LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bence beklentileri karşılayacak kadar kalitede bir film olmamış, ama seriyi sevenler kesin gitsin yinede. Gereksizdi.. Bu scientology bullshitleri baydı artık, resmen her filme bir uzaylı geyiği sokacaklar yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Usttekine Scientology'ye nasil bagladin konuyu siracikta hayrete dustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 LathspeLL said: Usttekine Scientology'ye nasil bagladin konuyu siracikta hayrete dustum. Cevap Çünkü Spielberg scientology'ye üye biliyorsun ve son zamanlarda çok fazla kaynak uzaylı iddiaları ortaya atan filmlerin senaryolarının tarikata üye force'lu insanlar tarafından yönlendirildiğini söylüyor, ki buna spielbergin filmleride dahil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Scientology Lucas ta var işin içinde, sanmam öyle bir şeye izin vereceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Spielberg'in de Lucas'in da en başından beri uzaylılara karşı garip huyları var zaten,adamlar bilimkurgu ustası bunu kabul edelim :) Araya sıkıştırmak istemişlerdir büyük ihtimal.Indıana Jones'a uzaylı ne derece uyar bilmiyorum,nitekim daha filmi de izleyemedim.İstanbul'a dönünce artık... edit: Spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Abi filmi izlemeden ne güzel spoiler yemişsin sen öyle haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 spielberg spielberg`in scientology uyesi oldugunu bilmiyordum ya, o olduysa bende olurum! ustam benim o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hepsini geçtim nükleer bomba sahnesi bile yeterdi filmi izlemeye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Filmde direk i like ike modeli ile kızılları yermişler klasik hollywood filminden oteye geçememiş. kaldı ki filmdeki bazı olayların daha başından belli olması da ayrı bi salaklık konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Spielberg Ya bende girerdim heralde scientology'ye öle bir imkanım olsaydı, belki cidden uzaylı olduğuna dair kanıtları vardır adamların elinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 anca izleyebildim :) sırf müziği için bile izletir kendini herhalde bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar