için.Manu gelebilir sadece. ehehe dalgınlığıma güleyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 en işimize gelecekten itibaren bi sıralama bence: porto sevilla chelsea real madrid milan manchester barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bence o sıralama porto sevilla (ki buradan itibaren her takım fenerbahçeyi eler malesef) barcelona chelsea real madrid milan man utd şeklinde olabilir ancak. real madrid barcelona'dan 20 gömlek üstün bu sene. chelsea de iyi oynuyor gayet. gerisi yalan zaten. umarım man utd ile eşleşirsiniz paticikte toplanıp saracoğluna maça gideriz bol bol güler eğleniriz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 çok umutlanma saraçoğlu'nda fark falan yiyeceğimizi sanmıyorum :) en fazla 3 fark olur yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar