Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bebi$ selin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Bu sayfa hakkındaki son 30 yorum:
Yorumu gönderen: erke donergeci, 29.08.2007 17:55:12:
sevgili bebis selin, ulan sen ne bos adamsin a.q, bide ilkokul filozofu gibi 'yonja ve cakma tikky felsefesi'kadar derin ve engin yaklasimlarin var.bide 'hayat zor saglam duracaksin' derken yandan kaseyi cikarip domalmisin ya daha ne diyeyim.Haksizsin ibne.Ulan git bari arada bir yalandan da olsa kitap oku,belgesel seyret.Daha bu yasta hayati cozdum triplerine yatma.Ayrica mahsun kirmizigul tarzi italik kafa acilariyla poz vermeyi birak.Boyun posun devrilmesin.Tesekkurler ve sevgiler.

AHAHAHAHHAA
Mesaj tarihi:
said:
Murat@Tunali, 29.08.2007 17:52:39:
Arkadaslar lutfen terbiyenizi takinin. Ben Selin'in erkek arkadasiyim ve hepinizin ip'lerini logladim yarin savciliga gidiyorum gerekirse hayrunnisa gul'e kadar cikicam. Bu ne seviyesizlik...
Mesaj tarihi:
said:
Yorumu gönderen: abdullah gul, 29.08.2007 17:56:24:
selin, cok guzelsin, seninle tanismak, keskul kasiklamak isterim. you are like the sunshine on a rainy day.

uashuahsuasuhsaufuasfadgdssdhdsfh
Mesaj tarihi:
said:
Yorumu gönderen: Tuna Kiremitçi, 29.08.2007 17:51:57:
Öncelikle baþarýlarýnýn devamýný diliyorum. Þiirinin son dört mýsraýný, yazmakta olduðum yeni kitabýmda kullanmamýn bir sakýncasý var mýdýr? Benimle temasa geçersen sevinirim.:o8)
Mesaj tarihi:
ahaha bu ne ya sdafas
burda koptum ben auha

[spo]SIRTIMDAN VURMAK MARİFET DEĞİL, KOLAYSA ÖNÜMDEN VURUN[/spo]

bundan sonraki yorum daha bi feci :p
[spo]
Yorumu gönderen: kayitli sokur, 29.08.2007 18:07:07:
ben sana ondende arkadanda yandanda vururum evet..:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[/spo]

lol ya asfasfd
Mesaj tarihi:
SIRTIMDAN VURMAK MARİFET DEĞİL, KOLAYSA ÖNÜMDEN VURUN

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttt....

tahminim şu doorultuda.geçen sene üniversiteyi kazandı.sonra bilgisayar dersinde web sitesi yapmayı örettiler.bu böle bişi yaptı.yazık lan.bilkentte bi kişilik kontenjan yalan olmuş görünen.yazık oldu onca üniversiteye girmek isteyen sabi sübyana...1 kişi 1 kişidir...
Mesaj tarihi:
said:

Yorumu gönderen: internet suclari birimi, 29.08.2007 18:12:45:
Hepinizin IP leri alindi. Cok yakinda yasal surec baslayacak.

said:

Yorumu gönderen: murat@tunali'nin tasakli avukati, 29.08.2007 18:12:24:
Müvekkilim Murat Tunalioglu tarafindan T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi'ne yapılan başvuru sonucunda bu siteye ağir kufurlu yorum yapan kisiler ibnedir ve haksizdir ve hepinize laflar hazirladim.

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:18 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:

Yorumu gönderen: murat@tunali'nin tasakli avukati, 29.08.2007 18:12:24:
Müvekkilim Murat Tunalioglu tarafindan T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi'ne yapılan başvuru sonucunda bu siteye ağir kufurlu yorum yapan kisiler ibnedir ve haksizdir ve hepinize laflar hazirladim.

sdsgdkfdjkfkajdj
  • Yeni Oluştur...