Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kale Duserken Bolum-1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
- Gitti gitti gitti... Yetisin komsular, yetisin
- Annemin sesi bu ne oldu acaba?
- Gitti guzelim adam, gitti
- Ne oldu anne, ne bu hal?
- Gitti yavrum gitti
- Kim gitti anne?
- Kim olacak Gul gibi adam gitti. Aman ne gulu be. Gulu batsin onun, gulu solsun onun.
- Anne ne oldu anlatsana?
- Dur yavrum, kolonya getir
- Anne kolonya kalmamis, gul suyu getireyim
- Istemem, istemem gulu de suyunu da.
- Anne ne gulu, anlatsana ya.
- Dur oglum anlatacam. Ama once sen su telefonu getir, Cemal Pasayi ara. Hemen gelsin. Gidiyor ulke, kosa kosa gelsin
- Anne Enver le Talatta gelsin mi? Anne onlar oldu ya.
- Ne Enveri, Talati oglum, Cemal Gursel, Cemal Gursel
- Anne o da yasamiyor.
- Ah Cemal Pasa. Nerdesin? Menderesi, Polati, Zorluyu astigin gibi, su Gulu, Arinci, Erdogani da sallandirirdin.
- Anne ne bicim konusuyorsun sen yaa?
- Evladim ara, Kenan Evren Pasayi ara o zaman. O bunlarin hakkindan gelir.
- Anne o da muhtemelen resim yapiyordur netekim. Ilgilenmez seninle. Seninle Yasar Pasa ilgilenir ancak.
- Onun gucu yetmedi baksana. Kodumu oturturmus, oturttu mu? Oturttu ama Cankayaya. Erman hoca bosa mi kodumu oturt dedi ona. Sen Ermani ara, ara Ermani?
- Anne Erman hocayi ne yapacaksin? O Belcikadadir, Fenerin maci var.
- Maclari batsin. Ne maci? Kale dustu oglum kale. Gitti canim Sezer. Suna bak, su kadina bak. Araplar gibi giyinmis. Ara, ara oglum Sansali ara.
- Anne sacmalama, Uguru da cagirayim istersen, o da geri alir. Bir 7 yil geri alsin, Sezer geri gelir iste.
- Sus, espri yapma. Espri zamanini, Allahin cezasi. Mustafa Kemalin kemikleri sizliyor, bu burada espri yapiyor. Hincalcigimda mi yardimci olamaz. gitti Hincalim Cumhuriyet, demokrasilerini yiyeyim onlarin. Ara Hincali ara. Ulasamazsan Hasmeti ara, kesin yanindadir.
- Anne onlar , bir barda oturmus kari-kiz muhabbeti yapiyorlardir. Seninle ilgilenmezler.
- Oglum kimseler kalmamis, duruma bak. Mustafa Kemalin evine turbanli Gul giriyor, kimseler yok.
- Aman anne sende.
- Oglum kalk gidiyoruz
- Nereye?
- Cumhuriyet Mitingine. Turkan teyzen, Sener pasa, Tuncay amcan, Nur ablan oradadir.
- Gecti anam onlar. Bitti, adam CB secildi bile.
- Tuh Allah cezalarini vermesin hepsinin.
- Ama hak onu istedi, yapacak bir sey yok
- Sus baslatmana halkindan. Bu halk ne yaptigini biliyormu? Bunlarin hepsi bidon kafali. Onlari savunma bana.
- Ne demek bidon kafali. Bende oy...
- Sen de oy ne?
- Yok bir sey.
- Allah cezani versin senin gibi evladin. Koynumda yilan beslemisim. Ben zaten supheleniyordum. Aksamlari odanda surekli gobegini kasiyordun. Tuh sana.
- Amaan anne ne yani Baykalami atsaydim.
- Atsaydin tabii, Ataturkun partisi. Git kapi caliyor ona bak. Pis yobaz.
- Anne babam geldi.
- Hos geldin bey, o ne elindeki?
- Gul
- Bey seninde Allah cezani versin. Ne Gulu durup dururken
- Hanim bugun evlilik yildonumumuz bende Gul getirdim.
- Al o Gulunu cik disari, utanmaz adam. Bugun Gul ile gelinirmi? Sen bugun haberleri izlemedinmi? Git, Allah topunuzun cezasini versin.
  • Yeni Oluştur...