Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhtemel Şampiyonlar Ligi Rakiplerimiz

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:
Abi benim anlamadigim (ki futboldan da anlamam) bu Kanal D falan FENERE SEVINDIREN RAKIP, GALATASARAY'IN ISI ZOR diye haber gecti. Ulan biri Bayer Leverkusen, ahi gitmis vahi kalmis bi takim (di mi?), digeriyse bildigim kadariyla son 2 senenin UEFA sampiyonu, gecen sene Super Kupa'yi da goturdu falan (gerci teknik traktorleri gitmis sanirim, bi de macta bi adamlari olmustu, su an ne haldeler bilmiyorum). Uzmez mi bu herifler Fenerbahce'yi? Uzsunler yani de.

terazileri farklı oldugu icin fb ile gs'nin yorumlarda o teraziye göre yapılıyor.umarım anlamışsındır.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:
said:
Bende Fenerliyim ve takımıma güveniyorum güvenmesem her maçına gitmem.

Gözüme takıldı ; enteresan bir taraftarlık anlayışıymış bu.
2002-2004 arası fenerin hiç bir maçını kaçırmadım üstüne deplasmanlara gittim ama takım güven vermiyordu maçlarda ben bilete deplasmana vereceğim parayı kendime saklayıp maçı tv den izliyordum.Geçen seneden beri gene her maça gitmeye başladım çünkü takımım bana öle güven vermiş ki geriye düşse bile maçı çevirecek gücü var bunu biliyorum o yüzden gene gidiyorum maçlara ama eskiden mahkum oynayan bir feneri neden para harcayıp izliyeydim ki sen izler miydin?
Sosyal ağlarda paylaş

=].
Bunu deme amacım birzda ayakların yere basması,çünkü herşey çok hafife alınıyor,FB evinde yenilmez görünüyor ve Sevilla küçümseniyor(ki benim NBA ve Premier lig'le kısıtlı olan spor seyir zevkimi İspanya liginde de canlı tutan takım olduğu için,kendilerini çok severim,takip ederim).Sevilla gerçekten Porto'nun yaptığı Uefa,ertesi sene de CL başarısını gerçekleştirmek istiyor,bunu gruptaki maçlarda da gördük,ayrıca FB medyası Ercan Saatçi ve Selçuk Yula gibi adamlardan kurtulsun artık (Hoş Ercan Saatçi aile bağlarıyla Doğan grubunun merkezinde ama...).Biz nasıl Fatih Altaylı'yı kabul etmiyoruz,sizde bu galeyancı yazarlardan arınmalısınız,FB gerçekten gerçekçi bakıldığında olduğu yeri sonuna kadar hakeden,ama bir sonraki tur ve turlar için 1-2 sene daha bekleyebilecek bir takım.

Akrabalar,Sevilla kanatlardan-özellikle sağdan- çılgın hücum ediyor ve Carlos'da bunun farkında,umarım takım arkadaşlarını bu konuda uyarır.Hücum rotasyonları inanılmaz kuvvetli ve bitirici adamlardan oluşuyor,kart görme potansiyeli Fenerbahçe'nin çok fazla...Palop ise gerçekten çok canlı bir kaleci,kalesini kapatabilir iki maçtada.
Fenerbahçe'nin gollü beraberliklerle bu turu geçmesi sadece olası duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevilla analiz edilerek varacagınız yer ancak gs, bjk gibi rakip takım taraftarlarının ağzına vereceginiz bayat sakız tadındaki yazılardır.

Fenerbahçeyi analiz edeceksiniz kardeşim.Bu sene Rakiplerine sahayı dar eden, rakibe göre degil, kendi futbolumuzu oynadıgımızı söyleyeceksin.
bu Fener, sevilla'yı eler.maymun eder.Avrupanın en iyi orta sahası fenerbahçede.defans-orta saha uyumu mükemmel.kendi sahasında gol yemiyor.italya sampiyonu atamıyor, hollanda sampiyonu atamıyor, eski uefa sampiyonu atamıyor.
daha teknik analize gerek var mı?
gerçekleri yazın.fener sevillayı cl dışına evire çevire tokatlayarak gönderir.bunu artık kabul edin. etmezseniz agzınızda gevelediğiniz o 'sevilla sole güclü böle güclü' sakızını fener tükürttürmesini bilir nasıl olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi said:
Sevilla analiz edilerek varacagınız yer ancak gs, bjk gibi rakip takım taraftarlarının ağzına vereceginiz bayat sakız tadındaki yazılardır.

Fenerbahçeyi analiz edeceksiniz kardeşim.Bu sene Rakiplerine sahayı dar eden, rakibe göre degil, kendi futbolumuzu oynadıgımızı söyleyeceksin.
bu Fener, sevilla'yı eler.maymun eder.Avrupanın en iyi orta sahası fenerbahçede.defans-orta saha uyumu mükemmel.kendi sahasında gol yemiyor.italya sampiyonu atamıyor, hollanda sampiyonu atamıyor, eski uefa sampiyonu atamıyor.
daha teknik analize gerek var mı?
gerçekleri yazın.fener sevillayı cl dışına evire çevire tokatlayarak gönderir.bunu artık kabul edin. etmezseniz agzınızda gevelediğiniz o 'sevilla sole güclü böle güclü' sakızını fener tükürttürmesini bilir nasıl olsa.

=].
Mesaj içeriğini doldurmam gerekir ise;
bir tur geçmede yaptığınız hırsa bak,evet Fenerbahçe gruptan çıkacak kadar iyi top oynadı bu kabul ama, Fenerbahçe en iyi orta sahaya sahip lafı iştigal etti bana,agasi uçmayalım.
Sevilla'nın gücü,ivmesi malumunuz,ayaklar yerde plx.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi gerçekler ortada; Fenerbahçe Kadıköydeki tüm üst düzey maçları kazandı , PSV , CSKA , Inter , Bjk , Gs , Sevilla ise ligde 10.sırada deplasmanda 8 maçta 1 galibiyet almış.
Fenerbahçenin Sevillayı Kadıköyde yeneceğini söylemek hiçte hayalperestlik olmaz...Ama nasıl yenecek 2-1 , 3-2 gibi skorlar turu geçmeye yetmez , enkötü 2-0 , 3-1 gibi skorlar lazım , inş onuda alırız.
Sosyal ağlarda paylaş

ya böle rakip takımın kötü istatistiklerini almanıza bitiyorum valla
şl de 5 galibiyet 1 mağlubiyet o da ilk maçta arsenal deplasmanında
2 yıldır bi tane eleme turundan boynu bükük çıkmamışlar
bu istatistikleri napcaz
sevilla'nın adı populer futbol takımları içinde beyninize kazınmadı diye hafife alıosunuz bi milan bi real bi barca gibi adları kendilerinden önce gelen bi takım olmayabilirler ama öle güle oynaya evire çevire fln elencek bi takım değiller
turu geçerse fb kıl payı geçer 2 maçta da net skor alarak geçme ihtimali çok az
Sosyal ağlarda paylaş

diğer takımlara nispeten kötü kura değil, ama sevilla bu bikaç seneye bakınca hafife alınacak son takım neredeyse. kadıköyde net bi skor olursa şans var ama öteki türlü hakikaten zor. her durumda büyük başarıdır bence elemek. bi de 5-6 gollü zevkli maçlar çıkabilir.
bi de palop'un golü var :P
Sosyal ağlarda paylaş

Iki macta birden 5-0 yensek nolacak, "hadi bunu da yirttiniz, kolay takim geldi, ruzgar esti gol oldu, izbe hakem, onlarin yedek kalecisi sakatti, kuradan Brezilya ciksin da gorelim sizi" bilmemne diyecek gene bazi arkadaslar, kuyruk acisi kotu sey.

Inter'i bile nerdeyse tek kale oynayip yendik, derbileri kazandik, Sevilla'yi da yenmek hic hayal degil valla Kadikoy'de. Kac fark olmus, deplasmanda napicaz vs. esas sorun, gorucez bakalim. Belli de olmaz tabi, Kadikoy'de yeniliveririz, ilk mactan biter is Allah korusun.
Sosyal ağlarda paylaş

sevilla dediğiniz takım belkide avrupanın en iyi ileri ucuna sahip kanoute fabiano kalou renato gibi adamları war
bizde cok ii bi konrta atak takımıyız hucuma guzel cıkıorz
o pozisyonlarda alex tek pasla bitirio işi yada kanatlarımız ii calısıo cunku bekler cok yardım edio kanat oyuncularına
carlos ve gokhan surekli ileri cıkıo ve pozisyon yaratıolar
bizim için en onemli olan gol yememek ki bu cok zor bişi
gol yemediğimiz surece eleriz sevilla yı cunku defansları forvetleri gibi ii deil
cok gol atıolar tmm ama cokda gol yiyolar
beni en cok dusunduren edu
bu herif eer ii oynarsa eleriz bence
ama eer salak salak hatalar yapmaya dewam ederse 5 lik 6 lık oluruz o yuzden ben savunmamız farkı yaratıcak bu turda
ii veya kotu yonde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...