eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 dufranse kim olduğunu unutursan paran pulun olsun onların hepsini bi anda kaybedersin, öncelik benliktir bu ülkenin ruhudur bu ülkeyi kurtaran kuran bu günlere getiren onu kaybedersen elindekilerin hiçbir değeri kalmaz
newdonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 eagle sende bana egitim durumunu anlat bir güzelce
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 @newdonis: Mevcutlardan değil çıkacaklardan korkuluyor. Ayrıca demokrasi bu ülkenin değişmez kuruluş ilkelerini değiştiremez. Dünyanın hiçbir yerinde olmadığı gibi Türkiye'de de tam demokrasi yoktur ki doğrusu da budur. O ilkeleri değiştirmek dışındaki anayasal değişiklikleri oylamaya sunabilmek, farklı fikirlere şans tanıyabilmektir demokrasi. AKP laikliğe karşı değil demeyin boşuna ne oldukları belli zaten..
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 biz kimiz peki eagle? (ulan sokrat dedik düşünce doğurtma dedik işe yarayacak gibi değil be)
newdonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 nilleppezdel korkuyla olan siyaset faşist siyasettir.sonucunda savaş ve acı getirir. yüzde 40 küsürlük kısım akp ye oy verdi.sokaktaki bakkal mahallende günaydın dedigin insanlar senin düşmanınmı? sen onların cumhurbaşkanını tanımıyorsan onlar alınmaz mı? ilerde siz bize bu hakkı tanımadınız üniversteye türbanla sokmadınız, kendi güçlerini ele geçirince senin annenin ablanın başını kapamazlar mı?
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 demokrasi değişmez şeyleri değiştirdi mi kine? Yaygara rulaz
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kaç defa söyleyeceğim dufranse biz Atatürk'ün ve onun ilkelerinin çevresinde doğmus ve onun sayesinde yasamaya devam etmiş bir milletiz benliğimizi, kim olduğumuzu, annemizi babamızı onun sayesinde biliyor tanıyoruz, ibadetimizi onun sayesinde ediyoruz, okulumuza, meclise, evimize, arkadaşlarımıza buluşmaya onun sayesinde gidiyoruz ve onun ideolojilerine bağlı kalırsak benliğimizi kaybetmeyiz
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: eagle sende bana egitim durumunu anlat bir güzelce buyur?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: demokrasi değişmez şeyleri değiştirdi mi kine? Yaygara rulaz lol hemen laf sok :D ben değişti demedim ama değiştirmek isteyenler şu anda en üst mevkilerde göbek büyütüyorlar. Tayyip'in o rejim karşıtı bilimum laftan sonra bırak siyaset yasağının kaldırılmasını, sürülmesi gerekiyordu. Ama şimdi başbakan :S @newdonis: Hak kısıtlma değil o yasak. Sadece türban yasak değil. Buna zorla kapatarak tepki vermek haklı olmaz. O zaman hıristiyanlar da zorla haç taktırsın, h,indular cüppe giydiretsin vs. Korkuyla siyaset yapan yok, dinle siyaset yapan yaratıklar yüzünden korkuyla yaşayan insanlar var
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kimse darbe taraftarı değil elbette oturup burda darbe iyidir konuşması yapmıyor insanlar, ancak darbeye kucak açıcak hale geldik neredeyse, maalesef. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:27 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 peh adam geçmişinde şeyhin dibine oturmuş bir herif. O adamın seçtiği kişiye ne saygı duyacam ben. Olduda bitti, hadi bununla idare ediverim kafası nereye kadar. Değişerek geliştirdikler tek şey maaşları ve yetkileri.
newdonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bakın.belki tayyipin yada digerlerinin akıllarında şeriat bile olsa ülkeyi böyle yönetmiycekleri kesin birşey.şu iktidar oldukları 5senede hangi laiklige karşı birşey yaptılar? o kadar boş muabbet yapıorsunuz ki anlatamam
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Yahu bakanlığın onayladığı, AKP'li belediyelerin dağıttığı ne kitaplar var. Aile anlayışıyla ilgili olan var. Ayrıca çocuklara dağıtılan zehir dolu kitaplar var. Buna birşey denmemesi var. Ancak medya ortaya atınca kem küm deyip kaldırılması var. Daha ne olsun? Dahası da yolda işte önümüzdeki umarım en fazla 5 senede..
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 abdullah a değil cumhurbaşkanı statüsü,sabah kapımı çalıp süt-ekmek getirse almam. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:37 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Dert sadece rejimin adının değişmesi değil. Bu herifçioğullarının hükümetinden cesaret alıp sokaktaki şerefsizler at koşturmaya başlıyor.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 şöyle de bişey var, sezer'i beğenmeyip tanımıyoruz diyenlere(var mı böyle biri bilmiyorum ama) demokrasi adına saygı göstermiyolar, pisşeriatçıakpyalakasıdinci oluyosun, ama gül'ü tanımıyoruz, bu da demokratik hakkımız diyolar..çelişki değildir de nedir ki bu?
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Sezer koltuğundan ayrılmıyor diye yağmur yağmıyor diyenler bile var bu ülkede. İyi biz tanımıyoruz yani..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Sebep önemli. Sezer'i tanımayanlar şeriatçı olmadığı için, onlar için yeterince Müslüman olmadığı için tanımıyorlar. Biz Apogülü bu ülkenin kuruluş ilkelerine, rejimine, değerlerine ve halkına saygısı olmadığı için tanımıyoruz. Arada baya fark var bence.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 evet aynen öyle bunu anlamıyorsunuz yazıyoruz yine anlamıyorsunuz temel değerlere sahip çıkanla ıkmayan arasında fark vardır
verte Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Brainwashing
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 mesele şu ki, her görüş sahibini karakterize ediyosunuz, etiketliyosunuz. sezeri sevmiyosam, gül'ü seviyosam şeriatçıyım, bitti. peki ya ikisini de sevmiyosam? ha buldum, liboş..
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Takiyyeeeeeeeeeee. Gul'u sevmezmis gibi tek lafin yok ama Sezer'e var.Gayet acik bence. Bu minionlar imam hatiplerdemi ogreniyorlar bu takiyye isini merak ettim.Hepsi cok basarili masallah.Sam'de Tayyip ne dese gelip burda tekrarliyor aylardir , ozellikle sordum seriatla ilgili konulara niye itiraz etmiyorsun diye cevap yok.Bugun Sezer hakkindaki dusuncelerinden sonrada iyice belli oldu neci oldugu ama sorsan pek masumdur kendisi , tek derdi demokrasiyi kurtarmak fasist laiklerden ve turk ordusundan. :)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sssssssst öyle altta kalıp hakaretlere girmeyelim
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 nedense soulless hakaret edince kimse uyarmıyor ama, ilginç..
Öne çıkan mesajlar