Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ya nerden nereye.. bi adam vardi trt de ilk mac adam kadroyu sayiyo kalede rustu defansta ali .. ve bir gol yiyoruz sayin seyirciler .. diyo, millet allah allah falan, saymaya devam ediyo, 9 numara 10 numara ilerde metin ve bir gol daha yiyoruz sayin seyirciler :) mac 4 mu 5 mi ne bitiyo sonraki mactada 8-0 yeniliyoruz adamida kovmuslar ugursuz cenabet spiker diye :) simdi betlerde 1 e 3 veriyolar ingilterenin galibiyetine[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 o kadar yaslı degılım kı[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 1 tane 8-0ı gayet iyi hatırlıyorum ama spiker falan bilemedim. Ertesi gün İngiliz basını resmen alay etmişti.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 yaşar bir yerde anlatıyordu. "O kadar yan top çalıştık adamlar 5 golu yan toptan attılar"diye. bir de işte 2.maça yaşarı koymuyorlar kaleye 2.kaleci heyacanlı gidiyormuş yaşar'a devamlı "abi 8 olmaz dimi" diye yaşar da "yok olmaz sen iyisin aslansın" falan diyomuş.Ama adam devamlı sorunca "ehh be" demiş "7 olur 9 olur ama 8 olmaz,o bana has" sonuç gene 8-0[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ya ben yazmıştım bunların anılarını bulamıyorum şimdi? :( -Abdülkadir adında bir futbolcu varmış. Yaşar anlatıyor. Otobüs stadın önüne geldi abdülkadir koşmaya başladı.Wembley e ilk çıkan Türk olmak için yaklaşık 100m depar atmış. -3 hafta boyunca korner çalıştık 3golü korner den yedik. -En çok görünen ben (kaleci yaşar) ile rıdvan dı.Ben yiyordum rıdvan santra yapıyordu. :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hatırlamıyorum ama aynı yerden okumuşuz[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 brezilyanin tarihinde bile bu tur maglubiyetleri var afrika takimlarina karsi hatta fazla onemsenecek bir sey degil[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 91.dakkada hakem maçı bitirmeye hazırlanırken gol yeriz spiker:evet sayın seyirciler,maç bitti biz hala gol yiyoruz euhue[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 o kaleci davasında 7 olur 9 olur ama 8 olmaz demişti biridierine sonra 8 yiyince dieride gazetede sey yazdıydı bunlar cok sıkı dostlar yedikleri içtikleri ayrı gitmiyo[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Nukem_Verite, 14 October 2003 13:42 tarihinde demiş ki: 8-0 lardan birinde yaşar var kalede diğerindede özgürdü sanırım öyle bi çocuk[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte) BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki: sıkma canını okşa patlıcanını ay yarıldım şuracıkta, "öyle bir çocuk" ahuhau. şu anda allah bilir kaç yaşındadır heh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar