malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bugün süper gündü hava olarak ve aklıma bu topic geldi. boş yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 arkdaşlar benim istanbula gelişim ertelendi yine o yüzden maça gelemiyorum :( size iyi eğlenceler başka maçlara artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 agalar simdi tam olarak tarih ve gun nedir. genis saha isime gelir acikcasi teknigim 0a yakin cunku ben de griz gibi genis takilmak isterim :D oyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu c.tesi ama holy aldı mı sahayı bilmiyom msg atar buraya aldım ettim diye ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 halı sahanın telefonu ve hatta msn'i var bende, isterseniz bi özel mesaj atsın birisi. ya da bende ayarlayabilirim bundan sonraki maçtada oynarım o tarihte yokum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ehu ben de seni bi katakulli getirebilirmiyiz diyodum=) holy buraya bi yazsın da olmadı sen ayarlarsın sahayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 benim oynamam su an zor gibi gozukuyor sag bilegim fena, ama belli olmaz oynamasam da geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya bodrumda olabilme ihtimalim çok yüksek o zamanda, ama belli olmaz tam olarak. saboyuda alıp geleblirim dela oynamıyosa, eğer burda olursam. siz yine haber verin burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Dela çok büyük ağlak görende ciddi bişeyi var sanır, olayı şov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gecen macta vole atarken zorladim tsubasa gibi ondan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 E kimler geliyo o zman? Yeterli adam var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 holy-kaspar-cavanagh-dela-griz-khala-bathory-esh-azmo-mr.bomb böyle 10 kişi olduk +2 lazım sly-one gelecek mi ondan da bi ses çıksın,ona göre ayar çekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sağlam kadro olmuş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tuna eskilerden hepgelenler ,sen de gelsene maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 çok isterdim ama dizimin maçı kaldırabileceğine emin değilim, emin olana kadar riske atmak istemiyorum :( belki bi sonrakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 geliyorum ben de sigortasız oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 11 ettik sly'la beraber eskilerden yokmu +1=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 aktiftablet üye [şikayet et] § 11 Eylül 2007, Salı - 17:28 [ güncelle ] [ özel msj ] E kimler geliyo o zman? Yeterli adam var mı? cavanagh üye [şikayet et] § 11 Eylül 2007, Salı - 17:52 [ özel msj ] holy-kaspar-cavanagh-dela-griz-khala-bathory-esh-azmo-mr.bomb böyle 10 kişi olduk +2 lazım sly-one gelecek mi ondan da bi ses çıksın,ona göre ayar çekeriz Eh, istemiyosanız gelmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: yanlış anlamayın yazılarınızı görmezden geliyo değilim hafif öle durdu çünkü kusra bakmayın.önceki halısaha başlıklarını okuyomuydunuz bilmiyorum da genel de maç kadrosuna daha önceki maçlarda oynayan veteranları ekleyip ,satış koyanları da kadroya almıyoruz.eğer eksik kalırsa da kalanları forumca tamamlıyoruz .10-11 kişi olucaz zaten eğer çoğunluk kalamış falan derlerse 14 kişi 7v7 yaparız zaten maçı holy fln da bi baksın buraya ona göre hallederiz diye yazmışım yanlış anlaşılmasın diye istememek değil olay,şurda kaç maç yaptıysak öncelik hep eski maçlarda oynayanların oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Fazladan adam olsa tamam daha önce oynayanlarla yapman yernde de, 2 kişi lazım yazınca hemen benim postın altına... neyse kthxbye [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 20:47 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yumurtaya can veren yüce allahım n'olur eksik çıksı maç bir hafta ertelensin bak rica ediyorum kırma beni!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ildeniz adam tamamlanır=) dua et sahayı alamayalım=) @aktiftablet: +2 olarak gelebilecek eski maçlarda oynamış bi sürü adam var fizban,hill,tora,apex,sabonis,tharkas,babacum,arcane ve niceleri. ondan öle yazdım,önceki maç başlıklarını okumadığın için ,eskilerin de çok olduğunu bilmediğin için öle algılamışsın kusra bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben oynamııcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bende baya önceden yazmıştım ama :/ adam eksik olursa söylersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ben de dün giremedim hiç kusura bakmayın :( Saha için yarın konuşuyorum o zaman ben gündüz tarifesi olabilecek en geç saatte alıyorum sahayı. Muhtemelen 6-7, bir ihtimal 7-8 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar