Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 burka o resimdekiler prawler
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 arkadaşlar biraz olgunlaşmaya başlayıpta adam gibi mesajlar yazarsanız sevinirim. ApoGül yada diğer arkadaşların kullandığı kelimelerin doğru olmadığını anlayamayacak kadar cocukmusunuz yoksa nedir durumunuz? Sevmeyebilirsinzi hoşlanmayabilirsiniz ama bu adam oyle yada boyle Türkiyenin 11.Cumhurbaşkanıdır. Ya forumlarda bu şekilde siyaset konuşmak yasaklansın yada ne biliyim herkes kendine bi çeki duzen versin. Demokrasi diye diye ortalarda çığırmayı biliyosunuz alın o zaman size demokrasi.bu adam seçildiyse demokrasiyle seçildi.sevmezsiniz eleştirirsiniz ama saçma saçma kelimeler kullanarak diil. bırakın artık çoçuk olmayı. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 17:22 tarihinde, Reumer tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 'benim cumhurbaskanım degil' diyenler varken senin böyle konusman duyarsızlık. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 17:24 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bu mesajdan sonra kesin olgunla$acaklardir.
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 "benim cumhurbaşkanım değil" demek ayrı bişey "ApoGül" demek ayrı bişey. yani ApoGül hakkatten kendisini bende çok tasvip etmesemde asla kullanmayacağım bir kelime. sonuçta oyunda eşyanızı çalan bi adama hakaret etmiyosunuz burda karşınızdaki oyle yada boyle seçilmiş bir cumhurbaşkanı.
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Peh geldiği parti bir kerecik olsun eleştiren insanlara adam muamelesi mi yaptı ki? Cumhurbaşkanı oldu saygıya reset mi atalım? Veya onlarda niye atmıyor?
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 farklı konuları tartışıyoruz ama şuanda. ben geldiği partinin geçmişinden yada yaptıklarından yada iyi bi parti falan demiyorum ama senin ApoGül diye tabir ettiğin kişi şuanda cumhurbaşkanıdır.arada birazcık fark var yani.eleştiriyosan yine eleştir haykır sevmediğin yonlerini yada begenmedigin yonlerini "benim cumhurbaşkanım degil" de kabul etme naparsan yap ama saygını yitirme en azından.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: Asker de `kari gibi` car car konustukca komik duruma dusuyor. said: yavaş yavaş askeri de işten uzaklaştırdılar.zaten yavaş yavaş anayasa mahkemesi,genelkurmay diye başlayacaklar sopsuz adamların kazınmasına. buyrun seviye
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Benim apogül dediğim yok kimseye, ama çıkıpta beğenmiyorsan çık git bu ülkeden diyen zihniyetede saygım olmaz. Makam sıfattan başka birşey getirmiyor malesef..
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 farklı şeyleri tartışıyoruz yada beni anlamak isteyen yok.o yüzden kolay gelsin size.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 reumer avrupanın bir ülkesinde yaşamıyoruz.Bilmiyorum Ahmet Necdet Sezer e ne gibi küfürler ediliyordu biliyormusun Cumhurbaşkanıyken.Apogül iltifak gibi kalıyor onların yanında [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 18:19 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ]
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Algı farkı, ilgi farkı. Benim için gayette aynı konudur bu. Cumhurbaşkanlığı kimseyi ilah yapmaz. Geldiği yer bellidir.
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Bence Apogul gayet uygun. Hemen sansurlemeye calismayin insanlari. Saygi hakedilir , cumhurbaskanligi koltuguna yakismadigina inandigim birine o saygiyi otomatik olarak borclandigimi dusunmuyorum
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Sansur mu? Gorusunu belirtmesini engellerseniz sansure girer, hakareti engellerseniz sansure girmez. bugune bugun, turkiye devleti cumhurbaskanina ApoGul diyemezsiniz. normal hayatta diyebilirisiniz herkesin kendi secimidir ama burada yapmayin..
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 İlerde bir gün Bonecrusher cumhurbaşkanı olursa ona bonec diyemeyecek miyiz?
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bonec cumhurbaskani olursa zaten diyemeden sizi yurt disina surer filan arcane :p
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Yaziyorsunuz boyle. Biri cikip da `BuyukAlik` dese zirlarsiniz burda vatan haini ot bok diye..
sir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 saygı sadece kendileri gibi düşünenlere..bitek onlar seviyo bu ülkeyi.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: Adam zaten Türklük düşmanı, yazdığı mesajın arapça olmasından belli. arapça dedi ya lol, bilmemek ayıp değilse de bilmemekle övünmek nedir?
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Fetos'u ovecek kadar cahil olana ne demeli asil Sam ? Onlarin bilmemisligi apayri bir boyutta
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 uzun süredir demokrasiyle ilgili böyle bir karikatür bekliyordum, kimse çizmeyince ben çizdim [spo] [/spo]
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Azuhauhz iyi olmuş Doruk xD. Ayrıcada ApoGül FikiGül ApoBik kkthxbye..
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Memoscuklar super ama di mi? [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 23:38 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar