Laraken Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 aferim, şu muhabbeti katmadığınız bi rakımız vardı, onu da kirletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bi de birayla cilalamak lazım. negzel biram da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 şampanya var bende de gerenk yok ama artistliğe patlatırdım yoksa 2 dkkda sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ben sigara mı yakıym bare sabah sabah içmeyelm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 sabah sabah çok kötü oldu lan eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Etrafıma toplanın size bir taksim yapayım bağre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Geldim. Ama eskisi gibi çalışamam. Malum okul var tez var sınavlar var. Var oğlu var. Arada yardıma gelirim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ohoooo meyyhane nie kapalı geldim bari şuraların bi tozunu alimmm *sandalyeleri indirir çiçekleri yerine koyar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 *İçeri yavaşça süzülür osura osura gidip inen sandalyelerden birine oturur..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 uff içeri nie koktu diodum ben de... bşi istiiomusun cnm? rakı açimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 *kafası çok kıyaktır* CAĞNEEEEEEEEEEM aç ley bi rakü bana eühehuzheuzhez falan filan *zırt zort* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Nerelerdesiniz ya, ne zamandır geliyorum kapıda kilit vurulu geri dönüyorum. ne biçim işletme burası :X oh be ne güzel valla, gelmeye gelmeye özlemişim. n-c bana ordan kafana göre çok sert olmayan bişiler getirebilcekmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 şimdikil bi tekila ikram edimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 gel karşılıklı içelim tekilaları, başka kimsenin sesi çıkmıyor gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 arkadaşa bakmaya gitmiştim geldim ama acaip uykum var ben bu gecelik kaçıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 tek-i ala içesim var dayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bana da verin bişeyler mesela jb buzlu olsun uykum var ama uyumak istemiorm karnım da ac ama yicek yemegim yok offf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Ramazan girdi, kulüptü, toptu, tüfekti, dersti derken içemedim zaten kana kana. Biraları böyle sıraya dizcen askeri nizam, ön saflara da tekilaları yerleştircen. Sonra eve gelip babayla rakı balık ve saz arkadaşlarını mideye indiricen hey gidi beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 şimdi yeniler fln da gelcek. hasılat süper olacak ehe ehe ehe. bu arada burda çalışmak isteyenler form doldurup hemen başlasınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben geldiiiim herkese selam açıorum gelmişken ooohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 antibiyotik dediğin, şerefsiz lan bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 içmeyin antibiyotik. ben bıraktım uzun zamandır içmiyorum. ağrı kesiciler de aynen. eskiden hi çsebep yokken yutardım hiç bi işe yaramazdı artık çaresiz kaldığımda yutuyorum hemen işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Eski elemanlarda form dolduracak mı? :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Oha 2 sene onceden bu threadi hatirliyorum yuh hala olmemis :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar