Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bomba diye anne ve yavru kediyi patlattılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu paketleri kasmadan patlatıyorlarsa neden eğitim alıyorlar anlamadım. Bomba imha ekipleri harbiden imha ediyor yani, defuse ile uğraşan yok. Patlat gitsin abi oh
Mesaj tarihi:
hayvanlarda bi emare olsa patlatırlar mıydı abi. bu arada paketlerde defuse yok malesef çünkü civalı fln oluyo harekete duyarlı fazla bızdıklamazlar o yüzden. defuse imkanı olunca genelde yapılıyo gerçi eskisi gibi 'mandallı' bomba(düzenekte bildiğiniz çamaşır mandalı var :D) kullanmıyolar amerikan malı a4 c4 kullanıyolar onlar da elektrikli fünyeyle patlatıldığı için imha ekibinin fünyesi mekanizmayı bozma amaçlı oluyo c4 ateşle patlamadığı için
Mesaj tarihi:
lan az önce kurbağa eziyodum ha :D son anda 1-2 kere zıpladı öyle farkettim kurbağa olduğunu. İşin garip yanı ankaranın ortasında ne işi var kurbağanın
Mesaj tarihi:
az oncede kopek eziyodum ya :D normal hızda gidiyorum yolda 25 mere onumde kopek soldan sağa doğru gidiyo(bana doğru yani) frenledim direk ben frenleyince köpek hızlanarak bana doğru koşmaya başladı sağa kırdım neyseki yol genişti, köpek hala hızlanarak bana koşuyo salak. neyse durdum yolda açtım kapıyı baktım kopek geriye dönmüş sallamadan gidiyo :D garip olaylar var yaw :)
  • Yeni Oluştur...