Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FetoCan'dan ApoGül'e Tebrik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar biraz olgunlaşmaya başlayıpta adam gibi mesajlar yazarsanız sevinirim.

ApoGül yada diğer arkadaşların kullandığı kelimelerin doğru olmadığını anlayamayacak kadar cocukmusunuz yoksa nedir durumunuz?

Sevmeyebilirsinzi hoşlanmayabilirsiniz ama bu adam oyle yada boyle Türkiyenin 11.Cumhurbaşkanıdır.

Ya forumlarda bu şekilde siyaset konuşmak yasaklansın yada ne biliyim herkes kendine bi çeki duzen versin.

Demokrasi diye diye ortalarda çığırmayı biliyosunuz alın o zaman size demokrasi.bu adam seçildiyse demokrasiyle seçildi.sevmezsiniz eleştirirsiniz ama saçma saçma kelimeler kullanarak diil.

bırakın artık çoçuk olmayı.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 17:22 tarihinde, Reumer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
'benim cumhurbaskanım degil' diyenler varken senin böyle konusman duyarsızlık.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 17:24 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
"benim cumhurbaşkanım değil" demek ayrı bişey "ApoGül" demek ayrı bişey.

yani ApoGül hakkatten kendisini bende çok tasvip etmesemde asla kullanmayacağım bir kelime.

sonuçta oyunda eşyanızı çalan bi adama hakaret etmiyosunuz burda karşınızdaki oyle yada boyle seçilmiş bir cumhurbaşkanı.
Mesaj tarihi:
farklı konuları tartışıyoruz ama şuanda.

ben geldiği partinin geçmişinden yada yaptıklarından yada iyi bi parti falan demiyorum

ama senin ApoGül diye tabir ettiğin kişi şuanda cumhurbaşkanıdır.arada birazcık fark var yani.eleştiriyosan yine eleştir haykır sevmediğin yonlerini yada begenmedigin yonlerini "benim cumhurbaşkanım degil" de kabul etme naparsan yap ama saygını yitirme en azından.
Mesaj tarihi:
said:
Asker de `kari gibi` car car konustukca komik duruma dusuyor.

said:
yavaş yavaş askeri de işten uzaklaştırdılar.zaten yavaş yavaş anayasa mahkemesi,genelkurmay diye başlayacaklar sopsuz adamların kazınmasına.

buyrun seviye
Mesaj tarihi:
reumer avrupanın bir ülkesinde yaşamıyoruz.Bilmiyorum Ahmet Necdet Sezer e ne gibi küfürler ediliyordu biliyormusun Cumhurbaşkanıyken.Apogül iltifak gibi kalıyor onların yanında

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 18:19 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bence Apogul gayet uygun. Hemen sansurlemeye calismayin insanlari. Saygi hakedilir , cumhurbaskanligi koltuguna yakismadigina inandigim birine o saygiyi otomatik olarak borclandigimi dusunmuyorum
Mesaj tarihi:
Sansur mu?

Gorusunu belirtmesini engellerseniz sansure girer, hakareti engellerseniz sansure girmez.

bugune bugun, turkiye devleti cumhurbaskanina ApoGul diyemezsiniz.

normal hayatta diyebilirisiniz herkesin kendi secimidir ama burada yapmayin..
Mesaj tarihi:
said:
Adam zaten Türklük düşmanı, yazdığı mesajın arapça olmasından belli.

arapça dedi ya lol, bilmemek ayıp değilse de bilmemekle övünmek nedir?
  • Yeni Oluştur...