Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 buz gibi bardağa buz gibi bira plx edik: çerezler benden beyler! [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:03 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 olm masalara da dikkat edin zamanında aşklarınızı kazımıştık hepsi duruyo valla okudum geçen gece tek tek ne günlermiş bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Garson lazım mı? İş başvurusu yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 çok duygulandım ya ben rakı alablirmiyim.. bu arada buraya bi kemancı mı eklesekkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bende votkatonikg isterüm:d, bitane alıp kaçıçam agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 wey biraderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yenilere kazicak yer kalmamış. neyse önce birini bulalım, sonra kazicak yer yaratırız.. biralar mis gibi de bardaklar çok taşımaz, para toplayıp bi elden geçirsek burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 biri vardı bide gelip şarkı söyluyodu meyhanede:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 açın lighthouse family,açın coldplay,depreisflikten depresifliğe uçun.şahane oluyor. edit : övünmek gibi olmasın sesim şahanedir yakında bi kayıt bırakırım size şöyle düzgün bi mikrofon aliyim.şuanki tam facia [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:08 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 arma koş gel abi. her tür garsona da açığız bu arada ben ilk gün kimse uğramaz diyodum bi ilan fln asardık en azından yav eleman lazım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 elim yatkın abi hemen doldurdum biraları. Servise başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bardağımı buzluktan getirin sıcak bardağa koyarsanız geri iade ederim valla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 abi bardaklar fln yeri belli. şöyle adam gibi bi içki isteyen olursa vitrinden verme onlar süs tezgahın altındaki dolapta duruyo hepsi. biterse depoya incen aman merdivene dikkat yanlız trabzanı sallanıyo düşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ya ufffhhh ben de kalkıp kendim alim ozmn rakımı.. öncden böölemiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben bi centilmen olarak sana getiririm bekle =) şimdiki barmenler gibi oç değilim(organize çete olandan SDUFsdfg) [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:12 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 pardon ya malum müşteri akın edince herşey birbirine dolaştı n-c. hemen getiriyorum yanına peynir kavun fln alır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ayıpsın abi. Merak etme her türlü dağıtırız. Servisleri açtım. Dolaba bardak diziyom soğusun. Soğuk bardağa koyalım. Müşteri memnuniyeti herşeyden önemli dimi patron? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 absent ver bakiyim bana bi yudum tadımlık, merak ettim tadını, parada yok =( [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:14 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 arma olm bu arada derin dondurucunun kapağını açık bırakma aman gözünü seviyim kapağı bozuk onun kapandığından emin ol o kadar malzeme ziyan olmasın edit: drall burda herşey var abi hatta bi ara birisi hoparlör getirmişti meyhaneye ben de mp3 playerı takıp şarkı çalıyodum herşey var burda iste sen yeter ki :D [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:14 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 patates snitzel geldi abi. İçecek soğuk bira açayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 iyi olur diyim yada asfdad =D [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:15 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Buyur abi buz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hay bokboğaz hay.şinitzelle bira diyor adam puahaha.koskoca pati meyhane kıytırık kombolar çekip milleti iğrendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 abi koy şurdan hafif oynak bişiler. ortalıkta tabak, çatal bıçak, bardak sesinden başka ses çıkmıyor. bari müzik çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bian iç çektim lan ahuehauehuah =( resmen böyle bi damağımda hissettim tadını buz gibi biranın =( canım çekti =( gidip tavuk sote pilav yiyim yanındada su içiyim madem =( çok fazla "=(" oldu ama napalım kader =( edit: lorrotar sen bi salaksın abi, okul kantinindeki şinitsel patatesten bahsetmiyoz heralde burda bu birincisi, ikincisi sırf laf atmak için boş boş konuşuyonya hakikaten sinirlerim bozuluyo ha, zaten başımda ağrıyo kırıkırıvercem çeneni olcak bitcek bigün asfds [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:19 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar