eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tek saygım makam gereği bunu öncelikle belirtiyorum benim gibi düşünen bir çok Atatürk ilkelerine bağlı kalmayı isteyen ve bunu başaramamaktan korkan vatandaşımız da olduğunu biliyorum elimizden birşey gelmemesinden ötürü de her saniye yıkılıyorum. Başbakanımız ki bu ülkenin ilkelerine bağlı olduğunu bana kimse inandıramaz, bir insanın 5 senede bu kadar değişebileceğine de kimse inandıramaz, müslüman laik olamaz diyen, meclisi Kur-an okuyarak açma hedefi koyan, elbet bir gün bir imam hatipli cumhurbaşkanı olacaktır diyen, laiklik ve Atatürk aşkına yanıp tutuşan gerçek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ülkesinden ülkeyi kendisinin sanıp onları kovma cesareti gösteren, Atatürk'ün adını her ağzına alışında bana lanetler ettiren, mevcut cumhurbaşkanını seçim meydanlarında yuhalatan başbakanımızın bu ülkenin temel değerlerine bağlı olduğuna beni kimse inandıramaz. Kendi milletine köpeğiymiş gibi davranan, onlara "ananı da al git" diyen, " askerlik yan gelip yatma yeri değildir" derken oğlunu çürük göstertip askere bile yollamayan, trafik kazasında bir gencimizin ölüzüne sebep olan ehliyetsiz oğluna kazanın akşamında ehliyet çıkarttırıp ceza bile verilmemesini sağlayan, terörist başı Abdullah Öcalan'a "sayın", terör örgütü tarafından şehit olan evlatlarımıza, kardeşlerimize, ağabeylerimize, babalarımıza "kelle" diyen, insanları yoksullukla boğuşurken oğluna gemi alan, 1 hafta çalışıp 3 aylık milletvekili maaşına konan, milletvekillerinin yarısından çoğunun hüküm giymiş olduğu, bir liderin ülkesini ve insanın sevdiğini bana kimse inandıramaz. Bunların hepsini göz ardı tekrar bu milletin başına getiren %47lik seçmen kesiminin de laik ve Atatürk'e bağlı bir ülke istediğine de kimse inandıramaz bana. Böyle bir liderin adayının ki bu aday cumhurbaşkanlığa çıkabilmesi için dokunulmazlığa muhtaç, ki bu adayın eşi bu ülkenin temel değerline aykırı olduğundan bu ülkeye dava açmış birisi, bu ülkenin başına layık olabileceğine ve temel değerlerimizi koruyabileceğini geçtim böyle bir niyeti olduğuna ise bana tanrı bile inandıramaz. O benim Cumhurbaşkanı'ım değil olamaz olmayacak [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 19:32 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 benimde cumhurbaşkanım değil!!!! recepte başbakanım değil!!!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Tayyip başbakanım değil Gül cumhurbaşkanım değil. İsterlerse kovsunlar seve seve giderim. Katılıyorum sana hiçbir güç beni de inandıramaz onların laikliğe önem verdiklerine falan. Ki onlara zerre kadar saygım yok. Makamı ilgilendirmez çünkü o makamı hak edecek birisi değil ikisi de. Ayrıca onları o makama getiren insanlara saygım yok ki onlara olsun.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 adamlar %99 oy alsa gene bunları yazarsın eminim. adam önce bi sene falan yapsın cumhurbaşkanlığı bi görelim. bu ne heycan daha ortada fol yok yumurta yokken. tamam aradan bi sene geçmiştir bi sürü abukluk yapmıştır bunları yazın anlarımda nedir daha bu ilk günden ya.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: adamlar %99 oy alsa gene bunları yazarsın eminim. adam önce bi sene falan yapsın cumhurbaşkanlığı bi görelim. bu ne heycan daha ortada fol yok yumurta yokken. tamam aradan bi sene geçmiştir bi sürü abukluk yapmıştır bunları yazın anlarımda nedir daha bu ilk günden ya. Yazarım aynen bunları. Ayrıca adam kaç yıldır ne abukluklar söyledi Tayyip gibi. Bence korkmaya da sövmeye de hakkımız var.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Aynen yazıyorum 3 sene içersinde ekonomik kriz (zaten gizli olan ekonomik kriz 3 seneyi bile bulmaz) üzerine erken seçim. bu millet bu zihniyetin iktidarında tencere kaşık yine sokağa dökülür.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: adamlar %99 oy alsa gene bunları yazarsın eminim. adam önce bi sene falan yapsın cumhurbaşkanlığı bi görelim. bu ne heycan daha ortada fol yok yumurta yokken. tamam aradan bi sene geçmiştir bi sürü abukluk yapmıştır bunları yazın anlarımda nedir daha bu ilk günden ya. eşi bü ülkenin temel değerlerine karşı çıkarak dava açmışsa, tbmm'de ki törene bile gelmeye korkuyorsa, kendisi cumhurbaşkanı olduğunda rahat olabilmesi için dokunulmazlığa ihtiyac duyuyorsa bunlar benim o kişiyi kabullenmemem için ve korkmam için yeter de artar
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 först leydi sıfatıyla sağa sola gider ama.
newdonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kendilerine iş güc ideoloji arayanlar bok atıyor ona buna yok adamın laikligine inanmıyormuş adam şerefi namusu üzerine atatürk ilkelerine ve laiklige sahip çıkacagını söyledi inanmıyorsan inanma onun cumhurbaşkanlıgını kabul etmen cok da fifi onun icin sen kimsinki onu kabul etmiyorsun TBMM meclisi seçilmişse ve onu seçmisse saygı duyucaksın demokrasiyi kafana göre uygulayamassın begenmiyorsan bas git yada sus.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hayır nereye giderse eşi de yanında olacak başka liderlerle görüşürken başka liderler buraya geldiğinde resepsiyonlarda vs.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bir de buna bakalım o zaman.. [spo] [/spo] [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 19:50 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bas git demek kimsenin haddine değildir bence.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: bu millet bu zihniyetin iktidarında tencere kaşık yine sokağa dökülür. bu son seçimde olduğu gibi mi? lol
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Oooooo, Tayyip mi o? A hayır takipçisiymiş.. Bas git ne demek be! Cumhurbaşkanını vicdanen reddederim, kimse de karışamaz, ülkemde de yaşarım. Vatan da babanındı zaten kovuyorsun..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: onun cumhurbaşkanlıgını kabul etmen cok da fifi onun icin sen kimsinki bu düşüncesi varsa cumhurbaşkanı olabilecek nitelikte değildir zaten. said: begenmiyorsan bas git yada sus kimin ülkesinden kimi kovuyorsun sen saçmalama bozma sinirlerimi demokrasiyi her fırsatta savunuyorsun o zaman kabul edip etmemek benim demokratik hakkım [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 19:46 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
newdonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kovmuyorum begenmiyorsan kabul etmiyorsan cumhurbaşkanını kendin gidersin gitmezsen de gitme mutsuz mutsuz yaşarsın ülkenide kaosa sürükler karşınada düşman alırsın.bunları yazan insanlarin egitim düzeyinide merak ediyorum.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 demokrasi beğenmeyenlerin gitmesini gerektiren bi sistem değil yanlız farkındaysan. beğenmeyenler olmadıktan sonra zaten bi anlamı kalmaz demokrasinin.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bu ülke elbet birgün gerçek sahiplerine kalacak o zaman senin ve senin zihniyetindekilerin yüzüne bakıp gülümsemeyi çok isterim [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 19:48 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ya bas git diyor ya anlaşma yapsın isveçle mesela bu kadar insan gönderecem sana okumuş aydın insanlar öğretmeni gazetecisi doktoru ben giderim valla abd tepesine çökünce ülkemi savunmayada gelirim.
newdonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: fırsatta savunuyorsun o zaman kabul edip etmemek benim demokratik hakkım o kadar saçma sapan konuşuyorsunki yazın 15 -16 yaşında bir çocugun yazıcagı mantıkta. o zaman bende demokrasiyi tanımıyorum buda benim demokratik hakkım? senin cumhurbaşkanını kabul edip etmemek gibi bir hakkın olamaz hakkında olsa bu hiçbirşey ifade etmez demokrasiye ve T.C nin hukuk devleti olduguna inanıyorsan. Eger darbeyi savunuyorsan ki cumhurbaşkanını tanımıyorsan savunuyorsun, 3. dünya ülkerindeki kafasız insanlardan farkın yok.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ahaha komik misin ya? Bir kere yaptığın bariz kovmaktı. Beğenmiyorsan sus yada bas git kovma cümlesidir. Ayrıca muhalefetler olmadan demokrasi olmaz. Demokrasinin savunucusu A.K: Partisi bunu anlayabiliyor mu bilemiyorum. Son olarak beğenmeyen burada kalır, ülkesini şeriatçılardan kurtaremaya çalışır. Yada gider ama gitmek zorunda değildir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 resim çıkmıyormuş..photobucket'e koydum düzelmiştir sanırım.
Öne çıkan mesajlar