Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhtemel Şampiyonlar Ligi Rakiplerimiz

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

ya abi.büyütmeyin gari.büyütmeyin.kadrosu olan değil düzgün oynayan kazanır.knoxville in dediği gibi.maçta belli olacak bunlar.kim derdi pendik feneri yencek?belli olmaz ok?ben takımımdan ümitliyim.interide yeneriz allahınıda.gruptan çıkıcağımıza hatta çeyrek final kovalicamıza inanıyorum

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 01:57 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar dediğinde haklısın kısmen ama ben FB'nin düzgün oyunundan da biraz şüpheliyim. Bana göre FB şu anda kapasitesinin çok altında ve uyumsuz oynuyor. Anderlecht maçını ele alırsak takımda en az 2-3 oyuncu (ki bunlardan biri en kilit adamlardan oyun kurucu ve atak besleyici pas dağıtan adam Alex, bir diğeri ise diğer en kilit adam olan defansı toparlayan ortasahada dinamoluk yapan ve rakibe basan Aurelio) sıfır oynadı adeta, boş gezdi sahada. Takımın en kaliteli adamlarından Appiah yok haftalardır, nerede belli değil. Forvette çok ciddi sıkıntı olduğu bir gerçek... Ve teknik direktör takımını okuyamıyor. Yani bisürü çarkı dişliyi yanyana getirmişsin, ama birbirleriyle uyum içinde dönmüyolar habire bantlar atıyo lastikler kopuyo.

Ha o zamana kadar tüm bu sorunlar hallolursa (ki o konuda pek ümitli değilim ben) belki bir "sürpriz şansı" olabilir ama bana çok uzak geliyor bu ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi geçenki newcastle maçındaki kapasitede oynasak iyi işte ki kadroya orantılı diyorum yani.şimdi roberto filan var.yani nasıl diyim.maçı denk güçlerin mücadelesi haline getirmemiz lazım zaten.tuncay lazımdı bu maça =(

psv - 1 galibiyet 1 beraberlik
cska - 2 galibiyet
inter - 1 beraberlik 1 mağlubiyet

şeklinde 11 puanla çıkarız diyorum ben

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 02:21 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş orta sahası iyi olan takımlara değil de, defansın arkasına atılacak uzun toplarla oynayan bir ekibe karşı farklı mağlubiyet alabilir. kayserispor bile 20 tane arkaya top attı tolunay kafkas görebiliyorsa zaafımızı liverpoolundan portosuna kadar herkes görebiliyordur. marsilya gözlemcisi maçtaydı zaten emin olun ki arkamıza top atmaya çalışacaklar bütün maç. ertuğrul'a güveniyorum bu konuda. birşeyler yapıcaktır yani. en aızndan ilk maçta diatta falan oynayabilir. gökhan zan'dan az hata yapar orada eminim ki.

cska moskova kendi evinde fenerbahçeyi aşırı zorlayacak bu arada. o hava şartlarına falan alışıklar. geçen sezon arsenal'i dağıttılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Group A
POR
LIV

Group C
RM
OLY

Group E
BAR
LYO

Group G
INT
FEN

Group B
CHL
SCH

Group D
MIL
CEL

Group F
MU
ROM

Group H
SEV
ARS

gruptan çıkanlar bunlar.

Man UTD ve Chelsea lider Liverpool ve Arsenal 2. olduklarından, Man UTD ve Chelsea A ve H gruplarından eşleşmeyecekler.Aynı zamanda kendi gruplarının 2. lerini de çekemeyecekleri için B ve F gruplarıda eleniyor.
yani bu iki takım sadece C,D,E,G gruplarından rakip seçecek.Yani Fenerbahçe %50 İngiliz bi takımıyla eşleşecek.
Man UTD ve Chelsea.
Ayrıca Milan 1. baska bir grupta Roma'da 2. oldugu icin Milan kendi grubu ve Romanın grubu olmak üzere diğer kalan gruplardan rakip ile eşleşecek.
Man UTD ve Chelsea'nin yüksek olasılığı dışında diğer 1. lere oranla Milan'ın çıkma olasılığıda fazla.
İngiliz rakip olasılığı %50
Man UTD olasılığı %25
Chelsea olasılığı %25
Milan olasılığı %16.66
Geriye kalan 1. lerin her birinin çıkma olasılığı %14.28
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Paşam yeni bir grup olmiicak,dediğin takımlardan Roma ve Celtic grupları 2. bitirdiler ayıp ettiler,Fenerbahçe ise Fenerbahçe'yle eşleşemiyor aynı takım oldukları için.Manu gelebilir sadece.

ehehe dalgınlığıma güleyim biraz
Sosyal ağlarda paylaş

bence o sıralama

porto
sevilla (ki buradan itibaren her takım fenerbahçeyi eler malesef)
barcelona
chelsea
real madrid
milan
man utd şeklinde olabilir ancak.

real madrid barcelona'dan 20 gömlek üstün bu sene. chelsea de iyi oynuyor gayet. gerisi yalan zaten. umarım man utd ile eşleşirsiniz paticikte toplanıp saracoğluna maça gideriz bol bol güler eğleniriz ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...